Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

tatlım burda cok gıdıyor kalmamış :) tadı guzel kız cesıtlerı var ama dıkkat et bunun ıcınde maydonoz vs..falan var pyto slım pytolax farklı ısımlerı var sen slımı alıcaksın unutma beyazlı mavili ambalajı var tadıda cok gusel tavsıye edeım

Anladim canim birde onu deneyim

dünkü menüm:

kahvaltı

1 yumurta
yarım portakal
peynir
5-6 zeytin
domates salatalık
1 çay bardağı karışık kuruyemiş

5 saat sonra salata

4,5 saat sonra
fırında karnabahar (yoğurt yumurta ve ince bulgurlu sosla) + salata+ 1 avuç kavuma+1,5 bardak kefir

spor:1 saat yürüyüş sonunda başladım çokşükür maşallah bana :46:
su: 2 lt olmuştur en az
diğer: 1 yeşil çay + 1 şekersiz türk kahvesi+ 1 siyah çay

Azcik kisirdan zarar gelmez canim afiyet olsun :21:

az ye bacım bu hafta kılo verme sırası sende:),
yedim valla bol yeşillikli özlemısımde ama akşam hafif geçirerek telafi ettim çokta yemedim 5yk falan
Kizlar acil yardimmm

1 tane probis yedim :( 2 adet te hosbes

1 saat gobek atsam telafi edermiyim :14: odulumu hicye planladigim gibi harcayamadim oysa yarin bi dilim borek yiyecektim sabah puff

neyseki telafi etmişsin canım

Şule birak gecmisi gel anlat bakim yedigin ictigin senin olsun nereleri gezdin

canım walla haklısın ne geçmiş yapabildim ne size bakabildim. en iyisi olduğum yerde kalayım dimi...
biz çok sık gideriz nevşehire (sık dediğim yılda 1-2 defa falan) çok yakın bir arkadaşım orda nevşehir ünv. hocası. daha öncede nevşehire gezme amaçlı gitmişliğim çoktur o yüzden bu sefer ziyaret amaçlı oldu. Gittiğimiz gün hep beraber dılarda bir cafede oturup çay kahve muhabbeti yaptık 4 aileydik. ertesi günde sabahdan kahvaltıya gidip günün çoğunluğunu aynı mekanda oturup sohbet ederek geçirdik.
sonrasında başka bir arkdaşımızda özel ünv. de hoca. onun okulunu gezemeye gittik ve bayıldım. üniversite havasından o kadar uzaki harika bir yer bir kaç tane konağı birleştirip okul yapmışlar. ve bölümler de çok keyifli :)
atçılık, ahçılık,balon pilotluğu , restorasyon falan ...

sabah
5 zeytın
2 dılım ekmek
peynır
cay

ara
1/2 paket dıyet bıskuvı
yesıl cay

öğle
3 köfte
yogrtu corba

ara
1 portakal

aksam
1 ınce lavastan et dürüm
ayran

ara
1 kıvı
yogurt

bitki çayı
2lt su
spor 15dakıka yuruyus(hastaydım acılde serum yedım kendımı ıyı hıssedınce kalkatım)

menun çok güzel, geçmiş olsun canım çok zorlama kendını
kızlar benim iyi bi gaza ihtiyacım var 2 gündür dikkat edemedim değil etmedim hemen tartıya yansımış.moralim bozuldu.benim aşka şevke ihtiyacım var napcam bilmiyom
aynennnn:52:
iyi pazarlaar kızlaar
dünkü menum
sabah
beyaz peynırlı 2 dilim ekmege tost
cay

ara
ananas

oğle
1 simit
1 ayran
aksam
balık bugulama
yesıl salata

su:2lt
yesılcay
sekersız kahve
1 saat dag yuruyusu

cuma annemlerdeydık balık vardı cumartesı kv deydık balık vardı dahada yemem herhald:D
keşke bi balık yapan olsada bende yesem evden 3 gun kokusu gıtmıyor:104::37:
Slm güzeller iyi haftasonları dilerim hepinizee kılzar az sonra misafirlerim gelecek bir sürü cıs yaptım ama ben yemeyeceğim tabikiii onları beklerken hemen size bakayım dedimm dün de giremedim aklım sizde kaldı dün hamama gittik kızzlar yaklaşık 4 saatt hamam keyfi yaptık aman bir güzeldi hep tırsardım gitmekten tıkanırım filan diye ama harika bir yermiş sık sık gitmeye çalışacağım bundan sonra pamuk gibi oldum en az 1 kilo vermişimdir :1: yalnız çıktıktan sonra adım atmaya halimiz kalmadı arabaya zor attık kendimizi hakikaten tavsiye ederim kızlar:21::21: şimdi bir geçmiş yapayım menülerimi yazayım gelmezlerse tabii gelirlerse akşama yazarım artık:16:
ayyy sen anlattın benım kemiklerim gevsedi valla :108: öyle ihtiyacım varkiiii

sabah kahvaltida yediklerim​

1kucuk dilim borek
1 dilim peynir
2zeytin
Domates salatalik
3ince dilim patates
2 ince dilim sucuk
1/2 yumurta

