Her gün tartılma bence canım zaten çok güzel gidiyorsun regldendir kafayı yorma diyete devamGünaydın kızlar. Tartıda gram oynama yok, herşeyi kuralına uygun yapıyorum halbuki. Acaba adet döneminde olduğum için mi böyle oluyor?
Tamam canım teşekkür ederim1. Sayfayı okuyup kabul ettim demen gerekli canım form var onu da doldur seni tanıyalım
Çok geçmiş olsun canım sağlıktan önemli bir şey yok inşallah kilolarını hızlıca döker sağlığına kavuşursunOkudum kabul ettim
30 yaşındayım 2 çocuk annesiyim 4 yaşında kızım 2 yaşında bi oğlum var Doğum sonrası kilolar oluştu 71 kiloyum ve boyum 157 bu kiloya rağmen nerdeyse hiç karnım yok kilom hep üst bacak ve basen kalçada birikiyor ve dizlerimde kıkırdak aşınması var egzersiz yapmam yasak ama kilo vermem gerekli bu hafta sonu fizyoterapist e gidicem ve umarım bana faydası olur
Ben de kendimi tanıtayım. Benim de iki bebem var yaş aralığı tam iki yaş çok zorlanıyosundur eminim.Okudum kabul ettim
30 yaşındayım 2 çocuk annesiyim 4 yaşında kızım 2 yaşında bi oğlum var Doğum sonrası kilolar oluştu 71 kiloyum ve boyum 157 bu kiloya rağmen nerdeyse hiç karnım yok kilom hep üst bacak ve basen kalçada birikiyor ve dizlerimde kıkırdak aşınması var egzersiz yapmam yasak ama kilo vermem gerekli bu hafta sonu fizyoterapist e gidicem ve umarım bana faydası olur
Sağol canım hep birlikte inşallahÇok geçmiş olsun canım sağlıktan önemli bir şey yok inşallah kilolarını hızlıca döker sağlığına kavuşursun
Allah yardımcımız olsun ben istanbuldayım çalışmıyorumBen de kendimi tanıtayım. Benim de iki bebem var yaş aralığı tam iki yaş çok zorlanıyosundur eminim.
Oğlan 2.5 yaş, kız 9 aylık Ankaradayım, ben de doğum kilolarımı vereyim dedim 76 dan 61li kilolara düştüm şükür boyum 165 hedef 55 inşallah bakalım
Sen nerde yaşıyosun çalışıyo musun ?
Enaaa çatal yok mu yav kimsede plastik kullanmıyo musun canımBen ilk öğünümü tamamladım kızlar. Bugün çatal getirmeyi unutmuşum o nedenle öğünlerin yeri değişti.
Sabah (10.00)
1 salatalık, 2 yaprak marul
50 gr kadar eski kaşar
8 tane zeytin.
Kavurmalı omletim öğleden sonraya kaldı.
Tok tutuyor protein. Hem günlük protein yağ ihtiyacımı karşılıyor. Bende sıkıldım ama, sucuk çok kokuyor onu kullanamıyorum. Kıymayı hiç düşünmemiştim bak, alternatif olabilirEnaaa çatal yok mu yav kimsede plastik kullanmıyo musun canım
her gün kavurmalı yumurtayı görünceHepfitim her gün kıymalı yumurta yerdi dalga geçerdik herif dana mı kesti diye ehuhehe
Tok tutuyor protein. Hem günlük protein yağ ihtiyacımı karşılıyor. Bende sıkıldım ama, sucuk çok kokuyor onu kullanamıyorum. Kıymayı hiç düşünmemiştim bak, alternatif olabilir
Merhabalar hoşgeldin canım.Okudum kabul ettim
Tatlııı dilliiim güler yüzlümm, hey ceylaan gözlüüüm buradayım burada
Ah kuzum ya çok geçmiş olsun, oh valla sabah sabah yapmışsın tebrik ederimİşten başımı kaldıramıyorum ne iş varsa bende arkadaşım gelen geçen bana sallıyorBirde hastayım
Diyete tam gaz devam hasta olup salmadım, dün akşam annemler bizdeydi ebru karadumanı yapamadım ama bugün sabah kalkıp yaptım.