- 11 Kasım 2010
- 19.124
- 34.014
- 798
Afiyet olsun cnmGünaydınlar herkese :) Sabah kahvaltısında patatesli yumurta yemiş olsam da miktar azdı o yüzden içim rahat ekmek vs yok yanına bol bol yeşillik yedim. Kendimi gayet iyi hissediyorum. Biraz geçsin kahvemin yanına bir kuru incir yiyip tatlı ihtiyacımı bastırmayı hedefliyorum.
Afiyet olsun kedicimmYarısını yiyemedim tabağını bitiremeyen diğerlerine selam olsun
Hayırr tam tersi bence metabolizmayı düzenliyorİf de tembelleştirmiyor mu metabolizmayı kahvaltıyı atlıyorsun neticede
Ama tam manasıyla yapmak lazım
Çatallama al tabağına yanına yeşillik peynirEki Görüntüle 2542719 Oğlanın menemeninden çatalladım
1 dlm ekmek karnını doyur
Bende yaptım if güzel verdiriyorBiraz araştırıp başladım canım vücudun yağ yakmasını kolaylaştırıyormuş. Ama normalde de zaten kahvaltı yapamıyorum hafta içi. İşyerinde kızlar poğaça simit vs yiyor ben yemiyorum bişey. İf diyetiyle işte 2 haftada 2.5-3 kg gibi verdim. Bakalım şuan devamm.
Son kilolar diye bıraktım suan 3 öğünlü gidiyorum
Afiyet olsun
Tmm cnm idare erderiZGünaydın kuzular..
Dün ki menüm berbatti yazmıyım en iyisi
Bugün çok çok çok dikkat edicem..
Kızlar ev iş muhabbeti yoğunum giremezsem kusura bakmayın hepinize kolay gelsin iyi haftasonları
Menülerini yaz akşam
Kaçamak yapma
Tartıları unutma
Kilo alma sakınn
Afiyet olsunn
Anamm tereyağlı kahvemi olur
Hep canan karatayın işleri bu
Hadi bakalım hayırlı olur umarımKaptanım dün bütün gün alışveriş yaptım kitap ve yiyecek
Araştırdım ve keto diyetine karar verdim
Kitap aldım
Bu sabah başladım istediğin gibi fotolarla burdayım
Veremeyince Moralim bozuluyo dağılıyorum keto ile çok güzel veriyorlar bi süredir face de takipteyim .
Programı indirdim telime gr gr hesapla ilerliycem.
Sabah kurşun geçirmez kahve yaptım kendime
1 tatlı kaşığı tereyağlı filtre kahve
Saat 2 de ilk yemek
2 yk tereyağı
1 yumurta
70gr peynir
1 tutam su teresi
Eki Görüntüle 2542775
Cısss yapmasında amannValla bende şaşırdım
Bugün yemegi eşime bıraktım umarım ac kalmayiz
Bak verdiği akla bakBacim simdi yap
Cuma ya kadar gider o sis