Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

benim de o gaza acilen ihtiyacım var.. kilo aldım herkes ne güzel yol katetti yerimde saydım ben:( çok canım sıkılıyor düşününce de açıkcası buraya gelip yazmak bile içimden gelmiyor.. bi de cumaya yetişmeliyim kilo vermeliyim kaygısına kapılıyorum..:18:

canim niye boyle dusunuyosun sende nekadar istikrarliydin izinden sonra toplamak zor oluyo ama oluyo bende sende farksiz degildimgecen hafta zarari kapattim bir ayim gitti sayilir ama olsun tekrar kararlikla basladik ya bir ay sonra hedefimuze ulasiriz bizde sen burdan kopma bu hafta dikkat ettimu rahat aldigini verursin canim

hanımlar selamlar,

hepinizi tebrik ediyorum, 1. olmuş grubumuz.. ben de buna olumlu katkıda bulunmak isterdim ama inşallah bundan sonra hep kilo kayıplarıyla karşınızda olacağım:) böyle ümit ediyorum:)
hala bakıcı düzenini oluşturmaya çalıştığımız için konsantre olamıyorum, spor açısından.. henüz hala vakit bulamıyorum spora.. çünkü oğlumun öğle uyku saati değişti çok geç uyuyor ondan sonra da fırsat bulamıyorum.. eşimle yürüyüşe çıkacağız ama oğlan 11den sorna uyuyunca çıkamıyoruz..uykusunu 9.30-10 arasına çekmeye çalışacağım bu hafta..sonrasında inşallah yürüyüşlere tam gaz başlayacağım..
maşallah hepiniz ne güzel ilerlediniz ya maşallah diyeyim..yasemine banuya bakıyorum, hedeflerine az kaldı siz benden önce hedefinize ulaşır mezun olursunuz bu gidişle valla:)

canim biz takimiz birimizin actigini digerimiz kapatiyoruz birincik hepimizin zaferi haftayada sen verirsin ben veremem mesala bi duzene girince kimse tutamaz seni

iyi pazarlaar kızlaar
dünkü menum
sabah
beyaz peynırlı 2 dilim ekmege tost
cay

ara
ananas

oğle
1 simit
1 ayran
aksam
balık bugulama
yesıl salata

su:2lt
yesılcay
sekersız kahve
1 saat dag yuruyusu

cuma annemlerdeydık balık vardı cumartesı kv deydık balık vardı dahada yemem herhald:D

benim de o gaza acilen ihtiyacım var.. kilo aldım herkes ne güzel yol katetti yerimde saydım ben:( çok canım sıkılıyor düşününce de açıkcası buraya gelip yazmak bile içimden gelmiyor.. bi de cumaya yetişmeliyim kilo vermeliyim kaygısına kapılıyorum..:18:

canım sendemı ızne cıktın dondunmu Turkıyeye

günaydınlar canım:)

çok geçmiş olsun hem acillik oldun hem spor mu yaptın helal olsun dinlen bence biraz, iyileşince yaparsın sporunu..
menün çok güzel sabahları mevsim sebzesi meyvesi eklersen daha güzel olur, diyetisyen listesi ise kesin domates salatalık ye demiştir:)
diyet ürünler aslında çok zararlı, keşke alternatif bişey verseler..

tatlım iş yerıne getırebılecgım seyler yazıyo ara ogunlere oyuzden oyle sabahları da alel acele kahvaltı yapıyorum yemek için yıyorum tatlım .eve gıdınce belkım yıne yururum bıras halsızım ama olsun

Slm güzeller iyi haftasonları dilerim hepinizee kılzar az sonra misafirlerim gelecek bir sürü cıs yaptım ama ben yemeyeceğim tabikiii onları beklerken hemen size bakayım dedimm dün de giremedim aklım sizde kaldı dün hamama gittik kızzlar yaklaşık 4 saatt hamam keyfi yaptık aman bir güzeldi hep tırsardım gitmekten tıkanırım filan diye ama harika bir yermiş sık sık gitmeye çalışacağım bundan sonra pamuk gibi oldum en az 1 kilo vermişimdir :1: yalnız çıktıktan sonra adım atmaya halimiz kalmadı arabaya zor attık kendimizi hakikaten tavsiye ederim kızlar:21::21: şimdi bir geçmiş yapayım menülerimi yazayım gelmezlerse tabii gelirlerse akşama yazarım artık:16:

