Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Anladim canim birde onu deneyim

dünkü menüm:

kahvaltı

1 yumurta
yarım portakal
peynir
5-6 zeytin
domates salatalık
1 çay bardağı karışık kuruyemiş

5 saat sonra salata

4,5 saat sonra
fırında karnabahar (yoğurt yumurta ve ince bulgurlu sosla) + salata+ 1 avuç kavuma+1,5 bardak kefir

spor:1 saat yürüyüş sonunda başladım çokşükür maşallah bana
su: 2 lt olmuştur en az
diğer: 1 yeşil çay + 1 şekersiz türk kahvesi+ 1 siyah çay

Azcik kisirdan zarar gelmez canim afiyet olsun

az ye bacım bu hafta kılo verme sırası sende:),
yedim valla bol yeşillikli özlemısımde ama akşam hafif geçirerek telafi ettim çokta yemedim 5yk falan
Kizlar acil yardimmm

1 tane probis yedim 2 adet te hosbes

1 saat gobek atsam telafi edermiyim odulumu hicye planladigim gibi harcayamadim oysa yarin bi dilim borek yiyecektim sabah puff

neyseki telafi etmişsin canım

Şule birak gecmisi gel anlat bakim yedigin ictigin senin olsun nereleri gezdin

canım walla haklısın ne geçmiş yapabildim ne size bakabildim. en iyisi olduğum yerde kalayım dimi...
biz çok sık gideriz nevşehire (sık dediğim yılda 1-2 defa falan) çok yakın bir arkadaşım orda nevşehir ünv. hocası. daha öncede nevşehire gezme amaçlı gitmişliğim çoktur o yüzden bu sefer ziyaret amaçlı oldu. Gittiğimiz gün hep beraber dılarda bir cafede oturup çay kahve muhabbeti yaptık 4 aileydik. ertesi günde sabahdan kahvaltıya gidip günün çoğunluğunu aynı mekanda oturup sohbet ederek geçirdik.
sonrasında başka bir arkdaşımızda özel ünv. de hoca. onun okulunu gezemeye gittik ve bayıldım. üniversite havasından o kadar uzaki harika bir yer bir kaç tane konağı birleştirip okul yapmışlar. ve bölümler de çok keyifli :)
atçılık, ahçılık,balon pilotluğu , restorasyon falan ...

menun çok güzel, geçmiş olsun canım çok zorlama kendını
kızlar benim iyi bi gaza ihtiyacım var 2 gündür dikkat edemedim değil etmedim hemen tartıya yansımış.moralim bozuldu.benim aşka şevke ihtiyacım var napcam bilmiyom
aynennnn
keşke bi balık yapan olsada bende yesem evden 3 gun kokusu gıtmıyor:104:
ayyy sen anlattın benım kemiklerim gevsedi valla :108: öyle ihtiyacım varkiiii

sabah kahvaltida yediklerim​

1kucuk dilim borek
1 dilim peynir
2zeytin
Domates salatalik
3ince dilim patates
2 ince dilim sucuk
1/2 yumurta

Kimseye caktirmadan anca bu kadar dikkat edebildim napim :26:
amanınnn ohhh kaçamak ödülün dibine vurdun valla
kumpire bayılıyorummm sınav içinde inşallah hakkında hayırlısı olur canım
Gunaydin kizlar.astide bi cafede kardesimi bekliyorum.gece apar topar yola ciktim tek basima.dedem vefat etti.
başın sağolsun canım mekanı cennet olsun inşş
beklıyorum bugunnn burdayım kaptan
canım sevındım senın adına güzel geçmiş haftasonun

Valla güzel bolumlermis atcilik okurdum :)
yedim valla bol yeşillikli özlemısımde ama akşam hafif geçirerek telafi ettim çokta yemedim 5yk falan

neyseki telafi etmişsin canım
Ettim tabi ki de

Karataya donulmus yutuyuste yapilmis

Teşekkür ederim Gülşahcım amin inş hayırlısı olur, istediğim bir meslek ama istediğim iller olmazsa gitmeyi düşünüyorum bakalım..

