• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları 3 tekerli exor bebek arabası

Mufiil

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2009
205
254
103
kızlar bu arabadan kullanan varmı acaba,internetten buldum ben almayı düşünüyorum ama kaç kilo olduğu yazmıyor hiç bi yerde yardımcı olursanız sevinirim...

Eklentiler

• $pro_style_en_ucuz_exor_bebek_arabalar_____pusetler_xr_1350_pro_style_3901.jpg
    $pro_style_en_ucuz_exor_bebek_arabalar_____pusetler_xr_1350_pro_style_3901.jpg
    7,5 KB · Görüntüleme: 412
kızlar bu arabadan kullanan varmı acaba,internetten buldum ben almayı düşünüyorum ama kaç kilo olduğu yazmıyor hiç bi yerde yardımcı olursanız sevinirim...

valla canım bizde gördük bu arabadan ama yakından görme şansımız olmadı, eşimde çok beğendi, gören bilen varmı kızlar? örneğin katladığında küçükmü? CADIARZU

bende merak ediorum gerçekten..geçende bir alışverişmerkezinde birinde gördüm çok hoş duruyodu ama nasıl katlanıo falan hiç bilmiorum ...bilen varsa yardımcı olsa çok makbule geçer gerçekten

kızlar bende bu arabayı inceliyorum ..ama hiçbiryerde kaç kg olduğu yazmıyor..bide yakından görme şansım olmadı henüz bursada acaba nerde vardır diye araştırıyorum bulamadım..firmanın kendi iletişim adresinden mail attım umarım cevap gelir...

canım aynı marka ama turuncu ve yeşil olan 2010 modeliymiş..firmanın sitesinde hangi şehrlerde hang mağazalarda satıldığını bulabilirsin..

canım bende fabrikaya kadar ulaştım bursada yazan adresin telefonunda kimse cevap vermedi....
evt turuncu ve yeşil bu senenin modelleriymiş...,
firmaya telefon falan bıraktım ilgilenip bana bilgi vereceklermiş inşallah...
buarada kilosu nekadar acaba biliyormusun????acaba 2 yaşına kadar falan kullanılabiliyormu...

esra sen arabayı görmüştün dimi..nasıl güzelmi...2-3 yaşına kadar kullanılacak birşeymi sence

valla canım bende sadece bir alışverişmerkezinde birinde gördüm..incelemedimm..ama çok hoş görünüodu..benim gördüğüm pembesiydi..2-3 yaşına kadar kullanılabiilir die düşünüorum..ama yatma pozisyonunda bebek rahat edermi onu blemiorum incelemek lazım..çünkü nette videosunu izledm sanki ayaklar havada kalıo gibi geldi bana..eğer öle değlse bende almayı düşüncem ..tabi bulabilirsem:))

kızlar ben arabanın kendi sitesine mail attım ağırlığı 11.5 kiloymuş 2009 model olnının.2010 model olanı yani kendi sitesinde görünen mayıs 15 gibi gelecekmiş şuan stoklarında mevcut değilmiş fiyatıda 550-600 ytl civarı olacakmış.

aa ozaman daha pahallı olacak demek..banada 1 mayısta elimizde olacak falan demişlerdi...
290 lira dediler ama o eski modeli olabilir herhalde...canım ağırlığı iyi aslında...çok ağır değilmiş

alacak arkadaşlar bence hiç kaçırmayın alın
çok şahane bir araba
ben kızımın arabası hiç beğenmiyorum
aklım olsa araştırır bunun aynısını alırdım

bende bayıldım arabaya canım ama 3 tekerleklilerde hiç kullanışlı olmuyor dengesiz oluyor diyorlar..gerçi benim bi arkadaşımda quenn olanlARDAN var çok çok memnun..acaba denge sorunu yaşanırmı ki?

yok sanmam ki bu ürünün benzerini pınar altuğunun resimelrindede gördüm
bence çokda kullanışlı duruyor vermiş olduğunuz bi link ben inceledim de çokda güzel duruyor ama ön tekerleri büyükmü onu bilmiyorum büyük tekerlekli arabalar daha rahat
benim kzım arabasının ö tekerleri küçük ve rahat dönemiyor
bence firmayı bi arayıp sorsanda olur bilgi verirler muhakkak

yani bu arabanın küçükmü ön tekerleri cnm sence???bi sorayım onuda

internetten küçük geldi bana bence boyunu öğrenmende fayda var
kesinlikle büyük tekerli olmasında çok büyük fayda var
belirtiğim gibi kızım arabasını tekerleri küçük olduğu için pek kullanışlı değil memnun değilim ben kendi arabamdan

Back