Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

kardesimin hanimina kahve icmeye gittim yemek hazirlatmadim cocuguyla ugrasmasin diye bi kahvr icerim dedim biraz kuriyemis yedim yadinda ama bu seferde ogle yemegim gecti cokta aciktim eve gelenr kadar evden cikmamak lazim diyet suresinde en rahat ve duzenli evde olunca oluyir

menum
kahvalti 1d.cavdar beyaz peynir lor yesillik dort zeytin bir t.k bal bir t.k t.yag
ara portakal
ara neskafr bir avuc kadar kuruyemis
aksam bir tabak corba birtabak fasulye kiymali salata yogurtlu havuc
uc bardak bitki cayi 2,5 lt su
spor yok
banu ablam bu son balimdi bes gun yemiyecek yarin sporumuda yapicam haftasonu bilerek yapmiyorum
500 gr verirsem odul isterim kocum bu haftada

Selammm 3. Mintikaaa
Ankaradaydim haftasonu yeni donuyorm otobusteym su an sarj sorunu da olunca giremedm kk ya. Haftasonu oyle buyuk kacamaklar yapmadim, disarda yedim hep ama mesela pizza yemedm de kumpir yedim tabi patates sonucta ama pizzadan burgerdan falan iyidir dedm..

Bugn sinava girdm fena da gecmedi hatta sanirm iyiydi bakalm sonuclari merakla bekliycemm

Gecmise bakamiyorm simdi yarn bakarm hepinize opucukleree
kumpır yerine tavuklu salata filan yeseydin canım hem çok doyurucu hemde bayılıyorum :16:
kardesimin hanimina kahve icmeye gittim yemek hazirlatmadim cocuguyla ugrasmasin diye bi kahvr icerim dedim biraz kuriyemis yedim yadinda ama bu seferde ogle yemegim gecti cokta aciktim eve gelenr kadar evden cikmamak lazim diyet suresinde en rahat ve duzenli evde olunca oluyir

kesinlikle haklısın canım hafta sonu tam bir tuzak . kaçamağımı telafi etmesem ve tartıda - rakam görmesem sinir olurdum ama Allahtan içim rahat .

Rabbim emegini karsilikgini bosa cikarmasun canim kesinlikle kumpir dahs iydir bencede

Aminmm Dilekcimm cok sagoll insallah bakalm hayirlisi olsnn

kumpır yerine tavuklu salata filan yeseydin canım hem çok doyurucu hemde bayılıyorum :16:

kesinlikle haklısın canım hafta sonu tam bir tuzak . kaçamağımı telafi etmesem ve tartıda - rakam görmesem sinir olurdum ama Allahtan içim rahat .

O da olabilirdi ama yedik artk napalm :) ben de severm normalde ama cok ac olnca aklima gelmedi sanirm :)

MENÜM Cuma

Aç karnına1 tatlı kaş çörek otu

KAHVALTI
Bol yeşillikli peynirli omlet
1 çay bardağı ceviz
10 zeytin
1 bardak hibisküs
2 dilim peynir
1 turp

ÖĞLE :
2 ad mercimekli köfte diğer cıslara dokunmadım:46::46:

AKŞAM:
1 kase tarhana çorbası
1 por. Ciğer
salata

SPOR
1 saat koşu bandında yürüyüş 80 mekik 30 squat 10 dk twist

SIVI:
2 lt limonlu tarçınlı su
2 fincan yeşilçay
1 ad şekersiz türk kahvesi
1 fincan siyah çay
1 fincan hibisküs
takviye olarak omega 3

MENÜM dün

KAHVALTI

Sucuklu omlet
1 çay bardağı ceviz
8 zeytin
1 bardak hibisküs
2 dilim peynir
2 kaymaklı kayısı

ÖĞLE :
1 bardak ayran
1 elma

AKŞAM:
1 por. Mercimek çor
1 por çağla dövmesi bol marulla birlikte*

SPOR
4 saat hamam sefası

SIVI:
2,5 lt limonlu tarçınlı su
2 fincan yeşilçay
1 fincan siyah çay
1 fincan hibisküs
1 bardak ayran
takviye olarak omega 3

