Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

slm kızlar
menümü yazayım kızımı sallarken
sahur kalkamadım
iftar 1 kase mercimek çorbası 1 tabak kavurmalı ıspanak
salata 1 hurma
1 sütlü baklava 1 bardak süt tarçınlı 1 litre su

Bütün gün aç kalıyorsun o da seni akşam tatlı yemeğe sevk ediyor sanırım canım. Dikkat et tatlıya canım, hurmayı 2 adet yapıp tarçınlı sütle hüpletebilirdin, içtiğin suya da çubuk tarçın katabilirsin. Ben sabah aç karına geceden suya attığım 1bardak tarçınlı suyu içtim 1 hafta uyguladım inanılmaz idrar çıkartıyor.

Hoşgeldin , umarım hedeflediğin kiloya ulaşırsınn

aynen sabaha kadar kivrandim bi daha asla bu ikisini ayni gun tuketmem
hosgeldin canim bizim grubun profiline cok uyuyorsun genelde 30 yas civari anneleriz
okudugum bir yazida basen ve ust bacagin fazla gluten tuketiminden kilo aldigini yaziyordu. bende de basen problemi var. gerci malesef karnim o kadar duz degil
belki fizyoterapist dizlerini yormadan yapabilecegin egzersizler konusunda yardimci olur. cunku egzersiz olmadan cok zor. ozellikle bolgesel kilo kaybi.

Selam kızlar

Geçenlerde bizim takıma bi ceeee deyip kaçmışsınız çok yoğundum cevaplayamadım. Kimdi bakim onlar

İki kere dışardan alınan iğne ve kanımdan alınarak prp yapıldı ama aşınma devam ediyo proloterapi diye bi yöntem varmış onu deniycem inşallah

İki kere dışardan alınan iğne ve kanımdan alınarak prp yapıldı ama aşınma devam ediyo proloterapi diye bi yöntem varmış onu deniycem inşallah
Öncelikle hoşgeldin. Aynı problem annemde de var, o da yaptırdığın tedavi, yaptıracağın tedavi.. Hepsini denedi. Ama onun yaş faktörü var. Burada hep beraber kiloları verirsek, birde düzenli fizik tedavi yöntemleri uygularsan tedavinle birlikte birşeyin kalmaz inşallah. Anneme doktor buz koymayı da önerdi dizlerine.

su hayatta yiyip yiyip almayanlardan fazla kiskandigim insan tipi yok

Naber bebişim bi de ses paketi yapıp göndertsen şu şarkıyı da havamızı bulsak

Geçmiş olsun canım yav herkes de bi hastalık kıskaç daralıyor

Şifa bulursun inşallah, tekrardan çok geçmiş olsun.. Giden kilolarla beraber fazla yükün azalınca daha çok rahatlarsın
Bu kahveci acaba s**rb***s olabülüüür mü? Hep orada koca koca 2 tane lokum veriyorlar, 4 lokuma bedel
Vitaminsizleeeeeeeer, piiiss zayıflarr çok eskiden bende oluyordu ama şimdi sadece VS mankenlerini kıskanıyorum. Böyle hafif kaslı kadın vücudu allahım nasipse bee

Naber bebişim bi de ses paketi yapıp göndertsen şu şarkıyı da havamızı bulsak
Burada öyle bir özellik olsaaa oooohoo hem söylerim hem oynarım hahahah her şey var bende

Evet canım aynen o. Normalde kapısından girmem, hiç sevmem ama o korumalı alandaydı, rahat rahat sigara içeyim diye mecbur odaya girdim. Yoksa dilencilerden dışarıda oturulmuyor buralarda. Dün birini dövecektim neredeyse. Bu ankara soğuğunda emaneten tutmuş 1 yaşında bebeyi. Çocuk neredeyse çıplak. Allahım delirecektim.

Oo yeaaa zabahlar olmasın

Onların bebeler hep öyle yav çelik gibi oluyorlar hasta masta da olmaz onların bebeler.
Mevzu bizlik değil Bakanlık bu durumdaki ailelere el atmalı çocukları böyle işlerinde kullanıyorlarsa ellerinden almalılar kimbilir nice cevherler farkedilmeden bu zihniyetlerin elinde uçup gidiyor çok yazık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…