3 yada 4 boyutlu hmmmmm

leo2621

Bende 'ANNE' yim artık!!!
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2007
173
2
38
slm kıslar ben 5 haftalık hamileyim 3 yada 4 boyutlu ultrason fiyatlarından haberi olan varmı varsa bi yardımcı olun da bi yaptıriim şimdiden tşka.s.

Ben sevkli gidiyorum fiyatları pek bilmiyorum.Bi ara geçen yıl bi yerde 50 ytl olduğunu duymuştum da dudaklarım uçuklamıştı.Özeldi o hastane ama.

benim de doktorum doğumevine bağlı..
ama özeline gidiyordum muayene ücreti de 120 ytl.
özel bir hastane bulursan daha uyguna bakabilirsin sanırım..
:sm_confused:

canım şu anda 4 boyutlu usg için çok erken.hiçbirşey anlamazsın.ben özele gidiyorum.yanlış hatırlamazsan 2.5 ya da üçüncü ayda dr um 4 boyutlula bakmıştı.odasındaki usg cihazı aynı zamnda 4 boyutlu da gösteriyo.her seferinde açıyor 4 boyutluyu.çok güzel oluyor valla.:dance:ama en güzel görüntüyü bebek 22-23. haftalardan sonra veriyor.video gibi cd ye de çekiyor.bir keresinde kızım esnerken yakaldı dr um.:smiley-cool: videosu var bazen seyrediyorum.biz her muayeneye 66 lira veriyoruz.belki biraz pahalı ama gördüklerimizle kıyaslanamaz bile...imkanı olan herkes gitmeli bence....:teytey:

ya bende hemen gitmicemde bi fikir olsun dedim hepinize teşekkür ederim inşallah hepimizinki sağlıklı olur!!!!!!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…