• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El 3 ü, hatta 4ü bir arada

istanbul82

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2013
461
1
48
İstanbul
Merhaba
Eşimin düğme ve metal takıntısı sebebiyle buradan henüz aldığım sıfır kabanı ve diğer iki takımı satmak durumundayım.
3ü 40tl.. yanlarında bir de sıfır hediyem olacak.. Güzel fırsat.. alana şimdiden hayırlı olsun

Kargonun daha uygun hale gelmesini isteyen aynı zamanda kanguruya ihtiyacı olan varsa kanguru ilanıma da bakabilir

Eklentiler

• $3.JPG
    $3.JPG
    36,8 KB · Görüntüleme: 84
  • $2.jpg
    $2.jpg
    32,7 KB · Görüntüleme: 94
  • $1.jpg
    $1.jpg
    30,9 KB · Görüntüleme: 85
kabanı buradan bi başkasından mı aldınız?Kaban erkekler için mi? diğer ikisi ikinci el mi?kargo aşağı yukarı kaç olur sizce?

merhaba
evet kabanı buradan aldım.. sıfır.. zaten alınca görüceksiniz siz de sıfır olduğunu.. sipariş üzerine diktirmişler..
ama eşim düğmeli şeylerden hoşlanmıyor diye satmak istiyorum..
yoksa ki memnun kalınacak ve gayet uygun fiyatlı bir ürün
alırken aklıma geldi aslında düğmeler :) de çok üzerinde durmamıştım.. fiyatı çok uygun diye aldım.. sonuçta mağazalar bu fiyata düğmesini vermez :):)

ilk resim kırmızı takım üzeri etiketli.. sıfır.. diğeri ikinci el..

kaban rengi itibariyle kıza da olur erkeğe de sanırım.. ama ben kıza giydirmeyi düşünüyordum çünkü Allah izin verirse kızım olacak :)

kargo için istanbul içi 6-7tl arası tutar sanırım.. ben o civarda ödemiştim.. hatta uydurmayayım ama nedense aklımda 6,85 kalmış

ptt kargo şehirler arası da olsa uygun diye biliyorum.. bana gönderenler ptt kargo ile gönderiyor.. kg başı 4tl gibi birşey sanırım

Back