Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

canim niye boyle dusunuyosun sende nekadar istikrarliydin izinden sonra toplamak zor oluyo ama oluyo bende sende farksiz degildimgecen hafta zarari kapattim bir ayim gitti sayilir ama olsun tekrar kararlikla basladik ya bir ay sonra hedefimuze ulasiriz bizde sen burdan kopma bu hafta dikkat ettimu rahat aldigini verursin canim

canim biz takimiz birimizin actigini digerimiz kapatiyoruz birincik hepimizin zaferi haftayada sen verirsin ben veremem mesala bi duzene girince kimse tutamaz seni

iyi pazarlaar kızlaar
dünkü menum
sabah
beyaz peynırlı 2 dilim ekmege tost
cay

ara
ananas

oğle
1 simit
1 ayran
aksam
balık bugulama
yesıl salata

su:2lt
yesılcay
sekersız kahve
1 saat dag yuruyusu

cuma annemlerdeydık balık vardı cumartesı kv deydık balık vardı dahada yemem herhald

canım sendemı ızne cıktın dondunmu Turkıyeye

tatlım iş yerıne getırebılecgım seyler yazıyo ara ogunlere oyuzden oyle sabahları da alel acele kahvaltı yapıyorum yemek için yıyorum tatlım .eve gıdınce belkım yıne yururum bıras halsızım ama olsun

Slm güzeller iyi haftasonları dilerim hepinizee kılzar az sonra misafirlerim gelecek bir sürü cıs yaptım ama ben yemeyeceğim tabikiii onları beklerken hemen size bakayım dedimm dün de giremedim aklım sizde kaldı dün hamama gittik kızzlar yaklaşık 4 saatt hamam keyfi yaptık aman bir güzeldi hep tırsardım gitmekten tıkanırım filan diye ama harika bir yermiş sık sık gitmeye çalışacağım bundan sonra pamuk gibi oldum en az 1 kilo vermişimdir yalnız çıktıktan sonra adım atmaya halimiz kalmadı arabaya zor attık kendimizi hakikaten tavsiye ederim kızlar şimdi bir geçmiş yapayım menülerimi yazayım gelmezlerse tabii gelirlerse akşama yazarım artık

hayat sana guzel ablam:)bende gitsem soyle yogurula yogurala yikasalar ay ne guzel olurdu

canim ogle simit olmamis diyecem ama baska alternatifin yokdu zannedersem dag yuruyusunu nerde yapiuorsun

tünaydın tatlımmm afiyetolsunnn omega 3 depolamışsın tatlım ama üstsüte olunca insan bıkabiliyor haklısın dağ yürüyüşünü hala kıskanıyorum bilesin

canim biz takimiz birimizin actigini digerimiz kapatiyoruz birincik hepimizin zaferi haftayada sen verirsin ben veremem mesala bi duzene girince kimse tutamaz seni

gunaudin arkadaslar

Günaydınn Dilekcimm kesinlikle katılıyorum tatlımm

tatlım yeni izinden döndün elbette tekrar toparlanacaksın buraya ne kadar sık gelebilirsen o kadar çok motşve olursun inan hem şimdi bakıcında var kendine zamanın kalacak bek tekrar düzenini kurup kilo vermeye başlayacağına eminim tatlım karamasarlık yokkk

Afiyetolsun Ahsenimm kabak mücver yağda kızartmaysa karatayda yasak birtaenmm ayrıca kabak çekirdeği çiğse hiç utanmana gerek yok serbest bizde bitanemm

günaydın kızlar

Tünaydınnn tatlımm

geçmiş olsun şekercim hayırdır sorun nedir:26::26:

Slm bluecum sen bugün çalışıyorsun değil mi kolay gelsin bitanemm
hele bir düzenini oturt bak nasıl gidecek kilolar hep birlikte mezun olacağız inş

İyiyiz Mervişim hadi gözün aydınn inş hep böyle devam eder tatlımm

telafi ettiğine göre sprun yok tatlımmm ama bugün kesin eltinin böreğinden yemişsindir diye tahmine diyorum

