Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cidden ben de 40-42 beden giyiyorumSismaniye bende mesela 42 bedenim şuan vücut tipine göre değişiyor aynen
Sizin orda bedenler değişikmiş la iki beden de oynamaz artıkben 164 um hedefim 58 ama 61 in altini gormedim evlendikten sonra hic.
su an 67.5 ama kendimi cok hantal hissediyorum. vucut tipine de bagli.
meselaLusi ile ayni kiloyken ben ondan 2 beden fazla oluyorum
benim 40 onun 36 ya denk geliyor![]()
Hedefi 34 beden yapiim bari de göbeğin 36 bedenine gönlüm razı gelsin bir beden geriden geliyor zalım göbekcidden ben de 40-42 beden giyiyorumdemek ki sen de mi brutus
![]()
![]()
Bende L-XL işte aynı şeye geliyor sanırımcidden ben de 40-42 beden giyiyorumdemek ki sen de mi brutus
![]()
![]()
Hedef belirlemek cok iyi biseyOo ne güzel yaa ne kadar motive edici. Bende bir elbise aldım çok beğenerek arka kısmo kapanmıyor ama zayıflarm diye ve aşırı beğendiğim için aldım :) hedefim ona girebilmek şuanda
m- l daha cok.Bende L-XL işte aynı şeye geliyor sanırım
ya bide ben dar giyinemiyorum rahat edemiyorum ondan da 1 beden buyuk alirim normalde.Hedefi 34 beden yapiim bari de göbeğin 36 bedenine gönlüm razı gelsin bir beden geriden geliyor zalım göbek![]()
Günaydingunaydin. takimi ben kapatmisim ben acayim bari.
bereketli olsun![]()
O canavara başlarım bak hee@sahgullfoto cekemedim zaten duzgun de beslenemedim icimden bi canavar cikti yine
Afiyet olsun kedicikkkSelam kızlar karnım gurulduyor üç öğün yapmam gerekirken iki ögünle geçiştiriyorum hep zalım gaptan yüzünden
Saat 9 civarı
Eki Görüntüle 2542614
Saat 11
Eki Görüntüle 2542615
Saat 16
2 parça tavuk göğüs ızgara
1 ızgara köfte
Salata
Ayran
Saat 18.30
Sütlü filtre kahve
Saat deminlen
Ayran
Su epey olmuştur karnım gurk gurk![]()
Şimdii ballı kaymağım dikkat ediceğin şeyleri yazıyorumBendr yazayım
Sabah
5-6 zeytin
Yarım simit
2yumurtadan patatesli omlet
1bardak çay
Öğln yok :)
Akşam 6i
Bezelye yemeği 3yk
Bikaç parça haşlanmış tavuk
Közlenmiş kırmızı biber 2adet
2yk nohutlu pilav
Yürüyüş 6bin adım
Yarım mekik 30
Günaydınnn canımgunaydin. takimi ben kapatmisim ben acayim bari.
bereketli olsun![]()
Hoşgeldin aramıza kaptan genelde kilo veremeyenlerde foto istiyorHoşbuldum bende uğurlu geleceğine yürekten inanıyorum :) Kuralları okudum kabul ediyorum. Yediklerimizi yalnızca yazmamız yeterli mi foto şart mı onu merak ettim telefonumun kamerası bozuk yaptırana kadar foto çekemeyeceğim de