Slm güzeller iyi haftasonları dilerim hepinizee kılzar az sonra misafirlerim gelecek bir sürü cıs yaptım ama ben yemeyeceğim tabikiii onları beklerken hemen size bakayım dedimm dün de giremedim aklım sizde kaldı dün hamama gittik kızzlar yaklaşık 4 saatt hamam keyfi yaptık aman bir güzeldi hep tırsardım gitmekten tıkanırım filan diye ama harika bir yermiş sık sık gitmeye çalışacağım bundan sonra pamuk gibi oldum en az 1 kilo vermişimdir :1: yalnız çıktıktan sonra adım atmaya halimiz kalmadı arabaya zor attık kendimizi hakikaten tavsiye ederim kızlar:21::21: şimdi bir geçmiş yapayım menülerimi yazayım gelmezlerse tabii gelirlerse akşama yazarım artık:16:

hayat sana guzel ablam:)bende gitsem soyle yogurula yogurala yikasalar ay ne guzel olurdu

iyi pazarlaar kızlaar
dünkü menum
sabah
cay

ara
ananas

oğle
1 simit
1 ayran
aksam
balık bugulama
yesıl salata

yesılcay
sekersız kahve
1 saat dag yuruyusu

cuma annemlerdeydık balık vardı cumartesı kv deydık balık vardı dahada yemem herhald:D

canim ogle simit olmamis diyecem ama baska alternatifin yokdu zannedersem dag yuruyusunu nerde yapiuorsun

iyi pazarlaar kızlaar
dünkü menum
sabah
cay

ara
ananas

oğle
1 simit
1 ayran
aksam
balık bugulama
yesıl salata

yesılcay
sekersız kahve
1 saat dag yuruyusu

tünaydın tatlımmm afiyetolsunnn omega 3 depolamışsın tatlım ama üstsüte olunca insan bıkabiliyor haklısın dağ yürüyüşünü hala kıskanıyorum bilesin:54:

canim biz takimiz birimizin actigini digerimiz kapatiyoruz birincik hepimizin zaferi haftayada sen verirsin ben veremem mesala bi duzene girince kimse tutamaz seni

gunaudin arkadaslar

Günaydınn Dilekcimm kesinlikle katılıyorum tatlımm:16::16:

tatlım yeni izinden döndün elbette tekrar toparlanacaksın buraya ne kadar sık gelebilirsen o kadar çok motşve olursun inan hem şimdi bakıcında var kendine zamanın kalacak bek tekrar düzenini kurup kilo vermeye başlayacağına eminim tatlım karamasarlık yokkk:54::54:

dünkü menüm aç karnına 3 günkurusu çörek ou ılık su
kahvaltı şekersiz çay biraz peynir domates salatalık 8 yeşil zeytin 1 haşlanmış yumurta
ara turk kahvesi
ÖĞLE 2 KÖFET büyüklüğünde kabak mücver
1 kase yoğurt
yarım lahmacun
ara 2 yeşil çay 1 form çay
akşam 2 kaşık pilav
1 tavuk but incik 2 brdk ayran
2.5 lt su
kaçamağımı utanarak yazayım 1 avuç kadar kabak çekirdeği

Afiyetolsun Ahsenimm kabak mücver yağda kızartmaysa karatayda yasak birtaenmm ayrıca kabak çekirdeği çiğse hiç utanmana gerek yok serbest bizde bitanemm :16:

günaydın kızlar

Tünaydınnn tatlımm:16::16:

sabah
5 zeytın
2 dılım ekmek
peynır
cay

ara
1/2 paket dıyet bıskuvı
yesıl cay

öğle
3 köfte
yogrtu corba

ara
1 portakal

aksam
1 ınce lavastan et dürüm
ayran

ara
1 kıvı
yogurt

bitki çayı
2lt su
spor 15dakıka yuruyus(hastaydım acılde serum yedım kendımı ıyı hıssedınce kalkatım)

geçmiş olsun şekercim hayırdır sorun nedir:26::26:

