Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şeker atma canım artıksutlu seker de 1 cay kasigi
he ellerim uzundur ama avucum fotografta daha bi uzun cikmis![]()
Tevvv saat başı bişey yiyon
Allah sifa versin cnmCanim biz griptik 2 hafta once ilac kullandik 1 hafta gecti
1 hafta sonra tekrarladi
Bu kez antibiyotik yok
ben takimdan cikmadim yawSanki bu hafta beddualarım tutuyo takıma az uğrayanlar kilo veremiyo![]()
yaw o kahveyi icerken evde erik yoktu ki yeni alisveris yaptimTevvv saat başı bişey yiyon
Şöyle yapıyosun şekerim o erükle içtiğin sütlü kahveyi aynı saate al hem şeker atmak zorunda da kalmazsın
Arada kaynamıssınben takimdan cikmadim yaw
beni niye yaktin bedduanla![]()
Bundan sonra öle yaparsınyaw o kahveyi icerken evde erik yoktu ki yeni alisveris yaptim![]()
Kız düzgün beddua et beni de yaktınSanki bu hafta beddualarım tutuyo takıma az uğrayanlar kilo veremiyo![]()
Daha çok gelin takımKız düzgün beddua et beni de yaktınzalım gaptan
Hee anammm hee bana sardı delü gaptanDişime göre rakip istiyorum ben ya
BuLusi ’i iki haftadır pert ediyorum
Bana dişli rakip lazım en yağlısından![]()
Kız benden iyisi şamda kayısı namkör gadın doymuyorDaha çok gelin takım![]()
Daha çok daha çokkkKız benden iyisi şamda kayısı namkör gadın doymuyor![]()
Hangi balık gaptan foto isterükAkşama balık almıs eşim
İyi tavada yağlı kağıtla yaparım yanınada salata
Artık sadece kahvaltı wasa yiyorum ekmeği bir haftadır tamamen bıraktım
Garnını doyur da gel biDaha çok daha çokkk![]()
Kaptanım ben burdayimAllhımmm şu akşam vakti takıma gelmeyen şişkolar gene kilo veremesin yarabbimmm
Takıma gelenler bol bol yazanlar coşanlar çifter çifter kurtulsun yağlarından inşallahhhh
Geçmişi okumayan bi msj yazıp kaçan şişkolar alsın hatta![]()
Geçmişi de okudumAllhımmm şu akşam vakti takıma gelmeyen şişkolar gene kilo veremesin yarabbimmm
Takıma gelenler bol bol yazanlar coşanlar çifter çifter kurtulsun yağlarından inşallahhhh
Geçmişi okumayan bi msj yazıp kaçan şişkolar alsın hatta![]()