- 7 Ekim 2008
- 1.090
- 1.203
- 658
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bünyeye göre değişiyor sanırım bende metabolizmayı yavaşlattı gerçekten. Ama kilo veren de çok fazla insan var. Uzun açlık uzun ömür diyorlar bende akşam yemeğinden kesmeye çalışıyorumBiraz araştırıp başladım canım vücudun yağ yakmasını kolaylaştırıyormuş. Ama normalde de zaten kahvaltı yapamıyorum hafta içi. İşyerinde kızlar poğaça simit vs yiyor ben yemiyorum bişey. İf diyetiyle işte 2 haftada 2.5-3 kg gibi verdim. Bakalım şuan devamm.
Kaptan kızıyorKuzum ama daha verecek kg var
Simdiden kesersen ne yiycen
Kuzum kaptan ekmek yeme demiyor kiKaptan kızıyorçok kilo vermemlazım çok şişim ya nasıl gidecek bu Şişlik diyetten bıktım adet olsam daha kolay veririm
Afiyetolsun
Bu ne menüsü öğle zabah ?
Ay canim cekti ben de yapayim tereyagli kahve
Ben karnabahar yemeği yapcam sekerimAkşama yemek neler yapacaksınız kızlar fikir verin alışverişe çıkacağım birazdan şaşırdım ne hazırlasam artık![]()
Kaptanım dün bütün gün alışveriş yaptım kitap ve yiyecek
sabah yawBu ne menüsü öğle zabah ?
Kaptanım dün bütün gün alışveriş yaptım kitap ve yiyecek
Araştırdım ve keto diyetine karar verdim
Kitap aldım
Bu sabah başladım istediğin gibi fotolarla burdayım
Veremeyince Moralim bozuluyo dağılıyorum keto ile çok güzel veriyorlar bi süredir face de takipteyim .
Programı indirdim telime gr gr hesapla ilerliycem.
Sabah kurşun geçirmez kahve yaptım kendime
1 tatlı kaşığı tereyağlı filtre kahve
Saat 2 de ilk yemek
2 yk tereyağı
1 yumurta
70gr peynir
1 tutam su teresi
Eki Görüntüle 2542775
Hadi bakalim inşallah ise yararKaptanım dün bütün gün alışveriş yaptım kitap ve yiyecek
Araştırdım ve keto diyetine karar verdim
Kitap aldım
Bu sabah başladım istediğin gibi fotolarla burdayım
Veremeyince Moralim bozuluyo dağılıyorum keto ile çok güzel veriyorlar bi süredir face de takipteyim .
Programı indirdim telime gr gr hesapla ilerliycem.
Sabah kurşun geçirmez kahve yaptım kendime
1 tatlı kaşığı tereyağlı filtre kahve
Saat 2 de ilk yemek
2 yk tereyağı
1 yumurta
70gr peynir
1 tutam su teresi
Eki Görüntüle 2542775
Valla bende şaşırdımAkşama yemek neler yapacaksınız kızlar fikir verin alışverişe çıkacağım birazdan şaşırdım ne hazırlasam artık![]()
Ayy inşallahValla bende şaşırdım
Bugün yemegi eşime bıraktım umarım ac kalmayiz
Bacim simdi yapAyy inşallah
canım kuru fasulye istiyor da şişirmesin diye yapmadım bakliyat da yapmıyorum bu yüzden. Hamur işi zaten yok yok anam yok![]()
Ayran mayran iç bari senin de ortan yokKızlar ben 15.30 da yedim akşamı yarın tartı var ya 1 kilo eksi göreyim çok açım çok