hanımlar selamlar,

hepinizi tebrik ediyorum, 1. olmuş grubumuz.. ben de buna olumlu katkıda bulunmak isterdim ama inşallah bundan sonra hep kilo kayıplarıyla karşınızda olacağım:) böyle ümit ediyorum:)
hala bakıcı düzenini oluşturmaya çalıştığımız için konsantre olamıyorum, spor açısından.. henüz hala vakit bulamıyorum spora.. çünkü oğlumun öğle uyku saati değişti çok geç uyuyor ondan sonra da fırsat bulamıyorum.. eşimle yürüyüşe çıkacağız ama oğlan 11den sorna uyuyunca çıkamıyoruz..uykusunu 9.30-10 arasına çekmeye çalışacağım bu hafta..sonrasında inşallah yürüyüşlere tam gaz başlayacağım..
maşallah hepiniz ne güzel ilerlediniz ya maşallah diyeyim..yasemine banuya bakıyorum, hedeflerine az kaldı siz benden önce hedefinize ulaşır mezun olursunuz bu gidişle valla:)
Slm bluecum sen bugün çalışıyorsun değil mi kolay gelsin bitanemm
hele bir düzenini oturt bak nasıl gidecek kilolar hep birlikte mezun olacağız inş:54::54:

Kızlar nasılaınız yahu.. Burdan uzagım yha cok kötü hıssedoyorum kendimi
Adet de oldum göLerim aydın bakalım kk hapı kullanmadan ilk defa gnunude hasta oldum cok mutluyum
İnş böle devam ederde gerek kalmaz
Sizler nasılaınız bakalım
Kız ayfer insirmisin gofretleri neyse 5 mille yakmısın bidenem :9:

İyiyiz Mervişim hadi gözün aydınn inş hep böyle devam eder tatlımm :54::54:

Menum

Sabah
2 dilim ekmek
Avuc ici kadar tuzu alinmis örgü peynir
Domates salatalik

Ogle
1 kase corba
Avuc ici kadar tavuk

Ara
1 soda 1kahve

Aksam
1 elma
Yoğurt

Vee olan oldu aksami az yeyince birden bi probis ve kki adet hosbesi indirdim ve cok pisman oldum bu benim odulum degildi
Eltimin boreginden yiyecektim bir dilim yarin bir haftadir planliyoruz oysa yaptigima bsk

Vee bu pismanlikla yemin edip hemen spor yaptım

5mile leslie (1, 10dk :9:) bence bu yediklerim gitmistir ne dersin koc simdi benim odul bosuna mi gitti
Neyse ki icim rahat hemen telafi ettim eskiden olsa batti balik deyip devam ederdim şükürler olsun

telafi ettiğine göre sprun yok tatlımmm ama bugün kesin eltinin böreğinden yemişsindir diye tahmine diyorum:23::23:

Ettim ettim ve ustune birde 5 mile Leslie yaptim ayaklarimi hissetmiyorum :9:
ohhhh gitsin kilocuklarrr:21::21::21:

menum
kahvalti lor b.peynir1,5dilim cavdar bir yyumurta omlet 3,zeytin 1c.k tereyag,2 c.k bal yesillik
ara sutlu neskafe,1avuc fistik
ogle corba2,kasik barbunya zeytinyagli,2 kasik yogurlu havuc bir dilim cavdar turp
ara portakal
aksam bir kase sutlu spical k,ufacik tefecik tahin helva
2,5 lt su 3 bardak bitki cayi
bal geri dönmüşşş çekirgemm bu hafta kilo vermek istemiyorsun sanırımm:23::20:

Cuma
Menüm
Sabah
Omlet az yaglı maydanozlu
Domates dilim 2
Zeytin orynir
Bçk bal
Bçk tereyag
2dilim kep ekm
Cay 2 bardak
Ara yok( hastanedeydım)
Ögle
Mercımek corbası
Yogurt
Kantinde en saglıklı bunlar vardı:))
Aksam
2 kasık pilav
1 tavuk but
1 bardak ayran
Spor: öalesf
Sı:1 lt içtim
Aksam yatmdn da yeşilçay

Bugun kü menüm
Sabah
Haslanmış yumurta
Maydanoz tere roka bolca limonlayıp yedım bide turp 1 tane
Lor peynir byk
Zeytn
Bçk dut reçeli
Bçk tereyag bunlar dogal kızlar reçlide bn yaptıydım şekersiz
2 dilim tam bug ek
Ara
Yeşilçay
Ögle
Kepeklı ekmkten tost
Lor peynirden maydanozdan olsur
Cay
Ara
Portakl suyu kendim sıktım hazır degıl
Yarım elma yedim
Aksam
Yayla corbası bıgday yarmasıyla yaptım. Cok gusel oluyo
Et haslama 2 patates yedim
Su:2
Spor yok

