Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

4E80D612-4B82-4D82-85DE-1E7ED0CBA5FF.jpeg
Balığı ben böyle yağlı kağıtta yapıyorum çok lezzetli oluyor hemde diyete uygun
Çok az yk yağ koyuyorum

Canim cocuklarim Canim cocuklarim bacım senin bebe kaç kere kalkıyor gece uyku huyu nasıl?
Kızı yatıralı yarım saat oldu uyandı. 1 saati geçiyor uyutması zaten şimdi de yine yatmıyor allah yatmıyor. Gece bari dinleneyim ya nerde yanlış yapıyorum ben niye uykusu problemli benim çocuklarrın 😥😥

Canim cocuklarim Canim cocuklarim bacım senin bebe kaç kere kalkıyor gece uyku huyu nasıl?
Kızı yatıralı yarım saat oldu uyandı. 1 saati geçiyor uyutması zaten şimdi de yine yatmıyor allah yatmıyor. Gece bari dinleneyim ya nerde yanlış yapıyorum ben niye uykusu problemli benim çocuklarrın 😥😥
Senin çocukların yalnız öyle degil benimkilerde oyle
çocuklar dönem dönemdir bi dönem çok iyi geçer bi dönem çok hastA yada çok ağlar huysuz inatçı......
Benim kiz küçükken uykusu iyiydi şimdi birşeylerden anlamaya başlamış bi ses cikinca gözler fal taşı gibi
Saat 9 dan beri uyutmaya calisiyom yatiyo uyaniyo
gece inan çok az uyuyorum
Seninki de geçecek
uykusuzlugu kabullen bi sure daha kolay olur herşey

Selamm kızlarr sahgull arkadaşımızın davetiyle geldim umarım beraber kilo verebiliriz. Bu arada adım betül 31 yaşındayım çalışıyorum. Şuan 74 küsür kilolardayım hedefimm 65 civarı olmak. 77lere çıktım en fazla 2 haftadır dikkat ederek birde if diyetini uugulamaya çalışarak 2 3 kilo verebildim. Böyle biryere bağlı olunca daha çok dikkat ediyor insan o yüzden denemek istedim sizlerle kilo vermeyi.

Selamm kızlarr sahgull arkadaşımızın davetiyle geldim umarım beraber kilo verebiliriz. Bu arada adım betül 31 yaşındayım çalışıyorum. Şuan 74 küsür kilolardayım hedefimm 65 civarı olmak. 77lere çıktım en fazla 2 haftadır dikkat ederek birde if diyetini uugulamaya çalışarak 2 3 kilo verebildim. Böyle biryere bağlı olunca daha çok dikkat ediyor insan o yüzden denemek istedim sizlerle kilo vermeyi.
Hoşgeldin canım
İlk sayfada takım kurallarımız var okuyup kabul etiğini beyan etmen lazım

Back