selam
bizi unuttun sandiydik biz de
nasilsin?
Vicdansızlar gerçekten vicdansızlar! Elleri ayakları çok şükür tutuyor (ki başka bir engeli de olsan çalışan kişi çalışıyor bu yolunu bulup) ama yok illa duygu sömürüsü yapıp, kolay yoldan para kazanacaklar. Bazıları bile bile bu durumu kullanıyor onların yatacak yerleri yok.Evet canım aynen o. Normalde kapısından girmem, hiç sevmem ama o korumalı alandaydı, rahat rahat sigara içeyim diye mecbur odaya girdim. Yoksa dilencilerden dışarıda oturulmuyor buralarda. Dün birini dövecektim neredeyse. Bu ankara soğuğunda emaneten tutmuş 1 yaşında bebeyi. Çocuk neredeyse çıplak. Allahım delirecektim.
Öğle arası bir kahveci de oturdum, sade Türk kahvemi yudumluyorum. Önümde zayıf zayıf insanlar, ellerinde koca koca pastalar, sandviçler.. Kürekle ağızlarının ortasına vurma isteği doğuyor ya. Gaddar mıyım, kıskanç mıyım neyim
Selam leydi kaptan mavi kedi benimSen kimsin önce onu de bakim banaMavi Kedi mi? Takım kedilerle dolmuş bu arada kim kimdir bilemedim
su hayatta yiyip yiyip almayanlardan fazla kiskandigim insan tipi yok
Selam leydi kaptan mavi kedi benim
O şahıs şişmaniye olur
Unutma biziArtık unutmam yeni nicklerinizi
bana bakma ben degistiririm yineArtık unutmam yeni nicklerinizi
Ya hadi çoluğa çocuğa alışığız. Bir gün Kızılay avm nin önünde sigara içiyorum. Orta yaşlı bir adam geldi, dalyan gibi. Geldi tepeme 'ben çalışıyordum da, işten çıkartıldım da, param yok ta..' Ben kadın başıma el kadar bebemi evde bırakıp sabah ezanıyla işe gidiyorum, 11 saat sonra evime dönüyorum. Kafamı kaldırdım, 'işkur' a başvurdun mu dedim. Tabiki 'yok' dedi. Avuçlarım kaşındı sinirden. 'git başvur' dedim kalktım yerimden. Ayıptır ya.Vicdansızlar gerçekten vicdansızlar! Elleri ayakları çok şükür tutuyor (ki başka bir engeli de olsan çalışan kişi çalışıyor bu yolunu bulup) ama yok illa duygu sömürüsü yapıp, kolay yoldan para kazanacaklar. Bazıları bile bile bu durumu kullanıyor onların yatacak yerleri yok.
Evet ya. Cevherler ziyan oluyor, birde problemli insanlar yetişiyor. Sürekli yürüyüş yaptığım bir çamlık vardı burda, haftasonu annem tembihledi oraya gitme diye. Neden diye sordum, tinerciler peydah olmuş diyor.Onların bebeler hep öyle yav çelik gibi oluyorlar hasta masta da olmaz onların bebeler.
Mevzu bizlik değil Bakanlık bu durumdaki ailelere el atmalı çocukları böyle işlerinde kullanıyorlarsa ellerinden almalılar kimbilir nice cevherler farkedilmeden bu zihniyetlerin elinde uçup gidiyor çok yazık
Evet ya. Cevherler ziyan oluyor, birde problemli insanlar yetişiyor. Sürekli yürüyüş yaptığım bir çamlık vardı burda, haftasonu annem tembihledi oraya gitme diye. Neden diye sordum, tinerciler peydah olmuş diyor.
FakirTok tutuyor protein. Hem günlük protein yağ ihtiyacımı karşılıyor. Bende sıkıldım ama, sucuk çok kokuyor onu kullanamıyorum. Kıymayı hiç düşünmemiştim bak, alternatif olabilir
aynen sabaha kadar kivrandim bi daha asla bu ikisini ayni gun tuketmem
hosgeldin canim bizim grubun profiline cok uyuyorsun genelde 30 yas civari anneleriz
okudugum bir yazida basen ve ust bacagin fazla gluten tuketiminden kilo aldigini yaziyordu. bende de basen problemi var. gerci malesef karnim o kadar duz degil
belki fizyoterapist dizlerini yormadan yapabilecegin egzersizler konusunda yardimci olur. cunku egzersiz olmadan cok zor. ozellikle bolgesel kilo kaybi.
Evet bende koyuyorum amin canım inşallah Allah annenede şifa versinÖncelikle hoşgeldin. Aynı problem annemde de var, o da yaptırdığın tedavi, yaptıracağın tedavi.. Hepsini denedi. Ama onun yaş faktörü var. Burada hep beraber kiloları verirsek, birde düzenli fizik tedavi yöntemleri uygularsan tedavinle birlikte birşeyin kalmaz inşallah. Anneme doktor buz koymayı da önerdi dizlerine.
Evet gerMercimek, karnıbahar ve lahanadan korkar oldum beni de şişiriyor sonra çabalar boşa gidiyor.. Öğle yemeğinde yemek lazım belki sabaha kadar şişkinliği geçirir
Hoşbulduk canım evet gluten de etkiliyo bende daha çok tatlı çikolata san aldım evet inşallah yardımı olur diğer türlü zayıflasamda üst tarafım incecik kalıyo şu an üstüm 40 beden altım 46 beden düşün inşallah birlikte basenlerden kilolardan kurtuluruzaynen sabaha kadar kivrandim bi daha asla bu ikisini ayni gun tuketmem
hosgeldin canim bizim grubun profiline cok uyuyorsun genelde 30 yas civari anneleriz
okudugum bir yazida basen ve ust bacagin fazla gluten tuketiminden kilo aldigini yaziyordu. bende de basen problemi var. gerci malesef karnim o kadar duz degil
belki fizyoterapist dizlerini yormadan yapabilecegin egzersizler konusunda yardimci olur. cunku egzersiz olmadan cok zor. ozellikle bolgesel kilo kaybi.
Çok doğru söylüyorsun çoğuda ilaçlarla devamlı uyutulyor küçük bedenleri uyuşturuyolar bir kere bile kucağında ağlayan çocuk olana denk gelmedimOnların bebeler hep öyle yav çelik gibi oluyorlar hasta masta da olmaz onların bebeler.
Mevzu bizlik değil Bakanlık bu durumdaki ailelere el atmalı çocukları böyle işlerinde kullanıyorlarsa ellerinden almalılar kimbilir nice cevherler farkedilmeden bu zihniyetlerin elinde uçup gidiyor çok yazık
Amin canımEvet bende koyuyorum amin canım inşallah Allah annenede şifa versin