Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Bu sıralar nerdeyse hiç uyumuyor.Sanırım bırakacak öğle uykularını bu gidişle teyzesi :44: Ama birşekilde başlamalıyım.Sadece diyetle verilen kiloda hoş durmuyor sonunda :37:
Canım şu cümleni anlamadım.
"hatta slim i 6 da tavsiye ederim "
slim nedir.Yeni bir yöntemmi ? Çok cahilim yaaa demii :1:
Slim in 6 da leslie gibi uc farkli formati var ama once leslie yap son sikilasmada slim in 6 idesline az kalinca 6 hafta once basla ve gozlerine inanama :16: bazen huylari drgisiyormus canim senin cafida o donemindedir belki
olmazmı ama abartma:29:
Yok kocum yemedim yesil elma yiyorum cok dayanamadigim noktada odul verecegim kendime pazar sabah gibi misal
size menümü paylaşyım bu arada kızlarr

sabah : 1 kase tel şehriyeli bulgurlu çorba vardı ben sadece yarım kase suyundan içtim şehrye ve bulgur yemedm 1 dilim kepek ekmeği

ara : 6tane kepekli form kraker + 1 çay

öğlen: tavuk buttu sanırım hayvanların bölgelerini tanımam ama et vardı baya :1: ondan yedm derisini ayırıp ( fırında yapılıyo) + 1 tabak salata + 3 çatal pilav 1 ince patates. salata bol sirkeli + 1 bardak ayran

ara: 8 tane kepekli kraker + 3 bardak çay :1:

toplamda şuana kadar 2lt suyumu bitirdim 5e kadar 3 lt yapıcam. akşamda kendimi tutucam cıslar pıslar yok :19::19::20:
Ayy gozde hic gulecegim yoktu kiz bixde kol onlarda kanat bizdede basen onlarda but iste :1: ama menun duzeliyor sanki :16:
Eyvahh hemen uzaklaş ordann tatlım yaaa :52:

Onlari uzaklastirdim canim su yemin isi superrr

Hilalcim yazmıştım sana ama yine yazayım.Hatice bende canım :34:

Gormemisimm :))

Bu arada kimler leslie yapıyor kızlar.Bende başlamak istiyorum ama 2.5 yaşındaki kızım izin vermiyor.Ben birkaçkere yapayım dedim.Önce çok garip geldi sanırım kendisine.Şaşırdı, sonra onuda ikna ettim "hadi beraber yapalım" dedim eğlendi.Ama çok kısa süre sonrada sıkıldı ve beni hep durdurdu :52:

Öğle uykularıda düzensiz.Ne zaman nasıl yapsam.Yapıpta faydasını görenlerrrr.....
Hadi bana biraz gaz ve cesaret lütfennnn :1:

Ben leslie cok yapardm zamaninda su an bi sure spor yasak ama bikac hafta sonra yine yapacag insallah.. Ben cok faydasini gormustm cok da severek yapiyordum cok fazla kasi birden calistiriyor bence

ellerine sağlık cnm afiyetolsun:56:

kıyamam sana afiyetolsun Ayferimm uğradım bak:32::32:

tarı sağı gösterirse kilo alırsın solu gösterirse verirsin bitanemmm:54:

sanırım kabul ettin Haticem rica ederim buda demek oluyorki bizimlesin :54:

evet tatlım ilk 3 e girersek notamız silinecek inş:16:

iyiki gelmişsin kaptancım:16: aslında ilk senin dediğin gibi yapmıştım akla ilk gelen doğrudur dimi sonra listelere baktım 2 ye bölündü göremeyince düzelttim az kalsın yanlış paylaşım yaptırıyordum:17::17: düzelttiğin için tşkler cnmm

:17::17::17: öğrenmiş oldum :16:

hadi bakalım hayırlısı tatlımm inş planladığın gibi olur:emir_bebek:

harika menüler şekercim akşamada inşallah cıslar yoktur olsa bile iradeni kullanırsın bitanemm:16:a