Mervişim portakl suyunu sıkınca direk şekere dönüşüyor mümkünse sıkmadan tüketmeye çalış cnm ayrıca meyve ile yoğurt veya süt tüketmelisin bitanemm
ilk günkü suyunda az olmuşş :54:
sankı bız evde yatıyoz:)
dimi ama tatlımmm :6::6:
kızlar komsum çaya çağırdı sadece kısır yiycem bu seferde gıtmezsem küsücek
akşam sporla ve hafif geçirerek telafi ederim :54:

kısır zararlı değilki bitanemm vitamin deposu belli ölçülerde yemekten korkma hem trombolinde zıpladınmı hiçbir sorun kalmaz

selam kızlarr birinci olmuşuz hepinizi tebrik ediyorumm

özellikle 1 ve üzeri kilo verenleri ayrıca tebrik ediyorum:46::46: kendimide kınıyorum:41: çok şükür reglim bitti karnım davul gibiydi sabah bi baktım fısss diye inmiş , bugunden itibaren eski düzenime dönüp tranbolinimlede barışıyorum inşşş
karamsarlık yok önümüzde pek çok hafta var daha tatlım:54:

Sporu sabahtan kalkip yapmistim da bi daha yapmis oldum :9: bende kendimden umutluyum odulumu bile kullanmadim daha yarin kahvaltiya gidecegim eltime belki orda kullanilirim belkide odulu stok yaparim iki haftada kullanirim :9:

Duzensiz oldu derken canim odulden sonra naptin sen bakim bak pesindeyim ona gore :9:
ödül biriktirmek yasak bebişimmm:54: toptan yemek daha tehlikelii yedin yedin yemezsen ödül iptal ona göre:27:

sabah
5 zeytın
1 dılım peynır
2 dılım ekmek
cay

ara
1/2 paket dıyet bıskuvı

öğle
prasa
1dılım ekemk

ara
1 portakal
1 kutu sut

aksam( misafirlikteydim)
1 kase tarhana corba
2 parca tavuk
1 dılım ekemk
2 lahana dolması küçük bulgurlu

ara
tulumba tatlı fıstıklı tatlı kadayıf tatlı (vardı emme haaayyyııırrrrr) didim:)
1 dılım armut
yarım portakal

su 2lt

spor : 2-3 saat alışverıs
45dak tempolu yuruyus

tatlılara hayır dediğin için tebriklerrr şekercimmm:46::54:

iyi geceler kizlar..1.olmusuz tebrik ederim hepimizi..haftaya salmayalim lütfen,en azindan artik hep ilk 3te olalim okismi :34:

bu arada abimin kizi olmus,cok tatli bisey ya findik:9:
allah isteyen herkese versin,bizim gelin korkudan sezeryanla yapmis dogumu:ssz:

görümceligimmi tuttu ne:51:

haftasonu gezmelerdeyim,görüsürüz ilk firsatta..öpüyorum kocaman hepinizi:54:

inşallah hep ilk 3 te kalırız kaptancımm
hayırlı olsun yeğenin allah analı babalı büyütsün bahtı şansı güzel olsun inş cnmcım
bebişler iyileşti sanırımm :nazar: gez gez hakkın :54:

Birinci olmusuz oleyyyy yubbii kizlar tebrik ederim emegimizin karsiligini sldik haftayada birinciyiz İnsallah

inşallah Dilekcimmm :21::21::21:
Guzel haftasonlariii
Bugun sabah
1dilim ekmek
1yumurta
Yesillik

Ara
1dilim ananas

Ogle
1kase mercimek

Aksam
İzgara balik
Yesil salata az zeytinyagli

Spor 1saat yurume
Erikli tarcinli cay
Kusburnu
2litre su

:46::46::46: kaçamaksız harika gidiyorsun tatlımm:54::54:

kimsecikler gelmemiş menümü yazayım :21:

sabah(06:00)
yumurtalı peynirli omlet
1,5 dilim ekmek

ara(10:00)
1 fincan sütlü kahve

öğle(12:00)
1 adet biber dolması
1 kase yoğurt
2-3 yk salata

ara(17:00)
1 yeşil elma

akşam(19:00)
1 kase sütlü çorba
3 yk kuru fasulye
3 yk et sote

su: 1,5 lt (az içmişim de yatana kadar artırırım)
spor: leslie 2 mile
50 yanbel çalışması
30dk yürüyüş
ve hiç kaçamak yapmadım :16:

spora bayıldımmmmm
menüde süperrr daha ne olsunnn:46::21:

Evet ben yeni baslamis gibiyim :16:

