- 22 Mayıs 2024
- 3
- 0
- 1
- 26
- Konu Sahibi kumsal4433
-
Hızlı konuşma sebebiyle kızımda 3 yaşında kekemelik çıktı dil terapistine gittik geçici gelişimsel dedi hızlı konuştuğundan oluyor dedi ve bize dedi ki hayatınızı yavaşlatın evde kim hızlı dedi eşimde bende aceleci insanlarız hadi hadi yaparız yani bunu kestik hızlı konuşurken hiç uyarmadık tamamen tepkisiz kaldık zamanla düzeldi çok şükür şimdi hızlı konuşmada bitti kekemelikte tabi bu süre 6 ay kadar sürdü2 bucuk yaşına kadar hiç telefon televizyon bakmadı hatta kendisi bakmak istemezdi hep oyun oynardı simdi izliyor ama genellikle hep parktayiz bahcedeyiz sürekli oyun halinde arkadaslariyla yok benim çocuğumda bütün kelimeler var herkesin ismini söyler bilir cumle kurar sadece hızlı konuştuğu icin anlaşılmıyor ben anlatmak zorunda kalıyorum
Çok teşekkür ederimHızlı konuşma sebebiyle kızımda 3 yaşında kekemelik çıktı dil terapistine gittik geçici gelişimsel dedi hızlı konuştuğundan oluyor dedi ve bize dedi ki hayatınızı yavaşlatın evde kim hızlı dedi eşimde bende aceleci insanlarız hadi hadi yaparız yani bunu kestik hızlı konuşurken hiç uyarmadık tamamen tepkisiz kaldık zamanla düzeldi çok şükür şimdi hızlı konuşmada bitti kekemelikte tabi bu süre 6 ay kadar sürdü
yani bu tür durumlar gelişimsel olabiliyor eğer evde hızlı hareket eden varsa lütfen hızınızı yavaşlatın çok işe yarıyor ve bence dil terapisinden uzman görüşü alın
Merhabalar şu anda aynı durum 3 buçuk yaşındaki kızımda var dediğiniz şeylerin aynısını yapıyor maalesef. Bizde dil terapistine götürmeyi düşünüyoruzHızlı konuşma sebebiyle kızımda 3 yaşında kekemelik çıktı dil terapistine gittik geçici gelişimsel dedi hızlı konuştuğundan oluyor dedi ve bize dedi ki hayatınızı yavaşlatın evde kim hızlı dedi eşimde bende aceleci insanlarız hadi hadi yaparız yani bunu kestik hızlı konuşurken hiç uyarmadık tamamen tepkisiz kaldık zamanla düzeldi çok şükür şimdi hızlı konuşmada bitti kekemelikte tabi bu süre 6 ay kadar sürdü
yani bu tür durumlar gelişimsel olabiliyor eğer evde hızlı hareket eden varsa lütfen hızınızı yavaşlatın çok işe yarıyor ve bence dil terapisinden uzman görüşü alın
Bu yaşlarda gelişimsel olduğundan çok sık görülüyormuş düzeliyor ama tabi siz yine de götürün içinizde kalmasın biz bu dönemde Tv telefon kesmiştik sürekli ona kitap okumuştum ve dediğim gibi hayat hızımızı yavaşlatmıştıkMerhabalar şu anda aynı durum 3 buçuk yaşındaki kızımda var dediğiniz şeylerin aynısını yapıyor maalesef. Bizde dil terapistine götürmeyi düşünüyoruz
Lütfen kekelemesi çokmHızlı konuşma sebebiyle kızımda 3 yaşında kekemelik çıktı dil terapistine gittik geçici gelişimsel dedi hızlı konuştuğundan oluyor dedi ve bize dedi ki hayatınızı yavaşlatın evde kim hızlı dedi eşimde bende aceleci insanlarız hadi hadi yaparız yani bunu kestik hızlı konuşurken hiç uyarmadık tamamen tepkisiz kaldık zamanla düzeldi çok şükür şimdi hızlı konuşmada bitti kekemelikte tabi bu süre 6 ay kadar sürdü
lütfen bana cevap verin 33 aylık kızım kellelemeye başladı çok tedirginin ve korkuyorum sizinkinizin kekelemesi nasıldı kitleniyormuyduHızlı konuşma sebebiyle kızımda 3 yaşında kekemelik çıktı dil terapistine gittik geçici gelişimsel dedi hızlı konuştuğundan oluyor dedi ve bize dedi ki hayatınızı yavaşlatın evde kim hızlı dedi eşimde bende aceleci insanlarız hadi hadi yaparız yani bunu kestik hızlı konuşurken hiç uyarmadık tamamen tepkisiz kaldık zamanla düzeldi çok şükür şimdi hızlı konuşmada bitti kekemelikte tabi bu süre 6 ay kadar sürdü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?