Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Hoşbuldum canım aa negüzel yaşıtmışız da. Bende o yoldayım inşallaaahh umarım hep beraber verir takımı ilk sıra da tutarız.
Ahahha ağzın bal yisin takım didin ilk sıra didin gaptaaan aradığın kan bulundu gaptaaan :KK53:

Valla buldum
Yıllardır şu şişkoları zayıflatmaya çalıyorumda biri şöyle bi laf etmedi
Luteb03 Luteb03 tekrar hoşgeldin balım
En bal üyem Canim cocuklarim Canim cocuklarim dı ikincide sen ol :KK53:

Aa süperr yaşıtız hep yaa :)aynen canm bende şey psikolojisii var tek basıma diyet yaparken pek uzun sürmüyor. Ama diyetisyene gideyim orada her hafta tartılıcam diye ee tabi bir de pars veriyorum diye daha çok dikkat ediyorum. Burda da mesela tartılıcam her hafta, sizlerle yarış içinde olucam oyüzden daha çok dikkat ederim diye düşünüyorum.
Bende aslında 30 yaşımdayım bakma sen 87 li olduğuma takıldı o sayaç 30 da:KK70:

46450FB6-4C12-43F2-9181-6E1D83503085.jpeg

Selamm kızlarr sahgull arkadaşımızın davetiyle geldim umarım beraber kilo verebiliriz. Bu arada adım betül 31 yaşındayım çalışıyorum. Şuan 74 küsür kilolardayım hedefimm 65 civarı olmak. 77lere çıktım en fazla 2 haftadır dikkat ederek birde if diyetini uugulamaya çalışarak 2 3 kilo verebildim. Böyle biryere bağlı olunca daha çok dikkat ediyor insan o yüzden denemek istedim sizlerle kilo vermeyi.
hosgeldin, 2 haftada iyi vermissin. bastan buraya gelmen cok iyi olmus. hedefini biraz az buldum, uzun boylularimizdan misin :)
ben de 31 yasindayim 2 cocugum var, yurtdisindayim.3 senedir falan kilo vermeye calisiyorum :27: 9 kilo verecegim kaldi. ha boyle soyleyince 30 40 kilo verdim sanma. ruhum sisman oldugundan surekli alip veriyorum :deli:
tekrar hosgeldin insallah kalici olursun

4 çocukla böyle mütüş bi kabulleniş vallahi bravo sana canım burcun nedir bu arada?
Çocuklarımı çok seviyorum onlar bana rabbimin emaneti en guzel sekilde yetistirmeye calisiyorum her anne gibi
onlar icin yaptığım seyler beni mutlu ediyo
Kızı yatırıyorum ya uyumuyo gece tam sinirlenecem bi gülüyo ne sinir kaliyo ne başka bisey sonra onunla oynuyorum
Burcum yay

Çocuklarımı çok seviyorum onlar bana rabbimin emaneti en guzel sekilde yetistirmeye calisiyorum her anne gibi
onlar icin yaptığım seyler beni mutlu ediyo
Kızı yatırıyorum ya uyumuyo gece tam sinirlenecem bi gülüyo ne sinir kaliyo ne başka bisey sonra onunla oynuyorum
Burcum yay
Kız ben de yayım töbeler töbesi hiç bnzemiyoz :KK53:

Heyyy murya07 murya07 ervanazlim ervanazlim Sismaniye Sismaniye
Nerdesiniz şüşkolar kayfaltılar nerde
Akşam göndereyim diyordum
9999D86D-83C9-433C-A276-695A62BE74A5.jpeg
Omletimsi bişey yapayım dedim bu kadar oldu hepsini yemedim eşim saolsun az yiyeyim diye benimkinden yedi önce

Biraz önce 3 dolma bir kase yoğurt yedim ama çekmeyi unuttum doymadım tabi ki de akşama hamsi var

Back