• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3. Tedavi öncesi bilgi LÜTFEN!

0hatu0

Mûcizesi geldi... Şükürler olsun...
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2013
4.153
4.209
248
Hocam öncelikle merhaba. Sizi burada görmek çok güEl. biz 3,5 senelik evliyiz. Eşim de ben de 27 yaşındayız. Ben de pco ve kan pıhtılaşması var. 1. Tüp bebek tedavisini 2013 Kasım da yaptırdık. Maalesef opu da 1 yumurta toplandı ve akıbeti konusunda pek bilgi edinemediğimiz için sonuç da NEGATIF oldu:KK43: 2. Tedavimizi farklı bir merkezde 2014 Mayıs da yaptırdık 9 yumurta toplandı ve 3 . Gün 8 hücreli 2 embriyo transferi yapıldı ve olumlu sonuç aldık ta ki 10 hafta kontrole kadar her şey yolundaydı, kontrolde bebeğimizin kalp atışlarının durduğunu öğrendik. Ve 30 Haziran 2014 de bebeğimiz alındı;( ardından bebeğe de bize de genetik tahliller yapıldı. Ne biz de ne de bebekte herhangi bir problem olmadığını öğrendik. Şimdi Ocak Ayında yeniden tedaviye başlamak istiyoruz. Bizim için önerebileceğiniz bir Şeyler var mı hocam? Bilgi verirseniz çok mutlu olurum. Iyi Akşamlar :KK66:

Hocam öncelikle merhaba. Sizi burada görmek çok güEl. biz 3,5 senelik evliyiz. Eşim de ben de 27 yaşındayız. Ben de pco ve kan pıhtılaşması var. 1. Tüp bebek tedavisini 2013 Kasım da yaptırdık. Maalesef opu da 1 yumurta toplandı ve akıbeti konusunda pek bilgi edinemediğimiz için sonuç da NEGATIF oldu:KK43: 2. Tedavimizi farklı bir merkezde 2014 Mayıs da yaptırdık 9 yumurta toplandı ve 3 . Gün 8 hücreli 2 embriyo transferi yapıldı ve olumlu sonuç aldık ta ki 10 hafta kontrole kadar her şey yolundaydı, kontrolde bebeğimizin kalp atışlarının durduğunu öğrendik. Ve 30 Haziran 2014 de bebeğimiz alındı;( ardından bebeğe de bize de genetik tahliller yapıldı. Ne biz de ne de bebekte herhangi bir problem olmadığını öğrendik. Şimdi Ocak Ayında yeniden tedaviye başlamak istiyoruz. Bizim için önerebileceğiniz bir Şeyler var mı hocam? Bilgi verirseniz çok mutlu olurum. Iyi Akşamlar :KK66:
Merhabalar ; Öncelıkle tüp bebekte merkez secımı onemlıdır. Laboratuvar tup bebek basarısında oldukca önem kazanmaktadır.Gebelık elde etmemız saglıklı tutunma yetenegınde embrıoları , saglıklı rahım ıcı ortam ve kolay transferi gerektırır. Sızn durumunuzda embriolara genetik tanı uygulama tekniği (CGH) ile yapılan tüp bebek yapmak sizin için en doğru yol olur.Bu şekilde embriolara genetik tarama yapılarak saglıklı-saglıksız embrıo ayıklama yöntemi ile saglıklı embrioyu anne rahmıne transfer etmek gerekır. Bunun öncesinde rahım iç zarını hısteroskopı(rahım içini kamera sistemi ile kontrol etmek) ıle gormekte fayda vardır.Bol şans dilerim.

Back