Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
lavanyamm ne zmn yeni ciciler ekliceksinn buna ekleme yapalımm o bana yolladıgın likralı kotlar gibii olsunn nolur <3 takipteyimmayırtılmıştırEki Görüntüle 1410660
tatlımm şu an ekliyeceğim yeni birşey yok malesef ,kot pantolon var ama senin boyun uzun maşallah bende paçalarını kestirmişim alır almaz off ne yapsak bilemedimlavanyamm ne zmn yeni ciciler ekliceksinn buna ekleme yapalımm o bana yolladıgın likralı kotlar gibii olsunn nolur <3 takipteyimm![]()
valla nasıl sevinirimmm aslında öle alsam paçaları kısa moda ya bilekte sence nasıl durur topuklularla hoş durabilir nasılsa yaz geliyo hıı ?tatlımm şu an ekliyeceğim yeni birşey yok malesef ,kot pantolon var ama senin boyun uzun maşallah bende paçalarını kestirmişim alır almaz off ne yapsak bilemedimben bi dolabımı kurcalıyım yine
![]()
evet tatlım bende o yüzden yaptırmıştım paçalarını sen bana en az kaç cm olması gerekiyor söyle yarın bakıp ölçeyim paçalarınıvalla nasıl sevinirimmm aslında öle alsam paçaları kısa moda ya bilekte sence nasıl durur topuklularla hoş durabilir nasılsa yaz geliyo hıı ?![]()
ben senden aldıgım pantolon takılar ve ayakkabılar vardı bilion onceleride ole ayakkabın 38 no olursa uygun tekrar alıcam cnmm .. tamam ben sana cm atarım bol satışlarrevet tatlım bende o yüzden yaptırmıştım paçalarını sen bana en az kaç cm olması gerekiyor söyle yarın bakıp ölçeyim paçalarınıpantolon dışında istediğin birşey varsa onlarada bakabilirim
![]()