Canim elektronik sans isi valla ama bilgiyi yeni uyemis uzun donem comezimiz gozde yazdi (gozde alinma bunlar daka kiz :9:)
Gelelim paket isine bir ampul yandi kafamda:28: bdn kayisi ve kuruyemisten sinirini bilmiyorum diye korkuyordum simdi su kucuk klipsli pktlerden slip gunluk 2 kayisi 10 findik koysam ya . Yoksa aldigimin hepsini cayla yiyerim ben oyle pis bogazim mm
Yok canim bugun yogunluktan herkes tikiniyor obez ifis olcaz :9:

Gulsahim senin alintini yaltim nereye kaboldu bilemedim :26:
Canim hic dokunmadim hiccc :16: iki catal bile atmadim
Ayrica ohh bitmis temizlik brnimde koc yarin yapsa ya :38: yada pszar birlikte artik napalim calisinca böyle oluyor

bende bunu kastetmiştim Ayferim sayıyla koyarsan ölçüyü aşma endişen olmaz minik bir paket çok yardımcı olur beslenmene:32::32:
hayat sana guzel ablam:)bende gitsem soyle yogurula yogurala yikasalar ay ne guzel olurdu

Gel Dilekcim götüreyim senide :16::16:

canim niye boyle dusunuyosun sende nekadar istikrarliydin izinden sonra toplamak zor oluyo ama oluyo bende sende farksiz degildimgecen hafta zarari kapattim bir ayim gitti sayilir ama olsun tekrar kararlikla basladik ya bir ay sonra hedefimuze ulasiriz bizde sen burdan kopma bu hafta dikkat ettimu rahat aldigini verursin canim

kızların hedeflerine hızla yaklaşmaları gerçekten çok güzel, onlardaki iradeyi görünce kendime kızıyorum:( karatayla malesef yavaş kilo veriliyor ama ben artık ara öğünlü diyetlere dönemem karatayı yaşadım ve faydasını gördüm, önemli olan hızlı vermek değil biliyorum ama işte motivasyonum zayıfladı kilo alınca..spora başlasam aslında baya iyi gelecek inşallah..
inşallah hepimiz hedeflerimize ulaşırız ve koruma prgramında bir araya geliriz..

inşallah canım :16:

iyi pazarlaar kızlaar
dünkü menum
sabah
cay

ara
ananas

oğle
1 simit
1 ayran
aksam
balık bugulama
yesıl salata

yesılcay
sekersız kahve
1 saat dag yuruyusu

simit dışında güzel duruyor canım simiti yarım yesen süper olurdu ama yine de güzel.. spor da var çok güzel..
biri d bana balık yapsa da yesem, evde kendim yapmaktan nefret ediyorum

canım sendemı ızne cıktın dondunmu Turkıyeye

evet canım türkiyeye gittim ve geri döndüm işlemlerimi hallettim oğlum ameliyat oldu memleketler ve istanbul derken çok gezdim ve düzenim tamamen bozuldu..
sanırım seninle aynı zamanda izinliydik..sen nasılsın?

tatlım iş yerıne getırebılecgım seyler yazıyo ara ogunlere oyuzden oyle sabahları da alel acele kahvaltı yapıyorum yemek için yıyorum tatlım .eve gıdınce belkım yıne yururum bıras halsızım ama olsun

anladım canım çalışırken sabahları kahvaltı hazırlamanın ve yemenin ne kadar zor bişey olduğunu çok iyi biliyorum, maşallah sana..

oh ne güzel, ben de hiç gitmedim hiç de merak etmedim ama demekki gidince seviyor insan:)
size iyi eğlenceler:)

tatlım yeni izinden döndün elbette tekrar toparlanacaksın buraya ne kadar sık gelebilirsen o kadar çok motşve olursun inan hem şimdi bakıcında var kendine zamanın kalacak bek tekrar düzenini kurup kilo vermeye başlayacağına eminim tatlım karamasarlık yokkk:54::54:

hele bir düzenini oturt bak nasıl gidecek kilolar hep birlikte mezun olacağız inş:54::54:

canım evet biz pazarları çalışıyoruz..
evet aslında hala evdeki düzenin oturma süreci devam ediyor onun da etkisi var, benim de iradesizliğimin etkisi var.. sürekli kaçamak yapma hevesindeyim, tekrar toparlayacağım inşallah..
spora bir başlarsam gerisi daha kolay gelecek inşallah..

