Sayi yazmiyordu canim.. negatif yazıyordu sadeceKaç çıktı kan sonucu
Daha erken en azindan 2 ,3 gün daha bekleyip yenileyin bence
9.cu gunden belli yaptığım testlerdede koyulasma yok ama sanirim kimyasal bakin atayim testlerimiDaha erken en azindan 2 ,3 gün daha bekleyip yenileyin bence
Canim dün sabahki testim cok silikti.. aksam uzere 5 gibi bidaha yaptim testim koyulasmis inanamadim aksam 9 gibide erken gebelik testi yaptim.. 2 cizgi gayet belirgindi pozitif cikti.. bugün kan verdim beta 50 cikti hamileyim yani :) kanda 2 kez negatif cikti ama testlerim hep silikti.. cok şükür sonunda kandada cikti Rabbim isteyen hrrekeze nasip etsinRabbim gönlüne göre versin canim hiç anlamıyorum kimyasal vs.belkide bi mucize olur.
Demkki erken davranmışsın 13.günde net cikiyo oda kanda.Canim dün sabahki testim cok silikti.. aksam uzere 5 gibi bidaha yaptim testim koyulasmis inanamadim aksam 9 gibide erken gebelik testi yaptim.. 2 cizgi gayet belirgindi pozitif cikti.. bugün kan verdim beta 50 cikti hamileyim yani :) kanda 2 kez negatif cikti ama testlerim hep silikti.. cok şükür sonunda kandada cikti Rabbim isteyen hrrekeze nasip etsin
Haklısın canim aslinsa ilk kani 8.ci günde baktirdim.. gece saat 12 giyi gectigi icin 9.cu gün olarak yorumladım.. 2.ci testi 10.cu gunde tekrarlattim yine negatifti ama idrar teetlerim hep silik ciikitordu dün saat aksam 5 gibi testim koyulasti bu sabahta 12.ci gun tkrsr kan verdim pozitif cikti cok şükürYumurtlamadan en erken 12 gün sonra bakmanız gerekiyor.
12-13. gün ideal..
Henüz çok erken 9 gün
Adetinizden kaç gün gecikmistiHaklısın canim aslinsa ilk kani 8.ci günde baktirdim.. gece saat 12 giyi gectigi icin 9.cu gün olarak yorumladım.. 2.ci testi 10.cu gunde tekrarlattim yine negatifti ama idrar teetlerim hep silik ciikitordu dün saat aksam 5 gibi testim koyulasti bu sabahta 12.ci gun tkrsr kan verdim pozitif cikti cok şükür
Adetim hic gecikmediki canim daha 2 gün var adete oda erken yumurtladim icin yoksa esas adetime 5 gün varAdetinizden kaç gün gecikmisti
Baya eski bir gün ama belki hatırlarsınız:) idrarda belirginleştiği zaman adetinizde kaç gün geçmişti aynı zamanda kanda pozitifi ne zaman gördünüzCanim dün sabahki testim cok silikti.. aksam uzere 5 gibi bidaha yaptim testim koyulasmis inanamadim aksam 9 gibide erken gebelik testi yaptim.. 2 cizgi gayet belirgindi pozitif cikti.. bugün kan verdim beta 50 cikti hamileyim yani :) kanda 2 kez negatif cikti ama testlerim hep silikti.. cok şükür sonunda kandada cikti Rabbim isteyen hrrekeze nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?