Ettim ettim ve ustune birde 5 mile Leslie yaptim ayaklarimi hissetmiyorum
ohhhh gitsin kilocuklarrr

bal geri dönmüşşş çekirgemm bu hafta kilo vermek istemiyorsun sanırımm

Mervişim portakl suyunu sıkınca direk şekere dönüşüyor mümkünse sıkmadan tüketmeye çalış cnm ayrıca meyve ile yoğurt veya süt tüketmelisin bitanemm
ilk günkü suyunda az olmuşş
sankı bız evde yatıyoz:)
dimi ama tatlımmm
kızlar komsum çaya çağırdı sadece kısır yiycem bu seferde gıtmezsem küsücek
akşam sporla ve hafif geçirerek telafi ederim

kısır zararlı değilki bitanemm vitamin deposu belli ölçülerde yemekten korkma hem trombolinde zıpladınmı hiçbir sorun kalmaz

karamsarlık yok önümüzde pek çok hafta var daha tatlım

ödül biriktirmek yasak bebişimmm toptan yemek daha tehlikelii yedin yedin yemezsen ödül iptal ona göre

tatlılara hayır dediğin için tebriklerrr şekercimmm

inşallah hep ilk 3 te kalırız kaptancımm
hayırlı olsun yeğenin allah analı babalı büyütsün bahtı şansı güzel olsun inş cnmcım
bebişler iyileşti sanırımm gez gez hakkın

Birinci olmusuz oleyyyy yubbii kizlar tebrik ederim emegimizin karsiligini sldik haftayada birinciyiz İnsallah

inşallah Dilekcimmm
Guzel haftasonlariii
Bugun sabah
1dilim ekmek
1yumurta
Yesillik

Ara
1dilim ananas

Ogle
1kase mercimek

Aksam
İzgara balik
Yesil salata az zeytinyagli

Spor 1saat yurume
Erikli tarcinli cay
Kusburnu
2litre su

kaçamaksız harika gidiyorsun tatlımm

spora bayıldımmmmm
menüde süperrr daha ne olsunnn

bende bunu kastetmiştim Ayferim sayıyla koyarsan ölçüyü aşma endişen olmaz minik bir paket çok yardımcı olur beslenmene
hayat sana guzel ablam:)bende gitsem soyle yogurula yogurala yikasalar ay ne guzel olurdu

Gel Dilekcim götüreyim senide

kızların hedeflerine hızla yaklaşmaları gerçekten çok güzel, onlardaki iradeyi görünce kendime kızıyorum karatayla malesef yavaş kilo veriliyor ama ben artık ara öğünlü diyetlere dönemem karatayı yaşadım ve faydasını gördüm, önemli olan hızlı vermek değil biliyorum ama işte motivasyonum zayıfladı kilo alınca..spora başlasam aslında baya iyi gelecek inşallah..
inşallah hepimiz hedeflerimize ulaşırız ve koruma prgramında bir araya geliriz..

inşallah canım

simit dışında güzel duruyor canım simiti yarım yesen süper olurdu ama yine de güzel.. spor da var çok güzel..
biri d bana balık yapsa da yesem, evde kendim yapmaktan nefret ediyorum

canım sendemı ızne cıktın dondunmu Turkıyeye

evet canım türkiyeye gittim ve geri döndüm işlemlerimi hallettim oğlum ameliyat oldu memleketler ve istanbul derken çok gezdim ve düzenim tamamen bozuldu..
sanırım seninle aynı zamanda izinliydik..sen nasılsın?

anladım canım çalışırken sabahları kahvaltı hazırlamanın ve yemenin ne kadar zor bişey olduğunu çok iyi biliyorum, maşallah sana..

oh ne güzel, ben de hiç gitmedim hiç de merak etmedim ama demekki gidince seviyor insan:)
size iyi eğlenceler:)

canım evet biz pazarları çalışıyoruz..
evet aslında hala evdeki düzenin oturma süreci devam ediyor onun da etkisi var, benim de iradesizliğimin etkisi var.. sürekli kaçamak yapma hevesindeyim, tekrar toparlayacağım inşallah..
spora bir başlarsam gerisi daha kolay gelecek inşallah..

canim bi tatli istegi var bunyede en az hasarla geciriyim dedim pazartesi acikhava yuruyuslerime devam edicem
Sorma o istek bendede varda reglden galiba bastırıyoum yeminle
Indi canim ama onlari pisman ettim :)
biskuviler midene indiklerine pisman etmissin:)aksami neden okadar az yedin oglemi gec oldu
Aynen canim
Canim hersey duzene gidecek bak stres yapinca biliyorsun verilmiyor sen dusunme cumayi karataya adapte ol bak cuma sen fark etmeden vermis olacaksin

kızlar benim iyi bi gaza ihtiyacım var 2 gündür dikkat edemedim değil etmedim hemen tartıya yansımış.moralim bozuldu.benim aşka şevke ihtiyacım var napcam bilmiyom
Asla salmak yik kacamaktan sonra pisman oluo daha cok yiyen bir toplumuz batti balik yan gider hesabi oyle degil balik attiysa yuzeyede cikar bu baligin yuzgeclerini bosunami vermis allah ee bizede nefis vermis arada teklesede bizlerde nefsimizle cikariz evelallah kizlar yaza bombo gibi girilecek yoksa biz yerimizde sayip izlemeyi kaldiramayiz