canim bi tatli istegi var bunyede en az hasarla geciriyim dedim pazartesi acikhava yuruyuslerime devam edicem
Sorma o istek bendede varda reglden galiba bastırıyoum yeminle
Kızlar nasılaınız yahu.. Burdan uzagım yha cok kötü hıssedoyorum kendimi
Adet de oldum göLerim aydın bakalım kk hapı kullanmadan ilk defa gnunude hasta oldum cok mutluyum
İnş böle devam ederde gerek kalmaz
Sizler nasılaınız bakalım
Kız ayfer insirmisin gofretleri neyse 5 mille yakmısın bidenem :9:
Indi canim ama onlari pisman ettim :)
biskuviler midene indiklerine pisman etmissin:)aksami neden okadar az yedin oglemi gec oldu
Aynen canim :9:
hanımlar selamlar,

Canim hersey duzene gidecek bak stres yapinca biliyorsun verilmiyor sen dusunme cumayi karataya adapte ol bak cuma sen fark etmeden vermis olacaksin

kızlar benim iyi bi gaza ihtiyacım var 2 gündür dikkat edemedim değil etmedim hemen tartıya yansımış.moralim bozuldu.benim aşka şevke ihtiyacım var napcam bilmiyom
Asla salmak yik kacamaktan sonra pisman oluo daha cok yiyen bir toplumuz batti balik yan gider hesabi oyle degil balik attiysa yuzeyede cikar bu baligin yuzgeclerini bosunami vermis allah ee bizede nefis vermis arada teklesede bizlerde nefsimizle cikariz evelallah kizlar yaza bombo gibi girilecek yoksa :36: biz yerimizde sayip izlemeyi kaldiramayiz
Slm güzeller iyi haftasonları dilerim hepinizee kılzar az sonra misafirlerim gelecek bir sürü cıs yaptım ama ben yemeyeceğim tabikiii onları beklerken hemen size bakayım dedimm dün de giremedim aklım sizde kaldı dün hamama gittik kızzlar yaklaşık 4 saatt hamam keyfi yaptık aman bir güzeldi hep tırsardım gitmekten tıkanırım filan diye ama harika bir yermiş sık sık gitmeye çalışacağım bundan sonra pamuk gibi oldum en az 1 kilo vermişimdir :1: yalnız çıktıktan sonra adım atmaya halimiz kalmadı arabaya zor attık kendimizi hakikaten tavsiye ederim kızlar:21::21:emir_bebek:: şimdi bir geçmiş yapayım menülerimi yazayım gelmezlerse tabii gelirlerse akşama yazarım artık:16:

Ben bu hamamlar ve temizlkkleri konusunda pek bi pinpirikliyim yaa :(
Valla banucum beni biliyor yedim bir diljm borek ama cok hafifti pastanedekiler gibi tuzlu ve yagli degildi ustune parmagimi bastirdigimda yag gelmiyordu yedim ama icim rahat sporun dibine vuruyorum dun ki kacamakta tartiya yansimamis :8:

MENÜM Cuma

Aç karnına1 tatlı kaş çörek otu

KAHVALTI
Bol yeşillikli peynirli omlet
1 çay bardağı ceviz
10 zeytin
1 bardak hibisküs
2 dilim peynir
1 turp

ÖĞLE :
2 ad mercimekli köfte diğer cıslara dokunmadım:46::46:

AKŞAM:
1 kase tarhana çorbası
1 por. Ciğer
salata

SPOR
1 saat koşu bandında yürüyüş 80 mekik 30 squat 10 dk twist

SIVI:
2 lt limonlu tarçınlı su
2 fincan yeşilçay
1 ad şekersiz türk kahvesi
1 fincan siyah çay
1 fincan hibisküs
takviye olarak omega 3

MENÜM dün

Aç karnına1 tatlı kaş çörek otu

KAHVALTI

Sucuklu omlet
1 çay bardağı ceviz
8 zeytin
1 bardak hibisküs
2 dilim peynir
2 kaymaklı kayısı

ÖĞLE :
1 bardak ayran
1 elma

AKŞAM:
1 por. Mercimek çor
1 por çağla dövmesi bol marulla birlikte*

SPOR
4 saat hamam sefası

SIVI:
2,5 lt limonlu tarçınlı su
2 fincan yeşilçay
1 ad şekersiz türk kahvesi
1 fincan siyah çay
1 fincan hibisküs
1 bardak ayran
takviye olarak omega 3

