Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

günaydın kıslar

sabah
1 dılım peynır
5 zeytın
2 dılım ekmek
cay

ara
1/2 paket dıyet bıskuvı
doğa pytoslim çay(doktorum verdı kıslar ödeme attırıcı ozellıgı varmış)

öğle
nohut yemegı
1 kase corba

ara
5 badem
6adet kuru sıyah uzun

aksam
tavuk bırkac parca
ayran

su:2lt
spor: iş yerınde sandalyeyı kaldırdılar 8 saat ayaktayım artıkın bırde uzerıne esımle gezmeye cıktık tam 3-4 saat yuruduk eve geldık dolabımızdakı gıymedıklerı ayırdık falan nasıl uyudugumu bılmıyorum )

canim menun super niye kaldirdilarki sandalyeyi yazik bacaklarina bacim

Tugbacim o cay sallama paket cay mi yoksa kendin mi demliyorsun tahmini iki gun sobra regl olcamda cuma odem olmasin bende iciyim

Hilal inşallah hedefine uladirsin tatlim evet pcyi tv ye baglayip leslie yapmak cok eglenceli gwlnete basladi sabahin 6sinda kalkıp yapmaksa daha bi guzel

Gozdecim ben gida isibdeyim hem gida hem ofis ortami dysun yapilan hersey ofislerde tuketilitor once bi ee dogal haliyle ben her isimde bununla karsilasacagima gore bununla yasamayi öğrendim . Gelelim sana sistin diyene bende onlardan bir dunya var ama onlara sinirlenince veremedigimi aksine sinuele yemete devam ettigimi gordum onun icin diyette oldugumu söylemiyorum bile artik sana da tavsiye ederim cunku tam sen duzenli diyet yapiyirsun ara ogununde denk geliyir yine mi yiyorsun diyor oysa yedigin sey elma yada diyete uygun bi ara tum motiveni etkiliyir farkinda olmadigi salakligiyla.
Bu yuzden o gelip yine mi yiyorsun deyince evet paradini sen mi veriyorsun yediklerimin diyorum bozuluyor ohh canima degsin o beni uzecegine ben onu uzerim sakin üzülme dsnilenlere sen bi yola ciktin onlarda yoldaki ufak taslar iste

aynen haklısın canım. ama birazda iyi geliyo çnkü bi ara 54kiloydum şimdi yine o halime dönmem lazım. ve evet düzenli olarak ara yaptığım için sürekli elimde bişeyle görüyolar beni :1: ama bugün aram yok elma alamadım çünkü akşam yeşil çayımı elmamı krakerimi topluycam ve eski düzene geri dönücem. çünkü rejime başladım dedim ve kilo aldım olamaz böyle bişey insan rejmde olup kilo nasıl alır. nisana kadar vermem lazım elbiseler var güzel güzel onlara sığmam lazım:18:

günaydınnnnn
nasılsınız kızlar.. haftasonu bir arkadaşımı görmeye Nevşehire gittik biraz son dakika planı olduğu için, ne size yazabildim nede sonrasında fırsat bulabildim.
çok iyi geldi 2 günlük bir kaçamak. ben çok güzel dinlendim. Diyet konusunda abartı bir kaçamağım olmadı ama listemede uyamadım tabi.
geçmişe hızlı hızlı bakayım neler neler kaynatmışsınız :34:

Gunaydin kizlar.astide bi cafede kardesimi bekliyorum.gece apar topar yola ciktim tek basima.dedem vefat etti.
Allah rahmet eylesin canim
Günaydın kızlar umarim güzel bir gün olur :)
Yasemincim icin zor bir gun olacak gerrci :(

Ben sabah kalktim ve 2 mile leslie yaptim 1/2 lt su içtim hadi kisiyorsa calisma metacim :9:
helal kiz metomu dayanir sans
günaydın kızlaaaaaaaaaaarr. hafta sonları ben pek evde durmadığımdan buraya giremiyorm :37: malum ablamda var pc ye 1 haftadır el süremiyorum:50: o yüzden mesaj sayımı gün içinde daha fazla aktif olarak tamamlıycam.
bu arada lkk şefimiz bana bu sabah sen kilo mu aldın bi ara çok zayıflamıştın dedi ve üretim şefimizde o zamanlar sevgilisi vardı dikkat ediyodu şimdi yok ne varsa yiyo dedi :25: dikkat ediceeemm edicemm edicmemmm:36:
canim bu sozler motove etsin seni onlara istedogin zaman zayifliyabilecegini goster
Bu hafta hedefim 64,9 dan 64,3 e inmek, nedense bu hafta 1 kilo gitmez diye hissediyorm haftasonu da o kadar yogun diyet yapmadim cunku.. Ama 4 gun gayet yeterliii :))

Haftaya iseee yine hedef 1 kilo koyacagimm ;))

600gr iyi hedef hadi bakalim

günaydınnnnn
nasılsınız kızlar.. haftasonu bir arkadaşımı görmeye Nevşehire gittik biraz son dakika planı olduğu için, ne size yazabildim nede sonrasında fırsat bulabildim.
çok iyi geldi 2 günlük bir kaçamak. ben çok güzel dinlendim. Diyet konusunda abartı bir kaçamağım olmadı ama listemede uyamadım tabi.