çağla dövmesini bilmeyen olabilir kızlar çağla turfanda bademin robotta geçirilmesi ve içine haşlanmış yumurta bol taze soğan pul biber karabiber zeytinyağı tuz eklenmesiyle oluşan bir tür salata:56::56:

normalde yufkayla dürüm yapılır fakat ben marulla tükettim

bu arada misafirlere yakalandım göndere basmak şimdi nasip oldu ekranda oylece kalmış:31:
Menuler super birsey daha ogrenmis oldum cagla dovmesi :9:

evet tatlım karatayla yavaş gidior fakat kalıcı gidiyor ayrıca bir kez vermeye başlandımı sürekli devam ediyor
yaza koruma topiğinde olacağız inş:21::21::21:

bende hiç gitmemiştim özellikle hijyen konusunda çekiniyordum fakat hakikaten müthiş bir yer

spora başlarsan kesinlikle gidecek kilolar cnm toparlarsın sen :16:

Afiyet olsun tatlım sporlada yakıyorsun maşallah o zaman sorun yok Ayferim bende senin gibi hijyen konusu yüzünden gitmeye çekinmiştim ama baktım pırıl pırıl o yüzden sevdimm tavsiye ederim :12:

Yaza koruma topiğinde olacağız inş hadi bakalım:21::21:

gayet güzel canım iyi idare etmişsinn:46:

Temiz olmasi cok guzel. İnşallah yaza hepimiz korumada olalim
Gunaydin kizlar.astide bi cafede kardesimi bekliyorum.gece apar topar yola ciktim tek basima.dedem vefat etti.

Günaydın canım basinsagolsun mekani cennet olsun dedeciginin

günaydın kızlaaaaaaaaaaarr. hafta sonları ben pek evde durmadığımdan buraya giremiyorm :37: malum ablamda var pc ye 1 haftadır el süremiyorum:50: o yüzden mesaj sayımı gün içinde daha fazla aktif olarak tamamlıycam.
bu arada lkk şefimiz bana bu sabah sen kilo mu aldın bi ara çok zayıflamıştın dedi ve üretim şefimizde o zamanlar sevgilisi vardı dikkat ediyodu şimdi yok ne varsa yiyo dedi :25: dikkat ediceeemm edicemm edicmemmm:36:

tünaydın tatlımmm afiyetolsunnn omega 3 depolamışsın tatlım ama üstsüte olunca insan bıkabiliyor haklısın dağ yürüyüşünü hala kıskanıyorum bilesin:54:

Günaydınn Dilekcimm kesinlikle katılıyorum tatlımm:16::16:

tatlım yeni izinden döndün elbette tekrar toparlanacaksın buraya ne kadar sık gelebilirsen o kadar çok motşve olursun inan hem şimdi bakıcında var kendine zamanın kalacak bek tekrar düzenini kurup kilo vermeye başlayacağına eminim tatlım karamasarlık yokkk:54::54:

Afiyetolsun Ahsenimm kabak mücver yağda kızartmaysa karatayda yasak birtaenmm ayrıca kabak çekirdeği çiğse hiç utanmana gerek yok serbest bizde bitanemm :16:

Tünaydınnn tatlımm:16::16:

geçmiş olsun şekercim hayırdır sorun nedir:26::26:

Slm bluecum sen bugün çalışıyorsun değil mi kolay gelsin bitanemm
hele bir düzenini oturt bak nasıl gidecek kilolar hep birlikte mezun olacağız inş:54::54:

İyiyiz Mervişim hadi gözün aydınn inş hep böyle devam eder tatlımm :54::54:

telafi ettiğine göre sprun yok tatlımmm ama bugün kesin eltinin böreğinden yemişsindir diye tahmine diyorum:23::23:

ohhhh gitsin kilocuklarrr:21::21::21:

bal geri dönmüşşş çekirgemm bu hafta kilo vermek istemiyorsun sanırımm:23::20:

