- 13 Nisan 2009
- 6.159
- 1.031
- 373
super tatlım aynen devam:)kimsecikler gelmemiş menümü yazayım
sabah(06:00)
yumurtalı peynirli omlet
1,5 dilim ekmek
ara(10:00)
1 fincan sütlü kahve
öğle(12:00)
1 adet biber dolması
1 kase yoğurt
2-3 yk salata
ara(17:00)
1 yeşil elma
akşam(19:00)
1 kase sütlü çorba
3 yk kuru fasulye
3 yk et sote
su: 1,5 lt (az içmişim de yatana kadar artırırım)
spor: leslie 2 mile
50 yanbel çalışması
30dk yürüyüş
ve hiç kaçamak yapmadım
Guzel haftasonlariii
Bugun sabah
1dilim ekmek
1yumurta
Yesillik
Ara
1dilim ananas
Ogle
1kase mercimek
Aksam
İzgara balik
Yesil salata az zeytinyagli
Spor 1saat yurume
Erikli tarcinli cay
Kusburnu
2litre su
Birinci olmusuz oleyyyy yubbii kizlar tebrik ederim emegimizin karsiligini sldik haftayada birinciyiz İnsallah
Valla super tugbacim insan hayir dedikce mutlu oluyorenulerine zaten diyecek yok :16sabah
5 zeytın
1 dılım peynır
2 dılım ekmek
cay
ara
1/2 paket dıyet bıskuvı
öğle
prasa
1dılım ekemk
ara
1 portakal
1 kutu sut
aksam( misafirlikteydim)
1 kase tarhana corba
2 parca tavuk
1 dılım ekemk
2 lahana dolması küçük bulgurlu
ara
tulumba tatlı fıstıklı tatlı kadayıf tatlı (vardı emme haaayyyııırrrrr) didim:)
1 dılım armut
yarım portakal
su 2lt
spor : 2-3 saat alışverıs
45dak tempolu yuruyus
Gozunuz aydin kaptancim allah anali babali buyutsun . Gorumcelik mi yapiyon bakim seniyi geceler kizlar..1.olmusuz tebrik ederim hepimizi..haftaya salmayalim lütfen,en azindan artik hep ilk 3te olalim okismi
bu arada abimin kizi olmus,cok tatli bisey ya findik
allah isteyen herkese versin,bizim gelin korkudan sezeryanla yapmis dogumu
görümceligimmi tuttu ne
haftasonu gezmelerdeyim,görüsürüz ilk firsatta..öpüyorum kocaman hepinizi
Evet birincj olmusuz ama salmak yok yaz geliyo o gobekler badrnler pirtlamamali yaza kadar gitmeli bunlarBirinci olmusuz oleyyyy yubbii kizlar tebrik ederim emegimizin karsiligini sldik haftayada birinciyiz İnsallah
Guzel haftasonlariii
Bugun sabah
1dilim ekmek
1yumurta
Yesillik
Ara
1dilim ananas
Ogle
1kase mercimek
Aksam
İzgara balik
Yesil salata az zeytinyagli
Spor 1saat yurume
Erikli tarcinli cay
Kusburnu
2litre su
sporunuda yapmis olmussun ne guzel canim bu hafta da senden cok umutluyum durmak yok yola devamKizlar aksam ki menume ilaveten 1 sutlu kahve ictim yaninda gelen cikolatayi yemdim anne uzak tut sıkı diyetteyim dedim sagoldun hic israr etmedi
Ardindanda erkek kardesim kickboksa gidiyor abla gel calisalim dedi olur dedim yarim saat beni esnetti resmen yogurdu bugun heryerim agriyor sabah dayak yemis gibi uyandim
Sporu sabahtan kalkip yapmistim da bi daha yapmis oldumsporunuda yapmis olmussun ne guzel canim bu hafta da senden cok umutluyum durmak yok yola devam
gunaydin canlarim guzel bir haftasonu gecirirsiniz umarim .kaptanim gozunuzaydin ne guzel kokuyodur simdi sbinin evi bende bugun yiyine gidicem ozledim dundu duzensiz oldu bugun normala dobdum bu haftaki basaridan sonrs artik geri adim atmak yok en az herhafts 500gr vericrm insallah
selam kızlarr birinci olmuşuz hepinizi tebrik ediyorumm
özellikle 1 ve üzeri kilo verenleri ayrıca tebrik ediyorumkendimide kınıyorum çok şükür reglim bitti karnım davul gibiydi sabah bi baktım fısss diye inmiş , bugunden itibaren eski düzenime dönüp tranbolinimlede barışıyorum inşşş
Trambolin cok zevklidir hop hop gulsah hopp gulsah
Ohh sen atlattin benimde haftaya persembe yada carsamba ama regle ragmen 1 kg gitmeli
kızlar komsum çaya çağırdı sadece kısır yiycem bu seferde gıtmezsem küsücek
akşam sporla ve hafif geçirerek telafi ederim
Bibucuk ay sonra tekrar cagardi ona bi gideim sonra esim baska bi dr a gidersin dedi oyle yapatim herhald..Valla super tugbacim insan hayir dedikce mutlu oluyorenulerine zaten diyecek yok :16
Gozunuz aydin kaptancim allah anali babali buyutsun . Gorumcelik mi yapiyon bakim sensenin gibi buyuk kalpli biri yapmaz ki o icinde gelip giden sey arada hepimize oluyor bol gezmeler cocuklar iyi oldu sanirim aman daha da hastala masinlar cocuklarin hastalığı bambaşka suzuluveriyorlar hemen
Evet birincj olmusuz ama salmak yok yaz geliyo o gobekler badrnler pirtlamamali yaza kadar gitmeli bunlar
Caglacim super bir donus ohh ohhh . Ayroca dr gityin mi hic morelini bozmadan baska dr gorun derim ben agladigim gunlere yanarim bosu bosuna
Ayy bi ben çalışıyorum cumartesi gunleri isi birakasim geliyor valla
kızlar komsum çaya çağırdı sadece kısır yiycem bu seferde gıtmezsem küsücek
akşam sporla ve hafif geçirerek telafi ederim
selam kızlarr birinci olmuşuz hepinizi tebrik ediyorumm
özellikle 1 ve üzeri kilo verenleri ayrıca tebrik ediyorumkendimide kınıyorum çok şükür reglim bitti karnım davul gibiydi sabah bi baktım fısss diye inmiş , bugunden itibaren eski düzenime dönüp tranbolinimlede barışıyorum inşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?