Ben bu hamamlar ve temizlkkleri konusunda pek bi pinpirikliyim yaa
Valla banucum beni biliyor yedim bir diljm borek ama cok hafifti pastanedekiler gibi tuzlu ve yagli degildi ustune parmagimi bastirdigimda yag gelmiyordu yedim ama icim rahat sporun dibine vuruyorum dun ki kacamakta tartiya yansimamis

MENÜM Cuma

Aç karnına1 tatlı kaş çörek otu

KAHVALTI
Bol yeşillikli peynirli omlet
1 çay bardağı ceviz
10 zeytin
1 bardak hibisküs
2 dilim peynir
1 turp

ÖĞLE :
2 ad mercimekli köfte diğer cıslara dokunmadım

AKŞAM:
1 kase tarhana çorbası
1 por. Ciğer
salata

SPOR
1 saat koşu bandında yürüyüş 80 mekik 30 squat 10 dk twist

SIVI:
2 lt limonlu tarçınlı su
2 fincan yeşilçay
1 ad şekersiz türk kahvesi
1 fincan siyah çay
1 fincan hibisküs
takviye olarak omega 3

MENÜM dün

Aç karnına1 tatlı kaş çörek otu

KAHVALTI

Sucuklu omlet
1 çay bardağı ceviz
8 zeytin
1 bardak hibisküs
2 dilim peynir
2 kaymaklı kayısı

ÖĞLE :
1 bardak ayran
1 elma

AKŞAM:
1 por. Mercimek çor
1 por çağla dövmesi bol marulla birlikte*

SPOR
4 saat hamam sefası

SIVI:
2,5 lt limonlu tarçınlı su
2 fincan yeşilçay
1 ad şekersiz türk kahvesi
1 fincan siyah çay
1 fincan hibisküs
1 bardak ayran
takviye olarak omega 3

çağla dövmesini bilmeyen olabilir kızlar çağla turfanda bademin robotta geçirilmesi ve içine haşlanmış yumurta bol taze soğan pul biber karabiber zeytinyağı tuz eklenmesiyle oluşan bir tür salata

normalde yufkayla dürüm yapılır fakat ben marulla tükettim

bu arada misafirlere yakalandım göndere basmak şimdi nasip oldu ekranda oylece kalmış

evet tatlım karatayla yavaş gidior fakat kalıcı gidiyor ayrıca bir kez vermeye başlandımı sürekli devam ediyor
yaza koruma topiğinde olacağız inş

bende hiç gitmemiştim özellikle hijyen konusunda çekiniyordum fakat hakikaten müthiş bir yer

spora başlarsan kesinlikle gidecek kilolar cnm toparlarsın sen

Afiyet olsun tatlım sporlada yakıyorsun maşallah o zaman sorun yok Ayferim bende senin gibi hijyen konusu yüzünden gitmeye çekinmiştim ama baktım pırıl pırıl o yüzden sevdimm tavsiye ederim

Yaza koruma topiğinde olacağız inş hadi bakalım

sabah kahvaltida yediklerim​

1kucuk dilim borek
1 dilim peynir
2zeytin
Domates salatalik
3ince dilim patates
2 ince dilim sucuk
1/2 yumurta

Kimseye caktirmadan anca bu kadar dikkat edebildim napim :26:

gayet güzel canım iyi idare etmişsinn

canim ogle simit olmamis diyecem ama baska alternatifin yokdu zannedersem dag yuruyusunu nerde yapiuorsun
ya malesef cok acıktım yedım yoksa yarım yıcektım onuda olmadı ben dagda oturuorum canım uludagın eteklerınde oturuoruz

walla bı hafta yeter bence:)) guzelde sogudu yıne havalar eskısı gıbı cıkamıcam

gecmiş olsun canımm ıyıyım cok sukur bende sınavlar bıttı dooktor olayları kısmen bıttı geldım:)

Selammm 3. Mintikaaa
Ankaradaydim haftasonu yeni donuyorm otobusteym su an sarj sorunu da olunca giremedm kk ya. Haftasonu oyle buyuk kacamaklar yapmadim, disarda yedim hep ama mesela pizza yemedm de kumpir yedim tabi patates sonucta ama pizzadan burgerdan falan iyidir dedm..

Bugn sinava girdm fena da gecmedi hatta sanirm iyiydi bakalm sonuclari merakla bekliycemm

Gecmise bakamiyorm simdi yarn bakarm hepinize opucukleree

Rabbim emegini karsilikgini bosa cikarmasun canim kesinlikle kumpir dahs iydir bencede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…