- 4 Ağustos 2010
- 10.681
- 14.340
Hoşgeldin kaptan nasilsin? Ist.da hastaneler dolmuş h.sonu. dikkat et hasta olmayasın. Hep yakin cevremde geziyor bende kizim yakalanacak diye korkuyorumCnm diyette hafta ortası ne kurabiyesi ne baklavası olur mu hiç
Lütfen dikkat et
haklisin kaptanim bugun yemedimCnm diyette hafta ortası ne kurabiyesi ne baklavası olur mu hiç
Lütfen dikkat et
Selamlar canım ilk sayfada kurallar var okuyup kabul ettim demen gerekli.Merhabalarşimdi napmam gerekiyor
Ayyy sorma canım oğlan yeni atlattı iki gün kreşe gönderdim ama göndermiyorum artık evde artık öğretmenleri bile raporlu sınıfta 6 çocuk kalmış hepsi hasta. İnfulanza çok yaygın ayy mazallahHoşgeldin kaptan nasilsin? Ist.da hastaneler dolmuş h.sonu. dikkat et hasta olmayasın. Hep yakin cevremde geziyor bende kizim yakalanacak diye korkuyorum
hoşgeldin cnmMerhabalarşimdi napmam gerekiyor
Minnoşum nerdesin bakem bugün rastlaşamadık benim deli oğlan evdeydi anamı zıbarttı akşama kadar girip sohbet edemedim25.12.2019 Menü
Sabah (06:00)
2 haşlanmış yumurta (birisinin sarısı yok)
1 KK peynir
1 dilim hindi füme
Ara (09:30)
1 Kupa Yeşil Çay
Ara (10:00)
Sade Türk kahvesi
Öğle (12:30)
1 kase mercimek çorbası
6 yk kereviz
Ara (16:00)
Yeşil Çay
1 mandalin
Ara (19:00)
Izgara bonfile (250-300 gram)
Boool yeşillik salatası
Ablamın minnoş da senin kız gibiymiş yaa anlatıyor tuelete gidemiyorum korkuma, hemencik uyanıyor diye.iyi çok şükür son üç gün
kızdan dolayı kalkamadım ama iftarda yedim sen ne yapıyon masallah çok iyi gidiyor senin diyet
sen ve pisikobatim in yarışında ben bile bu hafta kimin kazanacağını heyecanla bekliyorum
165 im ben de canım yazdan beridir diyetteyim 76 kilolardaydım şimdi 61 lere kadar düştüm hedefim 55 ayy inşallahMerhabalar arkadaşlar ben 1.63 boyunda 78 kiloyum 60 kilo olmak hedefim. Çok iştahlı biri değilim ama metabolizmam çok yavaş veremiyorum kilolarımı. Sizinle birlikte motive olup verebilirim inşallah. Şimdiden desteğiniz için teşekkürler
Öğretmenim ama şu anda çalışmıyorum evliyim 1 buçuk aylık oğlum var canım165 im ben de canım yazdan beridir diyetteyim 76 kilolardaydım şimdi 61 lere kadar düştüm hedefim 55 ayy inşallah
Çalışıyor musun evli misin bebeğin var mı hangi şehirdesin yaşın kaç ?
İki bebem var 2 yaş arası Ankaradayım
ahhh bu bebeler uykusuz huysuz ama cokkk tatlılar iyiki varlar ❤Ablamın minnoş da senin kız gibiymiş yaa anlatıyor tuelete gidemiyorum korkuma, hemencik uyanıyor diye.
Benim kız da rekorlara koşuyor gece uyanıyor yatmıyor allah yatmıyor zalım bebe on kere kalkıyon bari geri yat
Oyy maaşallah paşaya minnak daha benim kızım 9 aylık olacak şuan ama ben 40 ı çıkmadan ufaktan sağlıklı beslenme olayına girmiştimÖğretmenim ama şu anda çalışmıyorum evliyim 1 buçuk aylık oğlum var canım25 yaşındayım Adıyamanda ikamet ediyoruz Antepliyim
Gece uykunun arasında hiç de tatlı gelmiyor bana zalım minnak bebeahhh bu bebeler uykusuz huysuz ama cokkk tatlılar iyiki varlar ❤
tam bi saattir yatırmaya çalışıyom en sonunda ben kazandım
sanada kolaylıklar bcm
yeni dogum yapmışsın dikkat edersen hızlı gider kilolarınÖğretmenim ama şu anda çalışmıyorum evliyim 1 buçuk aylık oğlum var canım25 yaşındayım Adıyamanda ikamet ediyoruz Antepliyim
Okudum kabul ediyorum.
