Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Slim in 6 da leslie gibi uc farkli formati var ama once leslie yap son sikilasmada slim in 6 idesline az kalinca 6 hafta once basla ve gozlerine inanama bazen huylari drgisiyormus canim senin cafida o donemindedir belki
olmazmı ama abartma
Yok kocum yemedim yesil elma yiyorum cok dayanamadigim noktada odul verecegim kendime pazar sabah gibi misal
Ayy gozde hic gulecegim yoktu kiz bixde kol onlarda kanat bizdede basen onlarda but iste ama menun duzeliyor sanki
Eyvahh hemen uzaklaş ordann tatlım yaaa

Onlari uzaklastirdim canim su yemin isi superrr

Hilalcim yazmıştım sana ama yine yazayım.Hatice bende canım

Gormemisimm :))

Ben leslie cok yapardm zamaninda su an bi sure spor yasak ama bikac hafta sonra yine yapacag insallah.. Ben cok faydasini gormustm cok da severek yapiyordum cok fazla kasi birden calistiriyor bence

Hm eski tarti mantigi ibreli )

evet yavaş yavaş düzene soktum bugün kendmi dur dedim yeter artık. zamanla pirincide kesicem canım çekti o yüzden aldım :18:

ozaman tavuktada baya basen var evet sabah yemin ettim düzelticem kendimi diye akşamda sözüme sadık kalıcam ve abartmıcam. hatta düzgn bişey yoksa salatamı yapcam onu yicem bakalım size yazıcam
suyumuda 3lt ye tamamladım akşama içim rahatt günlük su limitimi doldurdum

Evet doğru nazara geliyoruz hemenn yok yok ben bu motivasyonla haftayada birinci olacağımıza eminimm ben spora kaçtım görüşürüz kızlarr
Evet ben yeni baslamis gibiyim

Canim elektronik sans isi valla ama bilgiyi yeni uyemis uzun donem comezimiz gozde yazdi (gozde alinma bunlar daka kiz )
Gelelim paket isine bir ampul yandi kafamda bdn kayisi ve kuruyemisten sinirini bilmiyorum diye korkuyordum simdi su kucuk klipsli pktlerden slip gunluk 2 kayisi 10 findik koysam ya . Yoksa aldigimin hepsini cayla yiyerim ben oyle pis bogazim mm
Yok canim bugun yogunluktan herkes tikiniyor obez ifis olcaz

Gulsahim senin alintini yaltim nereye kaboldu bilemedim :26:
Canim hic dokunmadim hiccc iki catal bile atmadim
Ayrica ohh bitmis temizlik brnimde koc yarin yapsa ya yada pszar birlikte artik napalim calisinca böyle oluyor

kimsecikler gelmemiş menümü yazayım

sabah(06:00)
yumurtalı peynirli omlet
1,5 dilim ekmek

ara(10:00)
1 fincan sütlü kahve

öğle(12:00)
1 adet biber dolması
1 kase yoğurt
2-3 yk salata

ara(17:00)
1 yeşil elma

akşam(19:00)
1 kase sütlü çorba
3 yk kuru fasulye
3 yk et sote

su: 1,5 lt (az içmişim de yatana kadar artırırım)
spor: leslie 2 mile
50 yanbel çalışması
30dk yürüyüş
ve hiç kaçamak yapmadım

Hiç kaçamak yapmadım cümlene bayıldımmmm Bugünkü menünde süpermiş canım.Bende yarın için kurufasülye yapayım bari.İyi aklıma geldi

Ben leslie cok yapardm zamaninda su an bi sure spor yasak ama bikac hafta sonra yine yapacag insallah.. Ben cok faydasini gormustm cok da severek yapiyordum cok fazla kasi birden calistiriyor bence

Canım Leslieyi nerden yapıyorsun.Youtube a baktım fakat nerden başlayacağımı bilemedim :26: Yeni başlayanlar için önerebileceğiniz bir link varmı acabaaa

iyi geceler kizlar..1.olmusuz tebrik ederim hepimizi..haftaya salmayalim lütfen,en azindan artik hep ilk 3te olalim okismi

bu arada abimin kizi olmus,cok tatli bisey ya findik
allah isteyen herkese versin,bizim gelin korkudan sezeryanla yapmis dogumu

görümceligimmi tuttu ne

haftasonu gezmelerdeyim,görüsürüz ilk firsatta..öpüyorum kocaman hepinizi

olur tatlım olur sen yeterkı kesın kararını ver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…