Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Hoşgeldin kaptan nasilsin? Ist.da hastaneler dolmuş h.sonu. dikkat et hasta olmayasın. Hep yakin cevremde geziyor bende kizim yakalanacak diye korkuyorum
Ayyy sorma canım oğlan yeni atlattı iki gün kreşe gönderdim ama göndermiyorum artık evde artık öğretmenleri bile raporlu sınıfta 6 çocuk kalmış hepsi hasta. İnfulanza çok yaygın ayy mazallah

Minnoşum nerdesin bakem bugün rastlaşamadık benim deli oğlan evdeydi anamı zıbarttı akşama kadar girip sohbet edemedim

Ablamın minnoş da senin kız gibiymiş yaa anlatıyor tuelete gidemiyorum korkuma, hemencik uyanıyor diye.
Benim kız da rekorlara koşuyor gece uyanıyor yatmıyor allah yatmıyor zalım bebe on kere kalkıyon bari geri yat

165 im ben de canım yazdan beridir diyetteyim 76 kilolardaydım şimdi 61 lere kadar düştüm hedefim 55 ayy inşallah
Çalışıyor musun evli misin bebeğin var mı hangi şehirdesin yaşın kaç ?
İki bebem var 2 yaş arası Ankaradayım

Öğretmenim ama şu anda çalışmıyorum evliyim 1 buçuk aylık oğlum var canım 25 yaşındayım Adıyamanda ikamet ediyoruz Antepliyim

ahhh bu bebeler uykusuz huysuz ama cokkk tatlılar iyiki varlar ❤
tam bi saattir yatırmaya çalışıyom en sonunda ben kazandım
sanada kolaylıklar bcm

Öğretmenim ama şu anda çalışmıyorum evliyim 1 buçuk aylık oğlum var canım 25 yaşındayım Adıyamanda ikamet ediyoruz Antepliyim
Oyy maaşallah paşaya minnak daha benim kızım 9 aylık olacak şuan ama ben 40 ı çıkmadan ufaktan sağlıklı beslenme olayına girmiştim
Şuan senin hedefin sağlıklı beslenmek olsun Canim cocuklarim da emziren anne birbirimize tiyolar veririz

ahhh bu bebeler uykusuz huysuz ama cokkk tatlılar iyiki varlar ❤
tam bi saattir yatırmaya çalışıyom en sonunda ben kazandım
sanada kolaylıklar bcm
Gece uykunun arasında hiç de tatlı gelmiyor bana zalım minnak bebe
Babasını kaldırıyorum al uyut diye ben de oğlanın odaya kaçıyorum
Sabaha kadar uyusa da özlesem yav ben ciddi ciddi memeden kesmeyi düşünüyorum artık çok yıpratıcı böyle de

yeni dogum yapmışsın dikkat edersen hızlı gider kiloların
Benim de 4 çocuk var ogretmenlikten ev hanimligina terfi ettim diyatbakirdayim

Okudum kabul ediyorum.

Tabi öncelik sağlıklı beslenmek ve bebeklerimiz ama şu kiloları aradan çıkaralım ya zira ben hamilelikte 22 kilo almış biriyim bıktım artık kilolardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…