kumpır yerine tavuklu salata filan yeseydin canım hem çok doyurucu hemde bayılıyorumSelammm 3. Mintikaaa
Ankaradaydim haftasonu yeni donuyorm otobusteym su an sarj sorunu da olunca giremedm kk ya. Haftasonu oyle buyuk kacamaklar yapmadim, disarda yedim hep ama mesela pizza yemedm de kumpir yedim tabi patates sonucta ama pizzadan burgerdan falan iyidir dedm..
Bugn sinava girdm fena da gecmedi hatta sanirm iyiydi bakalm sonuclari merakla bekliycemm
Gecmise bakamiyorm simdi yarn bakarm hepinize opucukleree
kardesimin hanimina kahve icmeye gittim yemek hazirlatmadim cocuguyla ugrasmasin diye bi kahvr icerim dedim biraz kuriyemis yedim yadinda ama bu seferde ogle yemegim gecti cokta aciktim eve gelenr kadar evden cikmamak lazim diyet suresinde en rahat ve duzenli evde olunca oluyir
Rabbim emegini karsilikgini bosa cikarmasun canim kesinlikle kumpir dahs iydir bencede
kumpır yerine tavuklu salata filan yeseydin canım hem çok doyurucu hemde bayılıyorum
kesinlikle haklısın canım hafta sonu tam bir tuzak . kaçamağımı telafi etmesem ve tartıda - rakam görmesem sinir olurdum ama Allahtan içim rahat .
Menuler super birsey daha ogrenmis oldum cagla dovmesiMENÜM Cuma
Aç karnına1 tatlı kaş çörek otu
KAHVALTI
Bol yeşillikli peynirli omlet
1 çay bardağı ceviz
10 zeytin
1 bardak hibisküs
2 dilim peynir
1 turp
ÖĞLE :
2 ad mercimekli köfte diğer cıslara dokunmadım
AKŞAM:
1 kase tarhana çorbası
1 por. Ciğer
salata
SPOR
1 saat koşu bandında yürüyüş 80 mekik 30 squat 10 dk twist
SIVI:
2 lt limonlu tarçınlı su
2 fincan yeşilçay
1 ad şekersiz türk kahvesi
1 fincan siyah çay
1 fincan hibisküs
takviye olarak omega 3
MENÜM dün
KAHVALTI
Sucuklu omlet
1 çay bardağı ceviz
8 zeytin
1 bardak hibisküs
2 dilim peynir
2 kaymaklı kayısı
ÖĞLE :
1 bardak ayran
1 elma
AKŞAM:
1 por. Mercimek çor
1 por çağla dövmesi bol marulla birlikte*
SPOR
4 saat hamam sefası
SIVI:
2,5 lt limonlu tarçınlı su
2 fincan yeşilçay
1 fincan siyah çay
1 fincan hibisküs
1 bardak ayran
takviye olarak omega 3
çağla dövmesini bilmeyen olabilir kızlar çağla turfanda bademin robotta geçirilmesi ve içine haşlanmış yumurta bol taze soğan pul biber karabiber zeytinyağı tuz eklenmesiyle oluşan bir tür salata
normalde yufkayla dürüm yapılır fakat ben marulla tükettim
bu arada misafirlere yakalandım göndere basmak şimdi nasip oldu ekranda oylece kalmış
Temiz olmasi cok guzel. İnşallah yaza hepimiz korumada olalim
evet tatlım karatayla yavaş gidior fakat kalıcı gidiyor ayrıca bir kez vermeye başlandımı sürekli devam ediyor
yaza koruma topiğinde olacağız inş
bende hiç gitmemiştim özellikle hijyen konusunda çekiniyordum fakat hakikaten müthiş bir yer
spora başlarsan kesinlikle gidecek kilolar cnm toparlarsın sen
Afiyet olsun tatlım sporlada yakıyorsun maşallah o zaman sorun yok Ayferim bende senin gibi hijyen konusu yüzünden gitmeye çekinmiştim ama baktım pırıl pırıl o yüzden sevdimm tavsiye ederim
Yaza koruma topiğinde olacağız inş hadi bakalım
gayet güzel canım iyi idare etmişsinn
Gunaydin kizlar.astide bi cafede kardesimi bekliyorum.gece apar topar yola ciktim tek basima.dedem vefat etti.
