• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3.trimester kanama

meltem-345

Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2023
140
43
18
29
Merhaba 5.5 ayımdan beri kanama yaşıyorum.Sürekli kanama ve kahverengi leke yaşıyorum.Benim gibi olan varmı şimdi 8.ayımıza başladık.Vajen duvarında yara var denildi ve dikiş atıldı ona rağmen devam ediyor.Bebekte ve rahimle ilgili bir sorun olmadığı söylendi yinede korku yaşıyorum.Böyle bir durum yaşayan var mı

Merhaba çok gecmis olsun. Suan durumunuz nedir? Nasil oldunuz kanama gecti mi? Ben de 26 haftalik gebeyim 6 ayim doldu yeni. Dün bende de kanama oldu yara yok rahim falan iyi acilma kasilma sancı yok, bebeğim iyi hareket ediyor çok şükür. Görünen hiçbir sorun yok ama kanama oldu hormonel de olabilir dedi doktor tahlillerim de normal.dün yatış yapıldı bir gece yattım çıktım.simdi evdeyim kahverengi leke oldu akşam. Tekrar doktora mi gitsem yoksa kanama nedeniyle mi oluyor bu leke anlamadım progesterona başladım.

Merhaba ben bugün doğum yaptım şükür kanamam son 1 ayda kesilmişti bana doktorum dinlenmemi kahverenginin eski kan olduğunu söylemişti

Back