HOŞGELDİNİZ
3. TAKIMA SAĞLIKLI VE KEYİFLİ KİLO VERMELER DİLERİM.
3.TAKIM
KAPTAN : @sahgull
KAPTAN YARDIMCISI= @Hepfitim
"Her üyenin, yarışma kurallarını içeren Cuma Zayıflama Yarışması Nedir? / Karar Defteri. okuması zorunludur.
Kararların güncel hali her zaman son mesajdır."
Eki Görüntüle 2116798
3.TAKIM KURALLARI:
1.Günde en az 5 mesaj yazma zorunlulugu vardir,bu en az rakamdir,haftada 35 mesaj altina düsen üye 2.sari karttan sonra takimdan cikarilacaktir..
2.Her gün AKŞAM ne yedik,ne ictik,hangi sporu kac dakika yaptik yazmak mecburidir.
3.Diger arkadaslarin listelerine yorum yapilacak ve kendimizce dogru ve yanlislari yazilacaktir.
4.Yapilan her kacamaga ceza verilecektir,örnek verirsek o gün disardaydiniz ve caniniz hamburgermi istedi ,veya cok cikolatayemek istediniz ve yediniz,afiyet olsun ama bu yediklerinizin kalorisi kadar spor yapilacakatir,cezalari uygulamak mecburidir,eger 1 hafta icinde cezalar cekilmez ve herhangi bir bilgi verilmezse,o üye 2.hafta takim listesine alinmayacaktir. Üyenin aktifkigine bagli olarak bu süre uzatılabilir yada kisaltilabilir
5.Saglikli beslenmeye gayret gösterilecek ve ögün atlamamaya calisilacaktir...
6.Eger 2 hafta sonunda listeye alinirsaniz kendi kilonuzu kendiniz yüzde olarak hesaplayip,takim listesine ekleyeceksiniz ve takim listesini sirayla her hafta 1 üye paylasim alanina tasiyacaktir,eger o hafta isiniz cikarsa yer degistirilebilir.
7.Kilo bildirimi cuma günü en gec öğle 13:00'a kadar yapilmalidir.
8.Her gün mutlaka spor yapmaya gayret gösterilecektir(bunu takim kurali oldugu icin degil,kendi saglimiz icin yapmaliyiz)
9. 2 hafta üst üste kilo veremeyen bir sarı kart alir 2 sari kartta diskalifiye edilir
Sari kart sadece takim ici ilk uce girilirse silinir
10. Ay sonunda her uye ay basindaki kilosunun % 2 sini vermek zorundadir ( buda 57 kilo birisi icin 1 kg 78 kg biri icin 1, 5 kg ediyor ortalama ki bunu bir ayda verilebilecek bir rakamdir)bu kuralı iki kez gerceklestiremeyen uye diskalifiye edilecektir
11. Pazartesi günüde takım içi tartı günüdür.
( haftasonu kaçamağını önlemek, cumaya önlem alabilmek için)
12. Takım içerisinde herhangi bir siyasi konuşma, siyasi içerikli paylaşımda bulunma, din-dil-ırk-mesheple ilgili rencide edici taraf tututucu herhangi bir paylaşım kesinlikle yasaktir. Bu tür yaklaşımda bulunan üye diskalifiye edilecektir. Meshep cemeat vb yorumlarda bulunulmayacaktir. Burasinin zayiflamak icin olduğu unutulmasin lutfen...
* * *Bu bir bilgilendirme mesajıdır * * *
Günde 5 msj yazmayan üye uyarı msj alacaktir
2 kez uyari alan üye SARI KART
4 kez uyarı alan üye ise KIRMIZI KART cezası alacaktır...
