• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 vedaha fazla gebelik kaybı olanlar ne olur yardım...

nurtii

Guru
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2008
763
14
318
44
İstanbul
merhaba ben polikistik overim.1i ağustos2007 de kendiliğinden 1i temmuz 2008 de aşılama 1ide şubat 2009 da kendiliğinden 3 gebelik kaybım var 1.de kese bozuldu kürtaj oldum 2.de boş kese çıktı kürtaj oldum 3.de kalbi durdu bebeğimin kürtaj oldum daha yeni dün gönderdim 3.meleğimi 2.ve 3. gebeliklerimde nevaprin coraspin ve progesteron kullandım eşimle genetiğimize bakıldı temiz çıktı aranızda benim gibi tekrarlayan gebelik kaybı yaşayanlar varmı doktorum hiç gerek görmüyor bişey bakmaya artık öle dedi ben genetiğinize baktırdım dedi şimdi pgt li tüp bebek dedi ne olur böyle durum yaşayanlarınız varmı rabbim inşallah sağlıkla ve hayırlısı ile kucağımıza alacağımız evlat hamielliği nasip etsin ben ve tüm isteyenlere inşallah

genetikte bişiy yoksa pıhtılaşma testleri var onlar yaptırın.bizim de testler temiz çıktı ama bende antifosfolipit antikoru sendromu çıktı.kanımda minik pıhtı oluyormuş ve bebeğin kalbini durduruyormuş.benim de 21 haftalık bebeğimin kalbi durdu....

ben bir bebeğimi kaybetmiştim.
doktorum teste gerek duymadan ikinci hamileliğimi öğrenir öğrenmez hemen kan sulandırıcı iğne ve coraspine başladı.şükürler olsunki 9 ay sonra kızımı kucağıma aldım.
doktorunun bu kadar gevşek davranmasını anlayamadım.
hastasında yarattığı travmayı göremiyormu bu adam??
bence sen bir an önce doktorunu değiş ve yeni bulduğun doktoruna geçmişinle ilgili detaylı bilgiyi verip,kanda pıhtılaşma testleri iste.
Allahım inşallah gönlüne göre verir canım.

Canım doktorum kanda pıhtılaŞma testını ıstemedı ama bununda Önlemını aldı sonuÇta eĞer bıŞey Çıkarsada kullanacaklarımızı kullanıyoruz dedı
Şımdı bana ÖnerdıĞı genetık araŞtırmalı tÜp bebek
rabbım ınŞallah bana ve tÜm ısteyenlere saĞlıkla ve hayrılsıı ıle kucaĞımıza alacaĞımız evlat hamılelıĞı nasıp etsın ınŞallah

eğer bebeğinle ilgili bir sorun değil de seninle ilgili bir problemse istediğin kadar pgd yaptır bir önemi yok.bana biraz dr unun tavsiyesi maddi kaynaklı gibi geldi.o dediği yöntem tüp bebek tedavisinin masrafını ikiye katlıyor çünkü.bence de dr unu değiştir....

Doktorum kromozomlarla ılgılı olduĞunu dÜŞÜnÜyor ve aÇıkcası ondan ŞÜphe duymuyorum zaten kendısı para dÜŞkÜnÜ bırı deĞıl ve hastlarıda kendınden Çok memnun zaten ben pgt yı cepten karŞılayabılırım anca tÜp bebeĞıde rapor Çıkartarak yapmayı dÜŞÜnÜyorum ama tabı nasıl rapor Çıkartacaksam kımbılır ne zordur
allah bÜyÜk bakalım acım henÜz Çok taze daha dÜn kÜrtaj oldum senın ÇocuĞun varmı

Canım, cok çok geçmiş olsun.3-4 defa normal yolla hamile kaldım ama bebişler 5-8hafta arası kaybettim.Tüp bebek,aşılama denedim olmadı ama ne eşimde ne de bende sorun gorunuyoo ve gitmediğin dr kalmadı ama pes etmedim şu an hamileyim ve herşey yolunda..Tekrar deneyeceksen tüp bebek yap derim en azından kontrol altında olur.

Back