Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

canim menun super niye kaldirdilarki sandalyeyi yazik bacaklarina bacim

aynen haklısın canım. ama birazda iyi geliyo çnkü bi ara 54kiloydum şimdi yine o halime dönmem lazım. ve evet düzenli olarak ara yaptığım için sürekli elimde bişeyle görüyolar beni ama bugün aram yok elma alamadım çünkü akşam yeşil çayımı elmamı krakerimi topluycam ve eski düzene geri dönücem. çünkü rejime başladım dedim ve kilo aldım olamaz böyle bişey insan rejmde olup kilo nasıl alır. nisana kadar vermem lazım elbiseler var güzel güzel onlara sığmam lazım:18:

günaydınnnnn
nasılsınız kızlar.. haftasonu bir arkadaşımı görmeye Nevşehire gittik biraz son dakika planı olduğu için, ne size yazabildim nede sonrasında fırsat bulabildim.
çok iyi geldi 2 günlük bir kaçamak. ben çok güzel dinlendim. Diyet konusunda abartı bir kaçamağım olmadı ama listemede uyamadım tabi.
geçmişe hızlı hızlı bakayım neler neler kaynatmışsınız

Gunaydin kizlar.astide bi cafede kardesimi bekliyorum.gece apar topar yola ciktim tek basima.dedem vefat etti.
Allah rahmet eylesin canim
Günaydın kızlar umarim güzel bir gün olur :)
Yasemincim icin zor bir gun olacak gerrci

Ben sabah kalktim ve 2 mile leslie yaptim 1/2 lt su içtim hadi kisiyorsa calisma metacim
helal kiz metomu dayanir sans
canim bu sozler motove etsin seni onlara istedogin zaman zayifliyabilecegini goster
Bu hafta hedefim 64,9 dan 64,3 e inmek, nedense bu hafta 1 kilo gitmez diye hissediyorm haftasonu da o kadar yogun diyet yapmadim cunku.. Ama 4 gun gayet yeterliii :))

Haftaya iseee yine hedef 1 kilo koyacagimm )

600gr iyi hedef hadi bakalim

Bende cok istiyorum nevsehire gitmeyi inşallah ayarlayabilirsem. Sende ohh dinlenmissin bol bol yuruseydin ki zaten yediklerine pisman degilsen cok abartmamissindir

tatlım sallama cay sadece migroslarda var burdakınde bıtmış getırttım ben doğa pyto slim çay diye

gunaydın cnm atlattın mısafırlerı hadı bakalım

ay ne guzel canim doping olmustur sans

gunaydin gulsahcigim atlatmissin ne guzel bende bugun cam silmeyi planliyodum hava kotu ama

tatlım sallama cay sadece migroslarda var burdakınde bıtmış getırttım ben doğa pyto slim çay diye

Buldum canim disi beyaz kucuk cicekler gibi bisi vardi yanlis hatirlamiyirsam ayy o firma bize geldide almadik numuneyi denedim tadi cok kotuydu hatta kutuyu anneme verdim onun yerine cilekli yesilcayi acmistik oda satistan kalkti sonra. hemen arayip siparis etmeliyim canim sana zahmet uretici firmayi yazarmisin

tatlım burda cok gıdıyor kalmamış :) tadı guzel kız cesıtlerı var ama dıkkat et bunun ıcınde maydonoz vs..falan var pyto slım pytolax farklı ısımlerı var sen slımı alıcaksın unutma beyazlı mavili ambalajı var tadıda cok gusel tavsıye edeım

Canim yogun geçmiş hafta sonun güzel baslaman dilegiyle

aynen canm şimdiden 1lt suyumu içtim bile. kilolar gidecek önceden nasıl gittiyse yine öyle..

yaparsın bence canım hatta daha fazla bile verirsin gayret

Valla daha iyisi her zaman kabulumuz ama daha kotusu olmasn diye hu hafta kucuk tuttm hedefimi haftaya tamamen istanbuldaym bi kilo garantiii :)))

hedef koyunca daha garantı oluyo tatlım sankı daha cok caba sarfedıyo ınsan

Aynen bend e oyle dusunuyormm ))

Supersinnn ben ne zman leslie kicamina gelirim bilmiyorm sabahtan beri adliyede kosturuyorm neyse ki surekli oturmuyorm ama yorulunca direk sizliyo daha tabi normal ama spor yaparken nolcak bakalmm..

selam kizlar bir saat onbes dakiks yuruyusumu ysptim acik havsda superimm

Ohh superrr

Allah rahmet eylesin canim

helal kiz metomu dayanir sans

canim bu sozler motove etsin seni onlara istedogin zaman zayifliyabilecegini goster

600gr iyi hedef hadi bakalim

Evet evet bu hafta icn boyle hedefim umarm ulasirimmm ))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…