Mervişim portakl suyunu sıkınca direk şekere dönüşüyor mümkünse sıkmadan tüketmeye çalış cnm ayrıca meyve ile yoğurt veya süt tüketmelisin bitanemm
ilk günkü suyunda az olmuşş :54:

dimi ama tatlımmm :6::6:

kısır zararlı değilki bitanemm vitamin deposu belli ölçülerde yemekten korkma hem trombolinde zıpladınmı hiçbir sorun kalmaz

karamsarlık yok önümüzde pek çok hafta var daha tatlım:54:

ödül biriktirmek yasak bebişimmm:54: toptan yemek daha tehlikelii yedin yedin yemezsen ödül iptal ona göre:27:

tatlılara hayır dediğin için tebriklerrr şekercimmm:46::54:

inşallah hep ilk 3 te kalırız kaptancımm
hayırlı olsun yeğenin allah analı babalı büyütsün bahtı şansı güzel olsun inş cnmcım
bebişler iyileşti sanırımm :nazar: gez gez hakkın :54:

inşallah Dilekcimmm :21::21::21:

:46::46::46: kaçamaksız harika gidiyorsun tatlımm:54::54:

spora bayıldımmmmm
menüde süperrr daha ne olsunnn:46::21:

bende bunu kastetmiştim Ayferim sayıyla koyarsan ölçüyü aşma endişen olmaz minik bir paket çok yardımcı olur beslenmene:32::32:

Gel Dilekcim götüreyim senide :16::16:
önemli bişey yok tatlım cok fazla usutmusum sadece

günaydın kıslar

sabah
1 dılım peynır
5 zeytın
2 dılım ekmek
cay

ara
1/2 paket dıyet bıskuvı
doğa pytoslim çay(doktorum verdı kıslar ödeme attırıcı ozellıgı varmış)

öğle
nohut yemegı
1 kase corba

ara
5 badem
6adet kuru sıyah uzun

aksam
tavuk bırkac parca
ayran

su:2lt
spor: iş yerınde sandalyeyı kaldırdılar 8 saat ayaktayım artıkın bırde uzerıne esımle gezmeye cıktık tam 3-4 saat yuruduk eve geldık dolabımızdakı gıymedıklerı ayırdık falan nasıl uyudugumu bılmıyorum )

Gunaydin kizlar.astide bi cafede kardesimi bekliyorum.gece apar topar yola ciktim tek basima.dedem vefat etti.

Basin sagolsun mekani Cennet olsun ins

Günaydın kızlar umarim güzel bir gün olur :)
Yasemincim icin zor bir gun olacak gerrci :(

Ben sabah kalktim ve 2 mile leslie yaptim 1/2 lt su içtim hadi kisiyorsa calisma metacim :9:

Masallah sabah sabah her seyi halletmissinnn

günaydın kızlaaaaaaaaaaarr. hafta sonları ben pek evde durmadığımdan buraya giremiyorm :37: malum ablamda var pc ye 1 haftadır el süremiyorum:50: o yüzden mesaj sayımı gün içinde daha fazla aktif olarak tamamlıycam.
bu arada lkk şefimiz bana bu sabah sen kilo mu aldın bi ara çok zayıflamıştın dedi ve üretim şefimizde o zamanlar sevgilisi vardı dikkat ediyodu şimdi yok ne varsa yiyo dedi :25: dikkat ediceeemm edicemm edicmemmm:36:

Canm moral bozma direk ise giria valla isteyince direk oluyor yaa ben simdiden cok mutlu ve hevesliym yaz icn :))

Basin sagolsun mekani Cennet olsun ins

Masallah sabah sabah her seyi halletmissinnn

Canm moral bozma direk ise giria valla isteyince direk oluyor yaa ben simdiden cok mutlu ve hevesliym yaz icn :))
aynen canm şimdiden 1lt suyumu içtim bile. kilolar gidecek önceden nasıl gittiyse yine öyle..