çağla dövmesini bilmeyen olabilir kızlar çağla turfanda bademin robotta geçirilmesi ve içine haşlanmış yumurta bol taze soğan pul biber karabiber zeytinyağı tuz eklenmesiyle oluşan bir tür salata:56::56:

normalde yufkayla dürüm yapılır fakat ben marulla tükettim

bu arada misafirlere yakalandım göndere basmak şimdi nasip oldu ekranda oylece kalmış:31:

kızların hedeflerine hızla yaklaşmaları gerçekten çok güzel, onlardaki iradeyi görünce kendime kızıyorum:( karatayla malesef yavaş kilo veriliyor ama ben artık ara öğünlü diyetlere dönemem karatayı yaşadım ve faydasını gördüm, önemli olan hızlı vermek değil biliyorum ama işte motivasyonum zayıfladı kilo alınca..spora başlasam aslında baya iyi gelecek inşallah..
inşallah hepimiz hedeflerimize ulaşırız ve koruma prgramında bir araya geliriz..

inşallah canım :16:

evet tatlım karatayla yavaş gidior fakat kalıcı gidiyor ayrıca bir kez vermeye başlandımı sürekli devam ediyor
yaza koruma topiğinde olacağız inş:21::21::21:
anladım canım çalışırken sabahları kahvaltı hazırlamanın ve yemenin ne kadar zor bişey olduğunu çok iyi biliyorum, maşallah sana..

oh ne güzel, ben de hiç gitmedim hiç de merak etmedim ama demekki gidince seviyor insan:)
size iyi eğlenceler:)

canım evet biz pazarları çalışıyoruz..
evet aslında hala evdeki düzenin oturma süreci devam ediyor onun da etkisi var, benim de iradesizliğimin etkisi var.. sürekli kaçamak yapma hevesindeyim, tekrar toparlayacağım inşallah..
spora bir başlarsam gerisi daha kolay gelecek inşallah..

bende hiç gitmemiştim özellikle hijyen konusunda çekiniyordum fakat hakikaten müthiş bir yer

spora başlarsan kesinlikle gidecek kilolar cnm toparlarsın sen :16:
Sorma o istek bendede varda reglden galiba bastırıyoum yeminle

Indi canim ama onlari pisman ettim :)

Aynen canim :9:

Canim hersey duzene gidecek bak stres yapinca biliyorsun verilmiyor sen dusunme cumayi karataya adapte ol bak cuma sen fark etmeden vermis olacaksin

Asla salmak yik kacamaktan sonra pisman oluo daha cok yiyen bir toplumuz batti balik yan gider hesabi oyle degil balik attiysa yuzeyede cikar bu baligin yuzgeclerini bosunami vermis allah ee bizede nefis vermis arada teklesede bizlerde nefsimizle cikariz evelallah kizlar yaza bombo gibi girilecek yoksa :36: biz yerimizde sayip izlemeyi kaldiramayiz

Ben bu hamamlar ve temizlkkleri konusunda pek bi pinpirikliyim yaa :(
Valla banucum beni biliyor yedim bir diljm borek ama cok hafifti pastanedekiler gibi tuzlu ve yagli degildi ustune parmagimi bastirdigimda yag gelmiyordu yedim ama icim rahat sporun dibine vuruyorum dun ki kacamakta tartiya yansimamis :8:

Afiyet olsun tatlım sporlada yakıyorsun maşallah o zaman sorun yok Ayferim bende senin gibi hijyen konusu yüzünden gitmeye çekinmiştim ama baktım pırıl pırıl o yüzden sevdimm tavsiye ederim :12:

Yaza koruma topiğinde olacağız inş hadi bakalım:21::21:

sabah kahvaltida yediklerim​

1kucuk dilim borek
1 dilim peynir
2zeytin
Domates salatalik
3ince dilim patates
2 ince dilim sucuk
1/2 yumurta

Kimseye caktirmadan anca bu kadar dikkat edebildim napim :26:

gayet güzel canım iyi idare etmişsinn:46:

canim ogle simit olmamis diyecem ama baska alternatifin yokdu zannedersem dag yuruyusunu nerde yapiuorsun
ya malesef cok acıktım yedım yoksa yarım yıcektım onuda olmadı ben dagda oturuorum canım:D:D uludagın eteklerınde oturuoruz

tünaydın tatlımmm afiyetolsunnn omega 3 depolamışsın tatlım ama üstsüte olunca insan bıkabiliyor haklısın dağ yürüyüşünü hala kıskanıyorum bilesin:54:

Günaydınn Dilekcimm kesinlikle katılıyorum tatlımm:16::16:

Afiyetolsun Ahsenimm kabak mücver yağda kızartmaysa karatayda yasak birtaenmm ayrıca kabak çekirdeği çiğse hiç utanmana gerek yok serbest bizde bitanemm :16:

Tünaydınnn tatlımm:16::16:

geçmiş olsun şekercim hayırdır sorun nedir:26::26:

İyiyiz Mervişim hadi gözün aydınn inş hep böyle devam eder tatlımm :54::54:

telafi ettiğine göre sprun yok tatlımmm ama bugün kesin eltinin böreğinden yemişsindir diye tahmine diyorum:23::23:

ohhhh gitsin kilocuklarrr:21::21::21:

bal geri dönmüşşş çekirgemm bu hafta kilo vermek istemiyorsun sanırımm:23::20:

Mervişim portakl suyunu sıkınca direk şekere dönüşüyor mümkünse sıkmadan tüketmeye çalış cnm ayrıca meyve ile yoğurt veya süt tüketmelisin bitanemm
ilk günkü suyunda az olmuşş :54:

dimi ama tatlımmm :6::6:

kısır zararlı değilki bitanemm vitamin deposu belli ölçülerde yemekten korkma hem trombolinde zıpladınmı hiçbir sorun kalmaz

karamsarlık yok önümüzde pek çok hafta var daha tatlım:54:

ödül biriktirmek yasak bebişimmm:54: toptan yemek daha tehlikelii yedin yedin yemezsen ödül iptal ona göre:27:

tatlılara hayır dediğin için tebriklerrr şekercimmm:46::54:

inşallah hep ilk 3 te kalırız kaptancımm
hayırlı olsun yeğenin allah analı babalı büyütsün bahtı şansı güzel olsun inş cnmcım
bebişler iyileşti sanırımm :nazar: gez gez hakkın :54:

inşallah Dilekcimmm :21::21::21:

:46::46::46: kaçamaksız harika gidiyorsun tatlımm:54::54:

spora bayıldımmmmm
menüde süperrr daha ne olsunnn:46::21:

bende bunu kastetmiştim Ayferim sayıyla koyarsan ölçüyü aşma endişen olmaz minik bir paket çok yardımcı olur beslenmene:32::32:

Gel Dilekcim götüreyim senide :16::16:
walla bı hafta yeter bence:)) guzelde sogudu yıne havalar eskısı gıbı cıkamıcam
simit dışında güzel duruyor canım simiti yarım yesen süper olurdu ama yine de güzel.. spor da var çok güzel..
biri d bana balık yapsa da yesem, evde kendim yapmaktan nefret ediyorum

evet canım türkiyeye gittim ve geri döndüm işlemlerimi hallettim oğlum ameliyat oldu memleketler ve istanbul derken çok gezdim ve düzenim tamamen bozuldu..
sanırım seninle aynı zamanda izinliydik..sen nasılsın?

gecmiş olsun canımm ıyıyım cok sukur bende sınavlar bıttı dooktor olayları kısmen bıttı geldım:)

Selammm 3. Mintikaaa
Ankaradaydim haftasonu yeni donuyorm otobusteym su an sarj sorunu da olunca giremedm kk ya. Haftasonu oyle buyuk kacamaklar yapmadim, disarda yedim hep ama mesela pizza yemedm de kumpir yedim tabi patates sonucta ama pizzadan burgerdan falan iyidir dedm..

Bugn sinava girdm fena da gecmedi hatta sanirm iyiydi bakalm sonuclari merakla bekliycemm

Gecmise bakamiyorm simdi yarn bakarm hepinize opucukleree

Selammm 3. Mintikaaa
Ankaradaydim haftasonu yeni donuyorm otobusteym su an sarj sorunu da olunca giremedm kk ya. Haftasonu oyle buyuk kacamaklar yapmadim, disarda yedim hep ama mesela pizza yemedm de kumpir yedim tabi patates sonucta ama pizzadan burgerdan falan iyidir dedm..

Bugn sinava girdm fena da gecmedi hatta sanirm iyiydi bakalm sonuclari merakla bekliycemm

Gecmise bakamiyorm simdi yarn bakarm hepinize opucukleree

Rabbim emegini karsilikgini bosa cikarmasun canim kesinlikle kumpir dahs iydir bencede

Back