- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.184
- 598
Slim in 6 da leslie gibi uc farkli formati var ama once leslie yap son sikilasmada slim in 6 idesline az kalinca 6 hafta once basla ve gozlerine inanamaBu sıralar nerdeyse hiç uyumuyor.Sanırım bırakacak öğle uykularını bu gidişle teyzesi :44: Ama birşekilde başlamalıyım.Sadece diyetle verilen kiloda hoş durmuyor sonunda
Canım şu cümleni anlamadım.
"hatta slim i 6 da tavsiye ederim "
slim nedir.Yeni bir yöntemmi ? Çok cahilim yaaa demii
Yok kocum yemedim yesil elma yiyorum cok dayanamadigim noktada odul verecegim kendime pazar sabah gibi misalolmazmı ama abartma
Ayy gozde hic gulecegim yoktu kiz bixde kol onlarda kanat bizdede basen onlarda but istesize menümü paylaşyım bu arada kızlarr
sabah : 1 kase tel şehriyeli bulgurlu çorba vardı ben sadece yarım kase suyundan içtim şehrye ve bulgur yemedm 1 dilim kepek ekmeği
ara : 6tane kepekli form kraker + 1 çay
öğlen: tavuk buttu sanırım hayvanların bölgelerini tanımam ama et vardı bayaondan yedm derisini ayırıp ( fırında yapılıyo) + 1 tabak salata + 3 çatal pilav 1 ince patates. salata bol sirkeli + 1 bardak ayran
ara: 8 tane kepekli kraker + 3 bardak çay
toplamda şuana kadar 2lt suyumu bitirdim 5e kadar 3 lt yapıcam. akşamda kendimi tutucam cıslar pıslar yok
Eyvahh hemen uzaklaş ordann tatlım yaaa
Slm canım hg bende misafirlerimi uğurladım sporumuda yaptımmı tamamdır
Evettt herhangi bir değişiklik olmazsa birinciyiz kızlar yuppiiiiihepimize kocaman tebrklerrr :118::119::122::124::124::129::124:
Hilalcim yazmıştım sana ama yine yazayım.Hatice bende canım
Bu arada kimler leslie yapıyor kızlar.Bende başlamak istiyorum ama 2.5 yaşındaki kızım izin vermiyor.Ben birkaçkere yapayım dedim.Önce çok garip geldi sanırım kendisine.Şaşırdı, sonra onuda ikna ettim "hadi beraber yapalım" dedim eğlendi.Ama çok kısa süre sonrada sıkıldı ve beni hep durdurdu
Öğle uykularıda düzensiz.Ne zaman nasıl yapsam.Yapıpta faydasını görenlerrrr.....
Hadi bana biraz gaz ve cesaret lütfennnn
ellerine sağlık cnm afiyetolsun
kıyamam sana afiyetolsun Ayferimm uğradım bak
tarı sağı gösterirse kilo alırsın solu gösterirse verirsin bitanemmm
sanırım kabul ettin Haticem rica ederim buda demek oluyorki bizimlesin
evet tatlım ilk 3 e girersek notamız silinecek inş
iyiki gelmişsin kaptancımaslında ilk senin dediğin gibi yapmıştım akla ilk gelen doğrudur dimi sonra listelere baktım 2 ye bölündü göremeyince düzelttim az kalsın yanlış paylaşım yaptırıyordum düzelttiğin için tşkler cnmm
öğrenmiş oldum
hadi bakalım hayırlısı tatlımm inş planladığın gibi olur
harika menüler şekercim akşamada inşallah cıslar yoktur olsa bile iradeni kullanırsın bitanemma
Dur sevinme nanucum her hafta bi birinci bi sonuncu oluyoruz bu haftads haftayada birinci olunca sevinelimn
bilerek yememişsin biranem yeminini unutmuşsun 30 dk tempolu yürüyüş iyimi
gönderdim misafirlerimi evdeysem burda olmayı seviyorum tatlımm
ben geçen sene aldım 2 kez servise gitti neyseki yenisiyle değiştireceklermiş bende şans olsa zateninş seninki sorun çıkarmaz tatlım
evet işte buu
ayyy kıyamam sana cısların biri gidiyor biri geliyorr iradene kuvvet Ayferimm
işte kendine minik bir paket hazırlasaydın şimdi atardın bir kayısı zorlanmazdın tatlım akşam hemen minik bir poşet hazırla at çantana
:18::18: çok sağol Ayferimm hemen yazmışsın kabul eymiyim diyosun o zaman bakalım ne diyecekler :18: tşkler tatlım uyarıların için
sen çok yaşa emi hayvanların bölgelerini tanımamm çok şekersinn çok güldümafiyetolsun cnm pilavda kararında yanız şunu hatırlatayım pirinç = şeker bitanemm zamanla bulguru tercih edersin daha sağlıklı
kesinlikle güzel menüler bekliyoruz senden tatlım herşey çok güzel olacak
kapa gözünü hemen yok et sizin Hakkı abimiydi yokmu ortalarda yine ona ikram etsen
ozaman tavuktada baya basen varSlim in 6 da leslie gibi uc farkli formati var ama once leslie yap son sikilasmada slim in 6 idesline az kalinca 6 hafta once basla ve gozlerine inanamabazen huylari drgisiyormus canim senin cafida o donemindedir belki
Yok kocum yemedim yesil elma yiyorum cok dayanamadigim noktada odul verecegim kendime pazar sabah gibi misal
Ayy gozde hic gulecegim yoktu kiz bixde kol onlarda kanat bizdede basen onlarda but isteama menun duzeliyor sanki
Onlari uzaklastirdim canim su yemin isi superrr
Kaptanım, talebin üzerine takım kurallarınızı revize ettim..
