Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mezurayı bulamıyorum ya[QUOT
evet
Maalesef kalça ve basenlerim var kalcamida ölçtüm ama onu yazmıyım çok fazla
Guzel fikirEki Görüntüle 2542297
Balığı ben böyle yağlı kağıtta yapıyorum çok lezzetli oluyor hemde diyete uygun
Çok az yk yağ koyuyorum
Bunda kokuda olmuyorGuzel fikir
Ben genelde fırının ızgara kısmına atıyorum
kızartma yaptigimda ev çok kokuyo
Enişte karış hesabı ölçsün ehuhehuMezurayı bulamıyorum ya
Kaç gğndür arıyorum naptım acaba
Sütyen falan almam lazım ölçü alcaktım
Senin çocukların yalnız öyle degil benimkilerde oyleCanim cocuklarim bacım senin bebe kaç kere kalkıyor gece uyku huyu nasıl?
Kızı yatıralı yarım saat oldu uyandı. 1 saati geçiyor uyutması zaten şimdi de yine yatmıyor allah yatmıyor. Gece bari dinleneyim ya nerde yanlış yapıyorum ben niye uykusu problemli benim çocuklarrın![]()
Hamsi dışındaki baliklarda olurmuBunda kokuda olmuyor
Dene mutlaka
Bu istavritHamsi dışındaki baliklarda olurmu
Ay bizde mi oyle olcaz yaben de 1 saattir uyutmaya calisiyorum. artik sinir basiyor. dana kadar oldular hala yanlarinda oturup beklemezsem agliyorlar
Hoşgeldin canımSelamm kızlarr sahgull arkadaşımızın davetiyle geldim umarım beraber kilo verebiliriz. Bu arada adım betül 31 yaşındayım çalışıyorum. Şuan 74 küsür kilolardayım hedefimm 65 civarı olmak. 77lere çıktım en fazla 2 haftadır dikkat ederek birde if diyetini uugulamaya çalışarak 2 3 kilo verebildim. Böyle biryere bağlı olunca daha çok dikkat ediyor insan o yüzden denemek istedim sizlerle kilo vermeyi.
. Hoşbuldum canım, Okudum hepsini canım kabul ediyorum.Hoşgeldin canım
İlk sayfada takım kurallarımız var okuyup kabul etiğini beyan etmen lazım
Ayy kızlat bir yağmur bir fırtına
Şimşekler çaktı
Uykudan sıçradık valla