Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları 3 tekerli exor bebek arabası

ya aslında tipi çok kullanışlı ben sadece dengelimi acaba diye merak ediyorum..bi görseydik arabayı biryerlerde negüzel incelerdik

ben arabayı gördüm ve hemen aldım harika bir araba...

okadar rahat ki quen denen arabalarla aynı hemen hemen..tekerlek ve gövde aksanında hiçbir fark yok.hatta arka tekerlekleri daha bile güzel okadar devasal değil..sadece oturma yerleri birazcık farklı ve tabi kumaşı farklı..zaten yarı fiyatına aldım çokta önemli değil...
.buarada kraftın arabalarındaki kumaşlarla aynı kumaş kalitesi..yinede kötü kumaş değil.

özellikleri gerçekten çok fazla;
koltuk yatıyor çift taraflı kullanılabiliyor koltuk yeri.hem ilk ay kullanılan koltuğu, hem büyük kullanılan koltuğu ikiside arabaya monte olabiliyor..altında sepeti var.diz örtüzü yağmurluk ve çantasıda var ...tekerlek dönüşleri manevra kabiliyeti falan çok yüksek..asla dengesiz değil...kesinlikle devrilmez yani..arabayı baya denedik sürdük salladık falan gayet rahat kullanımı..koltuk kumaşlarıda çıkıp yıkanabaliyor istenirse...ön barı ayarlanabiliyor..istenirse çıkarılabiliyor.tentesi çıkıyor takılıyor falan.tekerleklerde fren sistemi var..herşey düşünülmüş yani...

çok fazlada yer kaplayan cinsten değil bana çok pratik geldi tek başıma açıp kapaması kolay.arabanın bagajınada sığdı katlanınca..
gerçekten çok kullanışlı hemen aldım.buarada fiyatı yazmamışım 450 liraya aldım...500 demişti tanıtım fiyatı falan dedi pek indirim yapmak istemedi ama başka alışverişimizde olduğundan pazarlık falan zar zor düştü yine 50lirasını...

araba taşıma koltuğu(0-6 ay kullanılan ve aynı zamanda hastahane çıkışı kullanılan koltuk)
6 aydan sonra kullanılabilen büyük koltuğu
yağmurluk-dizörtüsü-çanta dahil fiyatı

birara resimlerinide çekip koyabilirim.

Son düzenleme:
merhabalar
bu sayfada bahsedilen exor Prostyle XR1350 bebek arabasından almayı düşünüyorum alan arkadaşalr memnun kaldıklarını yazmış ancak birkaç internet sitelerinde stokta bulunmadığı yazıyordu sizin bildiğiniz yerler varmı bu markanın satıldığı internet siteleri yada mağazalar

(brcbyl isimli üyenin kardeşiyim) ben de yeni evlendim hemen de hamile kaldım çok şükür. 499 TL'ye gittigidiyor'dan gri renklisinden anakucağı bakım çantası ve arabası olarak 3lü setini aldım. çok kullanışlı şu gördüğümüz 2000lik arabalarla eşit özelliklere sahip. Kullanmadım ama fazlasıyla beğendim özellikleriyle çok güzel ve kullanışlı geldi. Almak isteyenler kesinlikle kaçırmasın. Bendeki ürün bu

Herzaman 4 tekerlekliler dah kullanışlı gibi geliyor bana yine sizin kararınız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…