- 8 Ağustos 2022
- 873
- 808
- 23
- Konu Sahibi Cokmulazmm
Kızlar meraba kızım 7 8 aylıkken ğst 4 dişi patladı ama gelişmedi böyle karardı ki cok demir ilacı kullanamdım 2 yasına kadr emdi. Gece emmesi vardı. Ayrıyeten sert bişeyt yerken mısır vs diş etinde iltihaplar oluyor. Doktor doktor geziyoruz cogusu uyutulup o dişleri almak gerekiyor ve kanalla o kökü temizlemek gerek arkadan gelecek olan dişlere temiz alan saglamak gerek diyor. Sonra da zirkonyum diş yapıstırılacak dedi. Öncelikle 2 saat uyutulması beni korkutuyor hemogram yptık degerleri güzek ama yine de korkuyorum. Bide zirkonyum dişin bir garantisi yokmus yine sert bir darbe veya ısırıkta düşebilirmiiş ve buna 20 bin dedi doktor. Deprem bolgesindeyiz zaten biraz zorluk cekiyoruz maddi anlamda diş yaptırmazsanızda kanal mutlaka yapılmalı dedi. Yani dişler cekilmeden. Bu seferde ilerde o dişler dokulur mu bilemedim bu durumu yasayan oldu mu. Benm yegenim 6 yasına kadar dişleri kızımın dişleri gibiydi iltihaplanmjyordu ama dökülme yasında dişleri döküldü ve yerine temizi geldi kızımda öyle olurmu diyorum uyutmayı göze alamıyorum