Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Evlimisin ?
Kilon çok değilmiş
kararliysan kısa zamanda gider. hedefine ulasirsin

Evlimisin ?
Kilon çok değilmiş
kararliysan kısa zamanda gider. hedefine ulasirsin

Evet evliyim. Oğlum var 5 yaşında.
Bu sefer kararlıyım inşallah ya.
Böyle bakınca 8.5 kilo az görünüyor ama istikrarlı olursam inşallah verebilirim
.

. Hoşbuldum canım, Okudum hepsini canım kabul ediyorum.

Hangi şehirdesin istanbul mu? Burası da fenaydı gece yaa
Evet cnm istanbul
Bir ara evleri sökecekti nerdese şükür kısa sürdü, kazasız gitmiştir inşallah
Eki Görüntüle 2542392

Şuan sizinle beraber başlıyorum diye tartıldım 73.5 olmuşum:) hedefime son 8.5 kilo

Tamadır cnm deneme süren başladı
İki hafta deneme süren eğer kurallara uyarsan iki haftasonunda listeye girersin
Mezun olunca hediyemizde pro üyelik unutmaa

Anadolu yakasında mısın? Bugün yarın yağmurlu gösteriyor bakalım inşallah sakin sakin yapar.
Ewet canım okudum baya 2 hafta çabuk geçer inşallah :) oo pro üyelik olayını okumamışım.

4 çocukla böyle mütüş bi kabulleniş vallahi bravo sana canım burcun nedir bu arada?

Anadolu yakasında mısın? Bugün yarın yağmurlu gösteriyor bakalım inşallah sakin sakin yapar.
Ewet canım okudum baya 2 hafta çabuk geçer inşallah :) oo pro üyelik olayını okumamışım.
Hoşgeldin canım kedi ben 30 yaşındayım 2 zalım bebem var doğum kilolarımı verip fit anne olma yolundayım. Ankarada yaşıyorum.
İstikrarlı olur güzel kilolar verirsin inşallah

Hoşgeldin canım kedi ben 30 yaşındayım 2 zalım bebem var doğum kilolarımı verip fit anne olma yolundayım. Ankarada yaşıyorum.
İstikrarlı olur güzel kilolar verirsin inşallah

Hoşbuldum canım aa negüzel yaşıtmışız da. Bende o yoldayım inşallaaahh umarım hep beraber verir takımı ilk sıra da tutarız.

Hos geldin canim
Ben de 30 yaşındayım
Takım disiplini cok etkili kilo vermekte
Ayy kızlat bir yağmur bir fırtına
Şimşekler çaktı
Uykudan sıçradık valla
Cok korkarım ben de yaa
Sonunda söktüü ya
Ama feci oluyorum bugun yatarım torbamla
İşin kötüsü kocada evde
Benim de bugun söküldü
Cidden yatacak yer ariyorum surekli

Hos geldin canim
Ben de 30 yaşındayım
Takım disiplini cok etkili

Aa süperr yaşıtız hep yaa :)aynen canm bende şey psikolojisii var tek basıma diyet yaparken pek uzun sürmüyor. Ama diyetisyene gideyim orada her hafta tartılıcam diye ee tabi bir de pars veriyorum diye daha çok dikkat ediyorum. Burda da mesela tartılıcam her hafta, sizlerle yarış içinde olucam oyüzden daha çok dikkat ederim diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…