- 4 Ağustos 2010
- 10.681
- 14.340
slm kızlar
menümü yazayım kızımı sallarken
sahur kalkamadım
iftar 1 kase mercimek çorbası 1 tabak kavurmalı ıspanak
salata 1 hurma
1 sütlü baklava 1 bardak süt tarçınlı 1 litre su
Okudum kabul ettim
30 yaşındayım 2 çocuk annesiyim 4 yaşında kızım 2 yaşında bi oğlum var Doğum sonrası kilolar oluştu 71 kiloyum ve boyum 157 bu kiloya rağmen nerdeyse hiç karnım yok kilom hep üst bacak ve basen kalçada birikiyor ve dizlerimde kıkırdak aşınması var egzersiz yapmam yasak ama kilo vermem gerekli bu hafta sonu fizyoterapist e gidicem ve umarım bana faydası olur
aynen sabaha kadar kivrandim bi daha asla bu ikisini ayni gun tuketmemRakibemm çook çirkin bir menü bu böyle ama olmaz ki (!)
Afiyetleeer olsun yahu maşallah
Eneem neden şiştin kii ya
Karnıbahar ve mercimek efendiden mi acabaa?
Afiyetler olsuun
Spor menü yıkılsın tatlım afiyetler olsuuuun
Günaydın tatlım valla reglideyken artı olmaması sevinmelisin kesinlikle onunla ilgisi vardır, takma kafaya guuzum
hosgeldin canim bizim grubun profiline cok uyuyorsun genelde 30 yas civari annelerizOkudum kabul ettim
30 yaşındayım 2 çocuk annesiyim 4 yaşında kızım 2 yaşında bi oğlum var Doğum sonrası kilolar oluştu 71 kiloyum ve boyum 157 bu kiloya rağmen nerdeyse hiç karnım yok kilom hep üst bacak ve basen kalçada birikiyor ve dizlerimde kıkırdak aşınması var egzersiz yapmam yasak ama kilo vermem gerekli bu hafta sonu fizyoterapist e gidicem ve umarım bana faydası olur
selamSelam kızlar
Geçenlerde bizim takıma bi ceeee deyip kaçmışsınız çok yoğundum cevaplayamadım. Kimdi bakim onlar
İki kere dışardan alınan iğne ve kanımdan alınarak prp yapıldı ama aşınma devam ediyo proloterapi diye bi yöntem varmış onu deniycem inşallahMerhabalar hoşgeldin canım.
İnşallah istediğin hedefine ulaşırsın, çok geçmiş olsun kıkırdak aşınması için sıvı verilebiliyor mu?
Tatlııı dilliiim güler yüzlümm, hey ceylaan gözlüüüm buradayım burada
Ah kuzum ya çok geçmiş olsun, oh valla sabah sabah yapmışsın tebrik ederim
İnşallah canım hep birlikte veririz kilolarıHoşgeldin , umarım hedeflediğin kiloya ulaşırsınn
Öncelikle hoşgeldin. Aynı problem annemde de var, o da yaptırdığın tedavi, yaptıracağın tedavi.. Hepsini denedi. Ama onun yaş faktörü var. Burada hep beraber kiloları verirsek, birde düzenli fizik tedavi yöntemleri uygularsan tedavinle birlikte birşeyin kalmaz inşallah. Anneme doktor buz koymayı da önerdi dizlerine.İki kere dışardan alınan iğne ve kanımdan alınarak prp yapıldı ama aşınma devam ediyo proloterapi diye bi yöntem varmış onu deniycem inşallah
su hayatta yiyip yiyip almayanlardan fazla kiskandigim insan tipi yokÖğle arası bir kahveci de oturdum, sade Türk kahvemi yudumluyorum. Önümde zayıf zayıf insanlar, ellerinde koca koca pastalar, sandviçler.. Kürekle ağızlarının ortasına vurma isteği doğuyor ya. Gaddar mıyım, kıskanç mıyım neyim
Bi de Kavur soğanla ımmmhhTok tutuyor protein. Hem günlük protein yağ ihtiyacımı karşılıyor. Bende sıkıldım ama, sucuk çok kokuyor onu kullanamıyorum. Kıymayı hiç düşünmemiştim bak, alternatif olabilir
Ne lokumu yahu ben ve lokum deyip iade edeydin hani küp küp doğranmış kavurma koysalar neyseBirde kahvemin yanına koca koca lokumlar koymuşlar. Allahımmm
Ben gibi meselasu hayatta yiyip yiyip almayanlardan fazla kiskandigim insan tipi yok
Naber bebişim bi de ses paketi yapıp göndertsen şu şarkıyı da havamızı bulsakMerhabalar hoşgeldin canım.