Kimseye caktirmadan anca bu kadar dikkat edebildim napim :26:
amanınnn ohhh kaçamak ödülün dibine vurdun valla :20:
Selammm 3. Mintikaaa
Ankaradaydim haftasonu yeni donuyorm otobusteym su an sarj sorunu da olunca giremedm kk ya. Haftasonu oyle buyuk kacamaklar yapmadim, disarda yedim hep ama mesela pizza yemedm de kumpir yedim tabi patates sonucta ama pizzadan burgerdan falan iyidir dedm..

Bugn sinava girdm fena da gecmedi hatta sanirm iyiydi bakalm sonuclari merakla bekliycemm

Gecmise bakamiyorm simdi yarn bakarm hepinize opucukleree
kumpire bayılıyorummm:56: sınav içinde inşallah hakkında hayırlısı olur canım
Gunaydin kizlar.astide bi cafede kardesimi bekliyorum.gece apar topar yola ciktim tek basima.dedem vefat etti.
başın sağolsun canım mekanı cennet olsun inşş
Günaydin:16:

2 gün gezdim,cocuklar iyidi..dünde dogumgünü vardi eltimin torununun,pasta yemedim hic:32:

aksamida hafif yedim ve kacamaksiz atlattik dünüde:21:

gecmise bakmadim,kahvaltidan sonra bakmaya calisirim..
öptüm kizlar,görüsürüz:16::54:
beklıyorum bugunnn burdayım kaptan :54:
günaydınnnnn
nasılsınız kızlar.. haftasonu bir arkadaşımı görmeye Nevşehire gittik biraz son dakika planı olduğu için, ne size yazabildim nede sonrasında fırsat bulabildim.
çok iyi geldi 2 günlük bir kaçamak. ben çok güzel dinlendim. Diyet konusunda abartı bir kaçamağım olmadı ama listemede uyamadım tabi.
geçmişe hızlı hızlı bakayım neler neler kaynatmışsınız :34:
canım sevındım senın adına güzel geçmiş haftasonun

canım walla haklısın ne geçmiş yapabildim ne size bakabildim. en iyisi olduğum yerde kalayım dimi...
biz çok sık gideriz nevşehire (sık dediğim yılda 1-2 defa falan) çok yakın bir arkadaşım orda nevşehir ünv. hocası. daha öncede nevşehire gezme amaçlı gitmişliğim çoktur o yüzden bu sefer ziyaret amaçlı oldu. Gittiğimiz gün hep beraber dılarda bir cafede oturup çay kahve muhabbeti yaptık 4 aileydik. ertesi günde sabahdan kahvaltıya gidip günün çoğunluğunu aynı mekanda oturup sohbet ederek geçirdik.
sonrasında başka bir arkdaşımızda özel ünv. de hoca. onun okulunu gezemeye gittik ve bayıldım. üniversite havasından o kadar uzaki harika bir yer bir kaç tane konağı birleştirip okul yapmışlar. ve bölümler de çok keyifli :)
Valla güzel bolumlermis atcilik okurdum :)
yedim valla bol yeşillikli özlemısımde ama akşam hafif geçirerek telafi ettim çokta yemedim 5yk falan

neyseki telafi etmişsin canım
Ettim tabi ki de :16:
dünkü menüm:

kahvaltı

1 yumurta
yarım portakal
peynir
5-6 zeytin
domates salatalık
1 çay bardağı karışık kuruyemiş

5 saat sonra salata

4,5 saat sonra
fırında karnabahar (yoğurt yumurta ve ince bulgurlu sosla) + salata+ 1 avuç kavuma+1,5 bardak kefir

spor:1 saat yürüyüş sonunda başladım çokşükür maşallah bana :46:
su: 2 lt olmuştur en az
diğer: 1 yeşil çay + 1 şekersiz türk kahvesi+ 1 siyah çay

Karataya donulmus yutuyuste yapilmis :38:

Teşekkür ederim Gülşahcım amin inş hayırlısı olur, istediğim bir meslek ama istediğim iller olmazsa gitmeyi düşünüyorum bakalım..

Kumpir ben de çok severm ama güzel yapamadılar ya üzüldm ayda yılda bir kumpir yedim onu da becerememişlerdi :25:

OYLAMA

Öneri:

Performans uygulaması sonuçlarına göre; iki ay üst üste aynı takım ceza alamaz.