Bu hafta hedefim 64,9 dan 64,3 e inmek, nedense bu hafta 1 kilo gitmez diye hissediyorm haftasonu da o kadar yogun diyet yapmadim cunku.. Ama 4 gun gayet yeterliii :))

Haftaya iseee yine hedef 1 kilo koyacagimm ;))
yaparsın bence canım hatta daha fazla bile verirsin gayret :8:

MENÜM Cuma

KAHVALTI
Bol yeşillikli peynirli omlet
1 çay bardağı ceviz
10 zeytin
1 bardak hibisküs
2 dilim peynir
1 turp

ÖĞLE :
2 ad mercimekli köfte diğer cıslara dokunmadım:46::46:

AKŞAM:
1 kase tarhana çorbası
1 por. Ciğer
salata

SPOR
1 saat koşu bandında yürüyüş 80 mekik 30 squat 10 dk twist

SIVI:
2 lt limonlu tarçınlı su
2 fincan yeşilçay
1 fincan siyah çay
1 fincan hibisküs
takviye olarak omega 3

MENÜM dün

KAHVALTI

Sucuklu omlet
1 çay bardağı ceviz
8 zeytin
1 bardak hibisküs
2 dilim peynir
2 kaymaklı kayısı

ÖĞLE :
1 bardak ayran
1 elma

AKŞAM:
1 por. Mercimek çor
1 por çağla dövmesi bol marulla birlikte*

SPOR
4 saat hamam sefası

SIVI:
2,5 lt limonlu tarçınlı su
2 fincan yeşilçay
1 fincan siyah çay
1 fincan hibisküs
1 bardak ayran
takviye olarak omega 3

çağla dövmesini bilmeyen olabilir kızlar çağla turfanda bademin robotta geçirilmesi ve içine haşlanmış yumurta bol taze soğan pul biber karabiber zeytinyağı tuz eklenmesiyle oluşan bir tür salata:56::56:

normalde yufkayla dürüm yapılır fakat ben marulla tükettim

bu arada misafirlere yakalandım göndere basmak şimdi nasip oldu ekranda oylece kalmış:31:

menulerın cok gusel seker boyle gıderse hedefını gormen cok yakın:nazar:

Bu hafta hedefim 64,9 dan 64,3 e inmek, nedense bu hafta 1 kilo gitmez diye hissediyorm haftasonu da o kadar yogun diyet yapmadim cunku.. Ama 4 gun gayet yeterliii :))

Haftaya iseee yine hedef 1 kilo koyacagimm ;))

hedef koyunca daha garantı oluyo tatlım sankı daha cok caba sarfedıyo ınsan

Tugbacim o cay sallama paket cay mi yoksa kendin mi demliyorsun tahmini iki gun sobra regl olcamda cuma odem olmasin bende iciyim

Hilal inşallah hedefine uladirsin tatlim evet pcyi tv ye baglayip leslie yapmak cok eglenceli gwlnete basladi sabahin 6sinda kalkıp yapmaksa daha bi guzel

Gozdecim ben gida isibdeyim hem gida hem ofis ortami dysun yapilan hersey ofislerde tuketilitor once bi ee dogal haliyle ben her isimde bununla karsilasacagima gore bununla yasamayi öğrendim . Gelelim sana sistin diyene bende onlardan bir dunya var ama onlara sinirlenince veremedigimi aksine sinuele yemete devam ettigimi gordum onun icin diyette oldugumu söylemiyorum bile artik sana da tavsiye ederim cunku tam sen duzenli diyet yapiyirsun ara ogununde denk geliyir yine mi yiyorsun diyor oysa yedigin sey elma yada diyete uygun bi ara tum motiveni etkiliyir farkinda olmadigi salakligiyla.
Bu yuzden o gelip yine mi yiyorsun deyince evet paradini sen mi veriyorsun yediklerimin diyorum bozuluyor ohh canima degsin o beni uzecegine ben onu uzerim sakin üzülme dsnilenlere sen bi yola ciktin onlarda yoldaki ufak taslar iste

Back