önemli bişey yok tatlım cok fazla usutmusum sadece
tünaydın tatlımmm afiyetolsunnn omega 3 depolamışsın tatlım ama üstsüte olunca insan bıkabiliyor haklısın dağ yürüyüşünü hala kıskanıyorum bilesin
Günaydınn Dilekcimm kesinlikle katılıyorum tatlımm
tatlım yeni izinden döndün elbette tekrar toparlanacaksın buraya ne kadar sık gelebilirsen o kadar çok motşve olursun inan hem şimdi bakıcında var kendine zamanın kalacak bek tekrar düzenini kurup kilo vermeye başlayacağına eminim tatlım karamasarlık yokkk
Afiyetolsun Ahsenimm kabak mücver yağda kızartmaysa karatayda yasak birtaenmm ayrıca kabak çekirdeği çiğse hiç utanmana gerek yok serbest bizde bitanemm
Tünaydınnn tatlımm
geçmiş olsun şekercim hayırdır sorun nedir:26::26:
Slm bluecum sen bugün çalışıyorsun değil mi kolay gelsin bitanemm
hele bir düzenini oturt bak nasıl gidecek kilolar hep birlikte mezun olacağız inş
İyiyiz Mervişim hadi gözün aydınn inş hep böyle devam eder tatlımm
telafi ettiğine göre sprun yok tatlımmm ama bugün kesin eltinin böreğinden yemişsindir diye tahmine diyorum
ohhhh gitsin kilocuklarrr
bal geri dönmüşşş çekirgemm bu hafta kilo vermek istemiyorsun sanırımm
Mervişim portakl suyunu sıkınca direk şekere dönüşüyor mümkünse sıkmadan tüketmeye çalış cnm ayrıca meyve ile yoğurt veya süt tüketmelisin bitanemm
ilk günkü suyunda az olmuşş
dimi ama tatlımmm
kısır zararlı değilki bitanemm vitamin deposu belli ölçülerde yemekten korkma hem trombolinde zıpladınmı hiçbir sorun kalmaz
karamsarlık yok önümüzde pek çok hafta var daha tatlım
ödül biriktirmek yasak bebişimmmtoptan yemek daha tehlikelii yedin yedin yemezsen ödül iptal ona göre
tatlılara hayır dediğin için tebriklerrr şekercimmm
inşallah hep ilk 3 te kalırız kaptancımm
hayırlı olsun yeğenin allah analı babalı büyütsün bahtı şansı güzel olsun inş cnmcım
bebişler iyileşti sanırımmgez gez hakkın
inşallah Dilekcimmm
kaçamaksız harika gidiyorsun tatlımm
spora bayıldımmmmm
menüde süperrr daha ne olsunnn
bende bunu kastetmiştim Ayferim sayıyla koyarsan ölçüyü aşma endişen olmaz minik bir paket çok yardımcı olur beslenmene
Gel Dilekcim götüreyim senide
Gunaydin kizlar.astide bi cafede kardesimi bekliyorum.gece apar topar yola ciktim tek basima.dedem vefat etti.
Günaydın kızlar umarim güzel bir gün olur :)
Yasemincim icin zor bir gun olacak gerrci
Ben sabah kalktim ve 2 mile leslie yaptim 1/2 lt su içtim hadi kisiyorsa calisma metacim
günaydın kızlaaaaaaaaaaarr. hafta sonları ben pek evde durmadığımdan buraya giremiyormmalum ablamda var pc ye 1 haftadır el süremiyorum o yüzden mesaj sayımı gün içinde daha fazla aktif olarak tamamlıycam.
bu arada lkk şefimiz bana bu sabah sen kilo mu aldın bi ara çok zayıflamıştın dedi ve üretim şefimizde o zamanlar sevgilisi vardı dikkat ediyodu şimdi yok ne varsa yiyo dedidikkat ediceeemm edicemm edicmemmm
aynen canm şimdiden 1lt suyumu içtim bile. kilolar gidecek önceden nasıl gittiyse yine öyle..Basin sagolsun mekani Cennet olsun ins
Masallah sabah sabah her seyi halletmissinnn
Canm moral bozma direk ise giria valla isteyince direk oluyor yaa ben simdiden cok mutlu ve hevesliym yaz icn :))
yaparsın bence canım hatta daha fazla bile verirsin gayretBu hafta hedefim 64,9 dan 64,3 e inmek, nedense bu hafta 1 kilo gitmez diye hissediyorm haftasonu da o kadar yogun diyet yapmadim cunku.. Ama 4 gun gayet yeterliii :))
Haftaya iseee yine hedef 1 kilo koyacagimm)
MENÜM Cuma
KAHVALTI
Bol yeşillikli peynirli omlet
1 çay bardağı ceviz
10 zeytin
1 bardak hibisküs
2 dilim peynir
1 turp
ÖĞLE :
2 ad mercimekli köfte diğer cıslara dokunmadım
AKŞAM:
1 kase tarhana çorbası
1 por. Ciğer
salata
SPOR
1 saat koşu bandında yürüyüş 80 mekik 30 squat 10 dk twist
SIVI:
2 lt limonlu tarçınlı su
2 fincan yeşilçay
1 fincan siyah çay
1 fincan hibisküs
takviye olarak omega 3
MENÜM dün
KAHVALTI
Sucuklu omlet
1 çay bardağı ceviz
8 zeytin
1 bardak hibisküs
2 dilim peynir
2 kaymaklı kayısı
ÖĞLE :
1 bardak ayran
1 elma
AKŞAM:
1 por. Mercimek çor
1 por çağla dövmesi bol marulla birlikte*
SPOR
4 saat hamam sefası
SIVI:
2,5 lt limonlu tarçınlı su
2 fincan yeşilçay
1 fincan siyah çay
1 fincan hibisküs
1 bardak ayran
takviye olarak omega 3
çağla dövmesini bilmeyen olabilir kızlar çağla turfanda bademin robotta geçirilmesi ve içine haşlanmış yumurta bol taze soğan pul biber karabiber zeytinyağı tuz eklenmesiyle oluşan bir tür salata
normalde yufkayla dürüm yapılır fakat ben marulla tükettim
bu arada misafirlere yakalandım göndere basmak şimdi nasip oldu ekranda oylece kalmış
Bu hafta hedefim 64,9 dan 64,3 e inmek, nedense bu hafta 1 kilo gitmez diye hissediyorm haftasonu da o kadar yogun diyet yapmadim cunku.. Ama 4 gun gayet yeterliii :))
Haftaya iseee yine hedef 1 kilo koyacagimm)
Basiniz sag olsun canim...Gunaydin kizlar.astide bi cafede kardesimi bekliyorum.gece apar topar yola ciktim tek basima.dedem vefat etti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?