Cevaplar:

2. TAKIM : EVET / HAYIR
3. TAKIM : EVET / HAYIR
4. TAKIM : EVET / HAYIR
5. TAKIM : EVET / HAYIR
8. TAKIM : EVET / HAYIR
9. TAKIM : EVET / HAYIR
13. TAKIM : EVET / HAYIR
14. TAKIM : EVET / HAYIR

Dikkat!
* Oylama 28 Şubat Cuma günü sona erecektir.
* Oylama kararınızı lütfen ilgili uygulamadan haberdar olan üyelerle görüşerek veriniz.
* Toplam takım sayımız sekiz olduğu için; oylama sonucunda evet/hayır seçeneklerinden birinin en az beş oy alması gerekmektedir.

Kızlar paylaşım alanında bu oylamayı gördüm buraya taşıdım ki fikrimizi yazmamız gerekiyor sanırım :34:

ne güzel düşünmüşler bölümler tam da nevşehire göre olmuş:) böyle yenilikleri görünce umutlanıyorum biraz gençler adına..hiç değilse üniv mezunu işsiz olmazlar oralarda..

Karataya donulmus yutuyuste yapilmis :38:

evet canım tilkinin dönüp dolacşıp geleceği yer kürkçü dükkanı hesabı, eninde sonunda bu yola döneceğim mecburen :9:
bir de izninizle ben başlangıç olarak dünü dikkate alacağım artık.. ne kadar zamanda ne kadar kilo verdiğimi görmek açısından.. çünkü karataya başladıktan sonrası devamlı olmadı..
kilo çizelgemi de ona göre düzenleyeceğim..

Teşekkür ederim Gülşahcım amin inş hayırlısı olur, istediğim bir meslek ama istediğim iller olmazsa gitmeyi düşünüyorum bakalım..

Kumpir ben de çok severm ama güzel yapamadılar ya üzüldm ayda yılda bir kumpir yedim onu da becerememişlerdi :25:

selamlar kelebek hoşgeldin sanırım yenisin sen, tanışalım, ben blue riyaddan, izindeydim baya olaylı bir 3 haftadan sonra geri döndüm:) karatay usulü besleniyorum..sen nerden? ne sınavına girdin?

Ama gulsahcim kumpire bende bayilirim demissin bir dilim borek gozune mi batti kiz :19:
Ayrica boregide kacamagida fazLasiyla telafi ettim hihhh:23:

Saka bir yana meraklanmayin eksi bile ciktim tartida

selamlar kelebek hoşgeldin sanırım yenisin sen, tanışalım, ben blue riyaddan, izindeydim baya olaylı bir 3 haftadan sonra geri döndüm:) karatay usulü besleniyorum..sen nerden? ne sınavına girdin?

Selamm memnun oldm Bluee, evet yeniyim ben :3:
Hilal ben İstanbul'dan, avukatım ve hazine avukatlığı sınavına girdim Ankara'da :34:
Bn tamamen kendi usulümle besleniyorum :1: o yüzden de arada yiyorum parmakları :20::1:

Kızlar paylaşım alanında bu oylamayı gördüm buraya taşıdım ki fikrimizi yazmamız gerekiyor sanırım :34:

Canim benim banu yada helincim oylamaya katilip cevaplayacak bence evet diyecekler cunku zaten kotu giden bi takim birde kaptan surekli sorumsuz uyelerin cezasini cekip liste hazirliyor yazik valla cezali olanlardan normal luste sirasi gelmiyor bu fikrim tabi

Selamm memnun oldm Bluee, evet yeniyim ben :3:
Hilal ben İstanbul'dan, avukatım ve hazine avukatlığı sınavına girdim Ankara'da :34:
Bn tamamen kendi usulümle besleniyorum :1: o yüzden de arada yiyorum parmakları :20::1:

aa öyle mi, benim de eşimin eski kurumu hazine, uzmandı, ben de dtmdeydim:) eskiden:)
inşallah hepimiz hedefimize ulaşırız hayırlısı bakalım:)

Ama gulsahcim kumpire bende bayilirim demissin bir dilim borek gozune mi batti kiz :19:
Ayrica boregide kacamagida fazLasiyla telafi ettim hihhh:23:

Saka bir yana meraklanmayin eksi bile ciktim tartida

kız ne bi dilim böreği :30:

sucuklar, börekler, patates hepsi bi arada o yüzden dedim :9::9:

afiyet olsun şekerim ben eminim zaten telafi ettiğine :27:

bak buna üzüldüm :31: keşke yemeyip başka biseyden yana kullansaydın

ah şu diyet bi bitsin neler yiycem sonra kendimi gene burda bulucam:9::9:

bak buna üzüldüm :31: keşke yemeyip başka biseyden yana kullansaydın

ah şu diyet bi bitsin neler yiycem sonra kendimi gene burda bulucam:9::9:
:20: du fiyet bitsinbkoruma topigine gidecegiz
kız ne bi dilim böreği :30:

sucuklar, börekler, patates hepsi bi arada o yüzden dedim :9::9:

afiyet olsun şekerim ben eminim zaten telafi ettiğine :27:

Himm o acidan haklisinda hep accik accik sksamda yogurt yedim sadece

Back