Düzeltmemi istediğin herhangi bir yer olursa haber vermen yeterli..
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=38584&p=422510#post422510
Evet ben yeni baslamis gibiyim
Evet doğru nazara geliyoruz hemenn yok yok ben bu motivasyonla haftayada birinci olacağımıza eminimmben spora kaçtım görüşürüz kızlarr
bilerek yememişsin biranem yeminini unutmuşsun 30 dk tempolu yürüyüş iyimi
gönderdim misafirlerimi evdeysem burda olmayı seviyorum tatlımm
ben geçen sene aldım 2 kez servise gitti neyseki yenisiyle değiştireceklermiş bende şans olsa zateninş seninki sorun çıkarmaz tatlım
evet işte buu
ayyy kıyamam sana cısların biri gidiyor biri geliyorr iradene kuvvet Ayferimm
işte kendine minik bir paket hazırlasaydın şimdi atardın bir kayısı zorlanmazdın tatlım akşam hemen minik bir poşet hazırla at çantana
:18::18: çok sağol Ayferimm hemen yazmışsın kabul eymiyim diyosun o zaman bakalım ne diyecekler :18: tşkler tatlım uyarıların için
sen çok yaşa emi hayvanların bölgelerini tanımamm çok şekersinn çok güldümafiyetolsun cnm pilavda kararında yanız şunu hatırlatayım pirinç = şeker bitanemm zamanla bulguru tercih edersin daha sağlıklı
kesinlikle güzel menüler bekliyoruz senden tatlım herşey çok güzel olacak
kapa gözünü hemen yok et sizin Hakkı abimiydi yokmu ortalarda yine ona ikram etsen
kimsecikler gelmemiş menümü yazayım
sabah(06:00)
yumurtalı peynirli omlet
1,5 dilim ekmek
ara(10:00)
1 fincan sütlü kahve
öğle(12:00)
1 adet biber dolması
1 kase yoğurt
2-3 yk salata
ara(17:00)
1 yeşil elma
akşam(19:00)
1 kase sütlü çorba
3 yk kuru fasulye
3 yk et sote
su: 1,5 lt (az içmişim de yatana kadar artırırım)
spor: leslie 2 mile
50 yanbel çalışması
30dk yürüyüş
ve hiç kaçamak yapmadım
Ben leslie cok yapardm zamaninda su an bi sure spor yasak ama bikac hafta sonra yine yapacag insallah.. Ben cok faydasini gormustm cok da severek yapiyordum cok fazla kasi birden calistiriyor bence
Canım Leslieyi nerden yapıyorsun.Youtube a baktım fakat nerden başlayacağımı bilemedim :26: Yeni başlayanlar için önerebileceğiniz bir link varmı acabaaa
Canım Leslieyi nerden yapıyorsun.Youtube a baktım fakat nerden başlayacağımı bilemedim :26: Yeni başlayanlar için önerebileceğiniz bir link varmı acabaaa
Tebrikler çok güzel ve ideal bir menü.benimde böylee menülerim olucakmı acabaaa :44: Yarın bende paylaşırım umarım böyle en güzelinden listeler.Şu saate kadar iyi gittim.Akşamda kendimi tutarsam süper bir başlangıç olucak benim için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?