İnşallah istediğin hedefine ulaşırsın, çok geçmiş olsun kıkırdak aşınması için sıvı verilebiliyor mu?
Tatlııı dilliiim güler yüzlümm, hey ceylaan gözlüüüm buradayım burada
Ah kuzum ya çok geçmiş olsun, oh valla sabah sabah yapmışsın tebrik ederim
Geçmiş olsun canım yav herkes de bi hastalık kıskaç daralıyorİşten başımı kaldıramıyorum ne iş varsa bende arkadaşım gelen geçen bana sallıyorBirde hastayım
Diyete tam gaz devam hasta olup salmadım, dün akşam annemler bizdeydi ebru karadumanı yapamadım ama bugün sabah kalkıp yaptım.
Şifa bulursun inşallah, tekrardan çok geçmiş olsun.. Giden kilolarla beraber fazla yükün azalınca daha çok rahatlarsınİki kere dışardan alınan iğne ve kanımdan alınarak prp yapıldı ama aşınma devam ediyo proloterapi diye bi yöntem varmış onu deniycem inşallah
Bu kahveci acaba s**rb***s olabülüüür mü? Hep orada koca koca 2 tane lokum veriyorlar, 4 lokuma bedelÖğle arası bir kahveci de oturdum, sade Türk kahvemi yudumluyorum. Önümde zayıf zayıf insanlar, ellerinde koca koca pastalar, sandviçler.. Kürekle ağızlarının ortasına vurma isteği doğuyor ya. Gaddar mıyım, kıskanç mıyım neyim
Burada öyle bir özellik olsaaa oooohoo hem söylerim hem oynarım hahahah her şey var bendeNaber bebişim bi de ses paketi yapıp göndertsen şu şarkıyı da havamızı bulsak
Evet canım aynen o. Normalde kapısından girmem, hiç sevmem ama o korumalı alandaydı, rahat rahat sigara içeyim diye mecbur odaya girdim. Yoksa dilencilerden dışarıda oturulmuyor buralarda. Dün birini dövecektim neredeyse. Bu ankara soğuğunda emaneten tutmuş 1 yaşında bebeyi. Çocuk neredeyse çıplak. Allahım delirecektim.Bu kahveci acaba s**rb***s olabülüüür mü? Hep orada koca koca 2 tane lokum veriyorlar, 4 lokuma bedel
Vitaminsizleeeeeeeer, piiiss zayıflarr çok eskiden bende oluyordu ama şimdi sadece VS mankenlerini kıskanıyorum. Böyle hafif kaslı kadın vücudu allahım nasipse bee
Oo yeaaa zabahlar olmasınŞifa bulursun inşallah, tekrardan çok geçmiş olsun.. Giden kilolarla beraber fazla yükün azalınca daha çok rahatlarsın
Bu kahveci acaba s**rb***s olabülüüür mü? Hep orada koca koca 2 tane lokum veriyorlar, 4 lokuma bedel
Vitaminsizleeeeeeeer, piiiss zayıflarr çok eskiden bende oluyordu ama şimdi sadece VS mankenlerini kıskanıyorum. Böyle hafif kaslı kadın vücudu allahım nasipse bee
Burada öyle bir özellik olsaaa oooohoo hem söylerim hem oynarım hahahah her şey var bende
Onların bebeler hep öyle yav çelik gibi oluyorlar hasta masta da olmaz onların bebeler.Evet canım aynen o. Normalde kapısından girmem, hiç sevmem ama o korumalı alandaydı, rahat rahat sigara içeyim diye mecbur odaya girdim. Yoksa dilencilerden dışarıda oturulmuyor buralarda. Dün birini dövecektim neredeyse. Bu ankara soğuğunda emaneten tutmuş 1 yaşında bebeyi. Çocuk neredeyse çıplak. Allahım delirecektim.