Kumpir ben de çok severm ama güzel yapamadılar ya üzüldm ayda yılda bir kumpir yedim onu da becerememişlerdi

Kızlar paylaşım alanında bu oylamayı gördüm buraya taşıdım ki fikrimizi yazmamız gerekiyor sanırım

ne güzel düşünmüşler bölümler tam da nevşehire göre olmuş:) böyle yenilikleri görünce umutlanıyorum biraz gençler adına..hiç değilse üniv mezunu işsiz olmazlar oralarda..

Karataya donulmus yutuyuste yapilmis

evet canım tilkinin dönüp dolacşıp geleceği yer kürkçü dükkanı hesabı, eninde sonunda bu yola döneceğim mecburen
bir de izninizle ben başlangıç olarak dünü dikkate alacağım artık.. ne kadar zamanda ne kadar kilo verdiğimi görmek açısından.. çünkü karataya başladıktan sonrası devamlı olmadı..
kilo çizelgemi de ona göre düzenleyeceğim..

selamlar kelebek hoşgeldin sanırım yenisin sen, tanışalım, ben blue riyaddan, izindeydim baya olaylı bir 3 haftadan sonra geri döndüm:) karatay usulü besleniyorum..sen nerden? ne sınavına girdin?

Ama gulsahcim kumpire bende bayilirim demissin bir dilim borek gozune mi batti kiz
Ayrica boregide kacamagida fazLasiyla telafi ettim hihhh

Saka bir yana meraklanmayin eksi bile ciktim tartida

selamlar kelebek hoşgeldin sanırım yenisin sen, tanışalım, ben blue riyaddan, izindeydim baya olaylı bir 3 haftadan sonra geri döndüm:) karatay usulü besleniyorum..sen nerden? ne sınavına girdin?

Selamm memnun oldm Bluee, evet yeniyim ben
Hilal ben İstanbul'dan, avukatım ve hazine avukatlığı sınavına girdim Ankara'da
Bn tamamen kendi usulümle besleniyorum o yüzden de arada yiyorum parmakları

Kızlar paylaşım alanında bu oylamayı gördüm buraya taşıdım ki fikrimizi yazmamız gerekiyor sanırım

Canim benim banu yada helincim oylamaya katilip cevaplayacak bence evet diyecekler cunku zaten kotu giden bi takim birde kaptan surekli sorumsuz uyelerin cezasini cekip liste hazirliyor yazik valla cezali olanlardan normal luste sirasi gelmiyor bu fikrim tabi

Selamm memnun oldm Bluee, evet yeniyim ben
Hilal ben İstanbul'dan, avukatım ve hazine avukatlığı sınavına girdim Ankara'da
Bn tamamen kendi usulümle besleniyorum o yüzden de arada yiyorum parmakları

aa öyle mi, benim de eşimin eski kurumu hazine, uzmandı, ben de dtmdeydim:) eskiden:)
inşallah hepimiz hedefimize ulaşırız hayırlısı bakalım:)

Ama gulsahcim kumpire bende bayilirim demissin bir dilim borek gozune mi batti kiz
Ayrica boregide kacamagida fazLasiyla telafi ettim hihhh

Saka bir yana meraklanmayin eksi bile ciktim tartida

kız ne bi dilim böreği

sucuklar, börekler, patates hepsi bi arada o yüzden dedim

afiyet olsun şekerim ben eminim zaten telafi ettiğine

bak buna üzüldüm keşke yemeyip başka biseyden yana kullansaydın

ah şu diyet bi bitsin neler yiycem sonra kendimi gene burda bulucam

bak buna üzüldüm keşke yemeyip başka biseyden yana kullansaydın

ah şu diyet bi bitsin neler yiycem sonra kendimi gene burda bulucam
du fiyet bitsinbkoruma topigine gidecegiz
kız ne bi dilim böreği

sucuklar, börekler, patates hepsi bi arada o yüzden dedim

afiyet olsun şekerim ben eminim zaten telafi ettiğine

Himm o acidan haklisinda hep accik accik sksamda yogurt yedim sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…