Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Cuma
Menüm
Sabah
Omlet az yaglı maydanozlu
Domates dilim 2
Zeytin orynir
Bçk bal
Bçk tereyag
2dilim kep ekm
Cay 2 bardak
Ara yok( hastanedeydım)
Ögle
Mercımek corbası
Yogurt
Kantinde en saglıklı bunlar vardı:))
Aksam
2 kasık pilav
1 tavuk but
1 bardak ayran
Spor: öalesf
Sı:1 lt içtim
Aksam yatmdn da yeşilçay

Bugun kü menüm
Sabah
Haslanmış yumurta
Maydanoz tere roka bolca limonlayıp yedım bide turp 1 tane
Lor peynir byk
Zeytn
Bçk dut reçeli
Bçk tereyag bunlar dogal kızlar reçlide bn yaptıydım şekersiz
2 dilim tam bug ek
Ara
Yeşilçay
Ögle
Kepeklı ekmkten tost
Lor peynirden maydanozdan olsur
Cay
Ara
Portakl suyu kendim sıktım hazır degıl
Yarım elma yedim
Aksam
Yayla corbası bıgday yarmasıyla yaptım. Cok gusel oluyo
Et haslama 2 patates yedim
Su:2
Spor yok

guzellll canimmmm

menum
kahvalti lor b.peynir1,5dilim cavdar bir yyumurta omlet 3,zeytin 1c.k tereyag,2 c.k bal yesillik
ara sutlu neskafe,1avuc fistik
ogle corba2,kasik barbunya zeytinyagli,2 kasik yogurlu havuc bir dilim cavdar turp
ara portakal
aksam bir kase sutlu spical k,ufacik tefecik tahin helva
2,5 lt su 3 bardak bitki cayi

Son düzenleme:
Menum

Sabah
2 dilim ekmek
Avuc ici kadar tuzu alinmis örgü peynir
Domates salatalik

Ogle
1 kase corba
Avuc ici kadar tavuk

Ara
1 soda 1kahve

Aksam
1 elma
Yoğurt

Vee olan oldu aksami az yeyince birden bi probis ve kki adet hosbesi indirdim ve cok pisman oldum bu benim odulum degildi
Eltimin boreginden yiyecektim bir dilim yarin bir haftadir planliyoruz oysa yaptigima bsk

Vee bu pismanlikla yemin edip hemen spor yaptım

5mile leslie (1, 10dk ) bence bu yediklerim gitmistir ne dersin koc simdi benim odul bosuna mi gitti
Neyse ki icim rahat hemen telafi ettim eskiden olsa batti balik deyip devam ederdim şükürler olsun

1 avuc kavrulmus fistik mi canim ve birde yine tahin helvasi mi dikkat et bu ufaciklari telafi et yarin sporla yoksa haftaya odulumuz ucup gidecek

Kızlar nasılaınız yahu.. Burdan uzagım yha cok kötü hıssedoyorum kendimi
Adet de oldum göLerim aydın bakalım kk hapı kullanmadan ilk defa gnunude hasta oldum cok mutluyum
İnş böle devam ederde gerek kalmaz
Sizler nasılaınız bakalım
Kız ayfer insirmisin gofretleri neyse 5 mille yakmısın bidenem

1 avuc kavrulmus fistik mi canim ve birde yine tahin helvasi mi dikkat et bu ufaciklari telafi et yarin sporla yoksa haftaya odulumuz ucup gidecek
canim bi tatli istegi var bunyede en az hasarla geciriyim dedim pazartesi acikhava yuruyuslerime devam edicem

biskuviler midene indiklerine pisman etmissin:)aksami neden okadar az yedin oglemi gec oldu

hanımlar selamlar,

hepinizi tebrik ediyorum, 1. olmuş grubumuz.. ben de buna olumlu katkıda bulunmak isterdim ama inşallah bundan sonra hep kilo kayıplarıyla karşınızda olacağım:) böyle ümit ediyorum:)
hala bakıcı düzenini oluşturmaya çalıştığımız için konsantre olamıyorum, spor açısından.. henüz hala vakit bulamıyorum spora.. çünkü oğlumun öğle uyku saati değişti çok geç uyuyor ondan sonra da fırsat bulamıyorum.. eşimle yürüyüşe çıkacağız ama oğlan 11den sorna uyuyunca çıkamıyoruz..uykusunu 9.30-10 arasına çekmeye çalışacağım bu hafta..sonrasında inşallah yürüyüşlere tam gaz başlayacağım..
maşallah hepiniz ne güzel ilerlediniz ya maşallah diyeyim..yasemine banuya bakıyorum, hedeflerine az kaldı siz benden önce hedefinize ulaşır mezun olursunuz bu gidişle valla:)

günaydın cnm

sabah
5 zeytın
2 dılım ekmek
peynır
cay

ara
1/2 paket dıyet bıskuvı
yesıl cay

öğle
3 köfte
yogrtu corba

ara
1 portakal

aksam
1 ınce lavastan et dürüm
ayran

ara
1 kıvı
yogurt

bitki çayı
2lt su
spor 15dakıka yuruyus(hastaydım acılde serum yedım kendımı ıyı hıssedınce kalkatım)

Son düzenleme:
dünkü menüm aç karnına 3 günkurusu çörek ou ılık su
kahvaltı şekersiz çay biraz peynir domates salatalık 8 yeşil zeytin 1 haşlanmış yumurta
ara turk kahvesi
ÖĞLE 2 KÖFET büyüklüğünde kabak mücver
1 kase yoğurt
yarım lahmacun
ara 2 yeşil çay 1 form çay
akşam 2 kaşık pilav
1 tavuk but incik 2 brdk ayran
2.5 lt su
kaçamağımı utanarak yazayım 1 avuç kadar kabak çekirdeği

günaydınlar canım:)

çok geçmiş olsun hem acillik oldun hem spor mu yaptın helal olsun dinlen bence biraz, iyileşince yaparsın sporunu..
menün çok güzel sabahları mevsim sebzesi meyvesi eklersen daha güzel olur, diyetisyen listesi ise kesin domates salatalık ye demiştir:)
diyet ürünler aslında çok zararlı, keşke alternatif bişey verseler..

günaydın kızlar

günaydın canım

menün gayet güzel canım, kabak çekirdeği kaçamak sayılmaz bence, çok faydalı zira.. saati çok geç değilse tebrikler

kızlar benim iyi bi gaza ihtiyacım var 2 gündür dikkat edemedim değil etmedim hemen tartıya yansımış.moralim bozuldu.benim aşka şevke ihtiyacım var napcam bilmiyom

benim de o gaza acilen ihtiyacım var.. kilo aldım herkes ne güzel yol katetti yerimde saydım ben çok canım sıkılıyor düşününce de açıkcası buraya gelip yazmak bile içimden gelmiyor.. bi de cumaya yetişmeliyim kilo vermeliyim kaygısına kapılıyorum..:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…