he mezun olmustum 62 ile ama sonra tabii geri dondum. agustosta 71.5 la basladim tekrar. 63 e kadar indim sukur. artik yavas yavas gidiyor
en az 59, daha asagisi azmime kalmisCanım sen kaç kilo ile mezun olcan
hosgeldin canim. allah bagislasin kac kilosun hedefin nebende katılabilir miyim mayıs ayında ikiz kızlarım doğdu insülin direncim ve pcom var bu yüzden çok kilo aldım doğumdan sonra da süt için ye Allah ye epey kilo aldım artık emmiyorlar o yüzden başlamak istiyorum
Hoşgeldin canım ben de nisanda doğum yaptım nisan annesiyim emzirirken başladım diyete şuan ideal kiloma çok yaklaştım sen de karar vermekle iyi yapmışsınbende katılabilir miyim mayıs ayında ikiz kızlarım doğdu insülin direncim ve pcom var bu yüzden çok kilo aldım doğumdan sonra da süt için ye Allah ye epey kilo aldım artık emmiyorlar o yüzden başlamak istiyorum
Sen benle takıl beybisu 55 yaparım ben senien az 59, daha asagisi azmime kalmis
55 i hayatimda gormedim kiSen benle takıl beybisu 55 yaparım ben seni
Sana yeni hayatında başarılar diliyorum minnoşum kediye takıl liseye dön55 i hayatimda gormedim ki
lise 1 belki
beraber donelim canisiSana yeni hayatında başarılar diliyorum minnoşum kediye takıl liseye dön
Akşama ne var bebişim dünki mercimek köfteleri intikamını cuma günü çılartmaz inşallaberaber donelim canisi
Sabah iyi yemedin ya onun etkisi var kahvaltı önemli gülüüüümBugün çok acıktım ya. Eve doğru yürüdüğüm bu yolda, yanından geçtiğim herkese 'biliyor musun ben açım' demek istiyorum. Ah şu hormonlar...
İyi çok şükür ablası bıraksa uuyacak. Ahh ahh krese de vermedim bu kızı yiyecek beni evde.
E öğlen yedim kavurmamı aslında. Neyse doydum artık şükürSabah iyi yemedin ya onun etkisi var kahvaltı önemli gülüüüüm
daha belli degil hala dusunuyorumAkşama ne var bebişim dünki mercimek köfteleri intikamını cuma günü çılartmaz inşalla
Afiyet olsun mandalinacımE öğlen yedim kavurmamı aslında. Neyse doydum artık şükür
Hiiç fakır fukara kedi ne bilsin