Her ay bu cezalar sifirlanacaktir
ancak.....
Her karta bir ceza var....Şöyle ki..
SARI KART alan üyeye 2 hafta liste hesaplama cezası verilecektir...
KIRMIZI KART alan üyenin ise 2.kirmizi kartta diskalifiye olması için editörle görüşülecektir
BILGINIZE....
Lütfe aşağıdaki bilgileri doldurarak takıma kendinizi tanıtınız.
1) suan ki güncel kilonuz ve hedeflediğiniz kilo ?
2) yaş boy ?
3) neden kilo aldınız ?
4) spor yapıyormusunuz?
5) uygulamayı düşündüğünüz diyet yöntemi varmı ?
6) daha önce herhangi bir takımda yarıştınız mı?
7) bahsetmek istediğiniz kadar kendinizden bahsedermisiniz? Evlilik durumu , çocuk , yaşadığınız yer vs vs
3.TAKIM SPOR PUANLAMA SİSTEMİ
1000 adım ===>> 10 puan(spor yapılmadığı zaman adım sayısı bildiriyoruz..Günü puansız geçmemek adına!!)
Eliptik ==>> dk ==>> 4 puan
Koşu ==>> dk ==>> 4 puan
Tempolu yüzme ==>> dk ==>> 4 puan
(Normal yuzme dk 2 puan)
Cardio ==>> dk==>> 4 puan
Cardio pilates ==>> dk ==>> 4 puan
Zumba ==>> dk ==>> 3 puan
Step ==>> dk ==>> 3 puan
Normal Egzersizler(kol, bacak,yan çalıştırma) ==>> 5 adet ==>> 1 puan
Twist ==>> 5 adet ==>> 2 puan
Cardio egzersiz ( mekik,şınav, squat, vs) ==>> 5 adet ==>> 2 puan
Tempolu yürüyüş ==>> dk ==>> 3 puan
(Normal yuruyus dk 2 puan)
Leslie ==>> dk ==>> 3 puan
Dans ==>> dk ==>> 3 puan
Trambolin ==>> dk ==>> 3 puan
İp atlama ==>> 5 adet ==>> 1 puan
Ağırlıkla spor ==>> dk ==>> 3 puan
Pilates ==>> dk ==>> 3 puan
Bisiklet ===>> dk ==>> 2 puan
Plank ===>> 3sn ==>>1puan
Wall sit ===>> 3sn ==>>1puan
Yoga ===>> dk ==>> 3 puan
***3. Takım 643. Etap***
Sahgull(63,6///%)
Hepfitim(82,8///%)
ervanazlim(82///%)
Pisi pisi kopatim(67,5///%)
Kedilovic(62,9///%)
Olvidos(67,6///%)
Canim cocuklarim(70,4///%)
pretty_rose(60,2///%)
murya07(78,6///%)
3. Takım ortalaması :
Branşın neydi canom yaa insan bırakır mı tühh tüühhyeni dogum yapmışsın dikkat edersen hızlı gider kiloların
Benim de 4 çocuk var ogretmenlikten ev hanimligina terfi ettim diyatbakirdayim
Tabi öncelik sağlıklı beslenmek ve bebeklerimiz ama şu kiloları aradan çıkaralım yaOyy maaşallah paşaya minnak daha benim kızım 9 aylık olacak şuan ama ben 40 ı çıkmadan ufaktan sağlıklı beslenme olayına girmiştim
Şuan senin hedefin sağlıklı beslenmek olsunCanim cocuklarim da emziren anne birbirimize tiyolar veririz
24 de ben aldımTabi öncelik sağlıklı beslenmek ve bebeklerimiz ama şu kiloları aradan çıkaralım yazira ben hamilelikte 22 kilo almış biriyim bıktım artık kilolardan
İnanki öyle bir metabolizmam varki veremiyorum tartı sabit kaldı 78 de inmiyoryeni dogum yapmışsın dikkat edersen hızlı gider kiloların
Benim de 4 çocuk var ogretmenlikten ev hanimligina terfi ettim diyatbakirdayim