Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

super tatlım aynen devam:)

sabah
5 zeytın
1 dılım peynır
2 dılım ekmek
cay

ara
1/2 paket dıyet bıskuvı

öğle
prasa
1dılım ekemk

ara
1 portakal
1 kutu sut

aksam( misafirlikteydim)
1 kase tarhana corba
2 parca tavuk
1 dılım ekemk
2 lahana dolması küçük bulgurlu

ara
tulumba tatlı fıstıklı tatlı kadayıf tatlı (vardı emme haaayyyııırrrrr) didim:)
1 dılım armut
yarım portakal

su 2lt

spor : 2-3 saat alışverıs
45dak tempolu yuruyus

Valla super tugbacim insan hayir dedikce mutlu oluyorenulerine zaten diyecek yok :16
Gozunuz aydin kaptancim allah anali babali buyutsun . Gorumcelik mi yapiyon bakim sen senin gibi buyuk kalpli biri yapmaz ki o icinde gelip giden sey arada hepimize oluyor bol gezmeler cocuklar iyi oldu sanirim aman daha da hastala masinlar cocuklarin hastalığı bambaşka suzuluveriyorlar hemen
Birinci olmusuz oleyyyy yubbii kizlar tebrik ederim emegimizin karsiligini sldik haftayada birinciyiz İnsallah
Evet birincj olmusuz ama salmak yok yaz geliyo o gobekler badrnler pirtlamamali yaza kadar gitmeli bunlar
Guzel haftasonlariii
Bugun sabah
1dilim ekmek
1yumurta
Yesillik

Ara
1dilim ananas

Ogle
1kase mercimek

Aksam
İzgara balik
Yesil salata az zeytinyagli

Spor 1saat yurume
Erikli tarcinli cay
Kusburnu
2litre su

Caglacim super bir donus ohh ohhh . Ayroca dr gityin mi hic morelini bozmadan baska dr gorun derim ben agladigim gunlere yanarim bosu bosuna

Kizlar aksam ki menume ilaveten 1 sutlu kahve ictim yaninda gelen cikolatayi yemdim anne uzak tut sıkı diyetteyim dedim sagoldun hic israr etmedi

Ardindanda erkek kardesim kickboksa gidiyor abla gel calisalim dedi olur dedim yarim saat beni esnetti resmen yogurdu bugun heryerim agriyor sabah dayak yemis gibi uyandim

gunaydin canlarim guzel bir haftasonu gecirirsiniz umarim .kaptanim gozunuzaydin ne guzel kokuyodur simdi sbinin evi bende bugun yiyine gidicem ozledim dundu duzensiz oldu bugun normala dobdum bu haftaki basaridan sonrs artik geri adim atmak yok en az herhafts 500gr vericrm insallah

sporunuda yapmis olmussun ne guzel canim bu hafta da senden cok umutluyum durmak yok yola devam

sporunuda yapmis olmussun ne guzel canim bu hafta da senden cok umutluyum durmak yok yola devam
Sporu sabahtan kalkip yapmistim da bi daha yapmis oldum bende kendimden umutluyum odulumu bile kullanmadim daha yarin kahvaltiya gidecegim eltime belki orda kullanilirim belkide odulu stok yaparim iki haftada kullanirim

Duzensiz oldu derken canim odulden sonra naptin sen bakim bak pesindeyim ona gore

selam kızlarr birinci olmuşuz hepinizi tebrik ediyorumm

özellikle 1 ve üzeri kilo verenleri ayrıca tebrik ediyorum kendimide kınıyorum çok şükür reglim bitti karnım davul gibiydi sabah bi baktım fısss diye inmiş , bugunden itibaren eski düzenime dönüp tranbolinimlede barışıyorum inşşş

Trambolin cok zevklidir hop hop gulsah hopp gulsah

Ohh sen atlattin benimde haftaya persembe yada carsamba ama regle ragmen 1 kg gitmeli

Trambolin cok zevklidir hop hop gulsah hopp gulsah

Ohh sen atlattin benimde haftaya persembe yada carsamba ama regle ragmen 1 kg gitmeli

aynen öyle canım:122::122::122:

ya ben şunu anladım ne kadar dikkat edersem edeyım reglıde kilo veremıyorum davul gıbı şişiyorum

evet canım atlattım bidahaki reglıye kadar en az 3 kilo gitmeli

Bibucuk ay sonra tekrar cagardi ona bi gideim sonra esim baska bi dr a gidersin dedi oyle yapatim herhald..

tesekkurle canım bir kg uzerınde veren biri olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…