Bende cok istiyorum nevsehire gitmeyi :16: inşallah ayarlayabilirsem. Sende ohh dinlenmissin bol bol yuruseydin ki zaten yediklerine pisman degilsen cok abartmamissindir :38:

Tugbacim o cay sallama paket cay mi yoksa kendin mi demliyorsun tahmini iki gun sobra regl olcamda cuma odem olmasin bende iciyim

Hilal inşallah hedefine uladirsin tatlim evet pcyi tv ye baglayip leslie yapmak cok eglenceli gwlnete basladi sabahin 6sinda kalkıp yapmaksa daha bi guzel

Gozdecim ben gida isibdeyim hem gida hem ofis ortami dysun yapilan hersey ofislerde tuketilitor once bi ee dogal haliyle ben her isimde bununla karsilasacagima gore bununla yasamayi öğrendim . Gelelim sana sistin diyene bende onlardan bir dunya var ama onlara sinirlenince veremedigimi aksine sinuele yemete devam ettigimi gordum onun icin diyette oldugumu söylemiyorum bile artik sana da tavsiye ederim cunku tam sen duzenli diyet yapiyirsun ara ogununde denk geliyir yine mi yiyorsun diyor oysa yedigin sey elma yada diyete uygun bi ara tum motiveni etkiliyir farkinda olmadigi salakligiyla.
Bu yuzden o gelip yine mi yiyorsun deyince evet paradini sen mi veriyorsun yediklerimin diyorum bozuluyor ohh canima degsin o beni uzecegine ben onu uzerim sakin üzülme dsnilenlere sen bi yola ciktin onlarda yoldaki ufak taslar iste

tatlım sallama cay sadece migroslarda var burdakınde bıtmış getırttım ben doğa pyto slim çay diye

günaydın kızlar nasılsınız

hafta sonu misafir akınına ugradım bıde yatılı olunca cok yorucu oluyo bugun pertim resmen :27:

kahvaltımı yapıp geleyım bugun sizinleyim

doktorcum başın sağolsun mekanı cennet olsun inşş

gunaydın cnm atlattın mısafırlerı hadı bakalım

günaydınnnnn

ay ne guzel canim doping olmustur sans

hafta sonu misafir akınına ugradım bıde yatılı olunca cok yorucu oluyo bugun pertim resmen :27:

gunaydin gulsahcigim atlatmissin ne guzel bende bugun cam silmeyi planliyodum hava kotu ama

tatlım sallama cay sadece migroslarda var burdakınde bıtmış getırttım ben doğa pyto slim çay diye

Buldum canim disi beyaz kucuk cicekler gibi bisi vardi yanlis hatirlamiyirsam ayy o firma bize geldide almadik numuneyi denedim tadi cok kotuydu hatta kutuyu anneme verdim onun yerine cilekli yesilcayi acmistik oda satistan kalkti sonra. hemen arayip siparis etmeliyim canim sana zahmet uretici firmayi yazarmisin

Buldum canim disi beyaz kucuk cicekler gibi bisi vardi yanlis hatirlamiyirsam ayy o firma bize geldide almadik numuneyi denedim tadi cok kotuydu hatta kutuyu anneme verdim onun yerine cilekli yesilcayi acmistik oda satistan kalkti sonra. hemen arayip siparis etmeliyim canim sana zahmet uretici firmayi yazarmisin

tatlım burda cok gıdıyor kalmamış :) tadı guzel kız cesıtlerı var ama dıkkat et bunun ıcınde maydonoz vs..falan var pyto slım pytolax farklı ısımlerı var sen slımı alıcaksın unutma beyazlı mavili ambalajı var tadıda cok gusel tavsıye edeım

Canim yogun geçmiş hafta sonun güzel baslaman dilegiyle :16:

aynen canm şimdiden 1lt suyumu içtim bile. kilolar gidecek önceden nasıl gittiyse yine öyle..

yaparsın bence canım hatta daha fazla bile verirsin gayret :8:

Valla daha iyisi her zaman kabulumuz ama daha kotusu olmasn diye hu hafta kucuk tuttm hedefimi haftaya tamamen istanbuldaym bi kilo garantiii :)))

hedef koyunca daha garantı oluyo tatlım sankı daha cok caba sarfedıyo ınsan

Aynen bend e oyle dusunuyormm ;)))

Supersinnn ben ne zman leslie kicamina gelirim bilmiyorm sabahtan beri adliyede kosturuyorm neyse ki surekli oturmuyorm ama yorulunca direk sizliyo daha tabi normal ama spor yaparken nolcak bakalmm..

selam kizlar bir saat onbes dakiks yuruyusumu ysptim acik havsda superimm

Ohh superrr

Allah rahmet eylesin canim

helal kiz metomu dayanir sans

canim bu sozler motove etsin seni onlara istedogin zaman zayifliyabilecegini goster

600gr iyi hedef hadi bakalim

Evet evet bu hafta icn boyle hedefim umarm ulasirimmm ;)))

Back