Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoşgeldin cnm aramızaEki Görüntüle 2542392
Şuan sizinle beraber başlıyorum diye tartıldım 73.5 olmuşum:) hedefime son 8.5 kilo
Evlimisin ?Selamm kızlarr sahgull arkadaşımızın davetiyle geldim umarım beraber kilo verebiliriz. Bu arada adım betül 31 yaşındayım çalışıyorum. Şuan 74 küsür kilolardayım hedefimm 65 civarı olmak. 77lere çıktım en fazla 2 haftadır dikkat ederek birde if diyetini uugulamaya çalışarak 2 3 kilo verebildim. Böyle biryere bağlı olunca daha çok dikkat ediyor insan o yüzden denemek istedim sizlerle kilo vermeyi.
Hoşgeldin cnm aramıza
Evlimisin ?
Kilon çok değilmiş
kararliysan kısa zamanda gider. hedefine ulasirsin
Inşallah cnm hep beraber verebilirizEvet evliyim. Oğlum var 5 yaşında.
Bu sefer kararlıyım inşallah ya.
Böyle bakınca 8.5 kilo az görünüyor ama istikrarlı olursam inşallah verebilirim.
Evet cnm istanbul. Hoşbuldum canım, Okudum hepsini canım kabul ediyorum.
Hangi şehirdesin istanbul mu? Burası da fenaydı gece yaa
Eki Görüntüle 2542392
Şuan sizinle beraber başlıyorum diye tartıldım 73.5 olmuşum:) hedefime son 8.5 kilo
Evet cnm istanbul
Bir ara evleri sökecekti nerdese şükür kısa sürdü, kazasız gitmiştir inşallah
Tamadır cnm deneme süren başladı
İki hafta deneme süren eğer kurallara uyarsan iki haftasonunda listeye girersin
Mezun olunca hediyemizde pro üyelik unutmaa
4 çocukla böyle mütüş bi kabulleniş vallahi bravo sana canım burcun nedir bu arada?Senin çocukların yalnız öyle degil benimkilerde oyle
çocuklar dönem dönemdir bi dönem çok iyi geçer bi dönem çok hastA yada çok ağlar huysuz inatçı......
Benim kiz küçükken uykusu iyiydi şimdi birşeylerden anlamaya başlamış bi ses cikinca gözler fal taşı gibi
Saat 9 dan beri uyutmaya calisiyom yatiyo uyaniyo
gece inan çok az uyuyorum
Seninki de geçecek
uykusuzlugu kabullen bi sure daha kolay olur herşey
Hoşgeldin canım kedi ben 30 yaşındayım 2 zalım bebem var doğum kilolarımı verip fit anne olma yolundayım. Ankarada yaşıyorum.Anadolu yakasında mısın? Bugün yarın yağmurlu gösteriyor bakalım inşallah sakin sakin yapar.
Ewet canım okudum baya 2 hafta çabuk geçer inşallah :) oo pro üyelik olayını okumamışım.
Hoşgeldin canım kedi ben 30 yaşındayım 2 zalım bebem var doğum kilolarımı verip fit anne olma yolundayım. Ankarada yaşıyorum.
İstikrarlı olur güzel kilolar verirsin inşallah![]()
Ahahha ağzın bal yisin takım didin ilk sıra didin gaptaaan aradığın kan bulundu gaptaaanHoşbuldum canım aa negüzel yaşıtmışız da. Bende o yoldayım inşallaaahh umarım hep beraber verir takımı ilk sıra da tutarız.
Hos geldin canimSelamm kızlarr sahgull arkadaşımızın davetiyle geldim umarım beraber kilo verebiliriz. Bu arada adım betül 31 yaşındayım çalışıyorum. Şuan 74 küsür kilolardayım hedefimm 65 civarı olmak. 77lere çıktım en fazla 2 haftadır dikkat ederek birde if diyetini uugulamaya çalışarak 2 3 kilo verebildim. Böyle biryere bağlı olunca daha çok dikkat ediyor insan o yüzden denemek istedim sizlerle kilo vermeyi.
Cok korkarım ben de yaaAyy kızlat bir yağmur bir fırtına
Şimşekler çaktı
Uykudan sıçradık valla
Benim de bugun söküldüSonunda söktüü ya
Ama feci oluyorum bugun yatarım torbamla
İşin kötüsü kocada evde![]()
Ahahha ağzın bal yisin takım didin ilk sıra didin gaptaaan aradığın kan bulundu gaptaaan![]()
Kız sen nerde 30 yaşındasın ya kaçlıydın senGünaydınlar efendim ❤❤❤
Hos geldin canim
Ben de 30 yaşındayım
Takım disiplini cok etkili