Hm eski tarti mantigi ibreli ;))

bilerek yememişsin biranem yeminini unutmuşsun 30 dk tempolu yürüyüş iyimi :34::34:

:17::54: gönderdim misafirlerimi evdeysem burda olmayı seviyorum tatlımm:54:

ben geçen sene aldım 2 kez servise gitti neyseki yenisiyle değiştireceklermiş bende şans olsa zaten:31: inş seninki sorun çıkarmaz tatlım

evet işte buu:46:

ayyy kıyamam sana cısların biri gidiyor biri geliyorr iradene kuvvet Ayferimm :29:

işte kendine minik bir paket hazırlasaydın şimdi atardın bir kayısı zorlanmazdın tatlım akşam hemen minik bir poşet hazırla at çantana :34:

:18::18: çok sağol Ayferimm hemen yazmışsın kabul eymiyim diyosun o zaman bakalım ne diyecekler :18: tşkler tatlım uyarıların için:54:

sen çok yaşa emi hayvanların bölgelerini tanımamm çok şekersinn çok güldüm:1: afiyetolsun cnm pilavda kararında yanız şunu hatırlatayım pirinç = şeker bitanemm zamanla bulguru tercih edersin daha sağlıklı:54:

kesinlikle güzel menüler bekliyoruz senden tatlım herşey çok güzel olacak:21::21:

:53::53: kapa gözünü hemen yok et sizin Hakkı abimiydi yokmu ortalarda yine ona ikram etsen:9:
:17::17::17: evet yavaş yavaş düzene soktum bugün kendmi dur dedim yeter artık. zamanla pirincide kesicem canım çekti o yüzden aldım :18:

Slim in 6 da leslie gibi uc farkli formati var ama once leslie yap son sikilasmada slim in 6 idesline az kalinca 6 hafta once basla ve gozlerine inanama :16: bazen huylari drgisiyormus canim senin cafida o donemindedir belki

Yok kocum yemedim yesil elma yiyorum cok dayanamadigim noktada odul verecegim kendime pazar sabah gibi misal

Ayy gozde hic gulecegim yoktu kiz bixde kol onlarda kanat bizdede basen onlarda but iste :1: ama menun duzeliyor sanki :16:

Onlari uzaklastirdim canim su yemin isi superrr
ozaman tavuktada baya basen var :9: evet sabah yemin ettim düzelticem kendimi diye akşamda sözüme sadık kalıcam ve abartmıcam. hatta düzgn bişey yoksa salatamı yapcam onu yicem bakalım size yazıcam:8:
suyumuda 3lt ye tamamladım akşama içim rahatt günlük su limitimi doldurdum :46:

Evet doğru nazara geliyoruz hemenn yok yok ben bu motivasyonla haftayada birinci olacağımıza eminimm:32::32: ben spora kaçtım görüşürüz kızlarr:10::10::54::54:
Evet ben yeni baslamis gibiyim :16:

bilerek yememişsin biranem yeminini unutmuşsun 30 dk tempolu yürüyüş iyimi :34::34:

:17::54: gönderdim misafirlerimi evdeysem burda olmayı seviyorum tatlımm:54:

ben geçen sene aldım 2 kez servise gitti neyseki yenisiyle değiştireceklermiş bende şans olsa zaten:31: inş seninki sorun çıkarmaz tatlım

evet işte buu:46:

ayyy kıyamam sana cısların biri gidiyor biri geliyorr iradene kuvvet Ayferimm :29:

işte kendine minik bir paket hazırlasaydın şimdi atardın bir kayısı zorlanmazdın tatlım akşam hemen minik bir poşet hazırla at çantana :34:

:18::18: çok sağol Ayferimm hemen yazmışsın kabul eymiyim diyosun o zaman bakalım ne diyecekler :18: tşkler tatlım uyarıların için:54:

sen çok yaşa emi hayvanların bölgelerini tanımamm çok şekersinn çok güldüm:1: afiyetolsun cnm pilavda kararında yanız şunu hatırlatayım pirinç = şeker bitanemm zamanla bulguru tercih edersin daha sağlıklı:54:

kesinlikle güzel menüler bekliyoruz senden tatlım herşey çok güzel olacak:21::21:

:53::53: kapa gözünü hemen yok et sizin Hakkı abimiydi yokmu ortalarda yine ona ikram etsen:9:

Canim elektronik sans isi valla ama bilgiyi yeni uyemis uzun donem comezimiz gozde yazdi (gozde alinma bunlar daka kiz :9:)
Gelelim paket isine bir ampul yandi kafamda:28: bdn kayisi ve kuruyemisten sinirini bilmiyorum diye korkuyordum simdi su kucuk klipsli pktlerden slip gunluk 2 kayisi 10 findik koysam ya . Yoksa aldigimin hepsini cayla yiyerim ben oyle pis bogazim mm
Yok canim bugun yogunluktan herkes tikiniyor obez ifis olcaz :9:

Gulsahim senin alintini yaltim nereye kaboldu bilemedim :26:
Canim hic dokunmadim hiccc :16: iki catal bile atmadim
Ayrica ohh bitmis temizlik brnimde koc yarin yapsa ya :38: yada pszar birlikte artik napalim calisinca böyle oluyor

kimsecikler gelmemiş menümü yazayım :21:

sabah(06:00)
yumurtalı peynirli omlet
1,5 dilim ekmek

ara(10:00)
1 fincan sütlü kahve

öğle(12:00)
1 adet biber dolması
1 kase yoğurt
2-3 yk salata

ara(17:00)
1 yeşil elma

akşam(19:00)
1 kase sütlü çorba
3 yk kuru fasulye
3 yk et sote

su: 1,5 lt (az içmişim de yatana kadar artırırım)
spor: leslie 2 mile
50 yanbel çalışması
30dk yürüyüş
ve hiç kaçamak yapmadım :16:

kimsecikler gelmemiş menümü yazayım :21:

sabah(06:00)
yumurtalı peynirli omlet
1,5 dilim ekmek

ara(10:00)
1 fincan sütlü kahve

öğle(12:00)
1 adet biber dolması
1 kase yoğurt
2-3 yk salata

ara(17:00)
1 yeşil elma

akşam(19:00)
1 kase sütlü çorba
3 yk kuru fasulye
3 yk et sote

su: 1,5 lt (az içmişim de yatana kadar artırırım)
spor: leslie 2 mile
50 yanbel çalışması
30dk yürüyüş
ve hiç kaçamak yapmadım :16:

Hiç kaçamak yapmadım cümlene bayıldımmmm :49: Bugünkü menünde süpermiş canım.Bende yarın için kurufasülye yapayım bari.İyi aklıma geldi:34:

Ben leslie cok yapardm zamaninda su an bi sure spor yasak ama bikac hafta sonra yine yapacag insallah.. Ben cok faydasini gormustm cok da severek yapiyordum cok fazla kasi birden calistiriyor bence

Canım Leslieyi nerden yapıyorsun.Youtube a baktım fakat nerden başlayacağımı bilemedim :26: Yeni başlayanlar için önerebileceğiniz bir link varmı acabaaa :1:

iyi geceler kizlar..1.olmusuz tebrik ederim hepimizi..haftaya salmayalim lütfen,en azindan artik hep ilk 3te olalim okismi :34:

bu arada abimin kizi olmus,cok tatli bisey ya findik:9:
allah isteyen herkese versin,bizim gelin korkudan sezeryanla yapmis dogumu:ssz:

görümceligimmi tuttu ne:51:

haftasonu gezmelerdeyim,görüsürüz ilk firsatta..öpüyorum kocaman hepinizi:54:

Tebrikler çok güzel ve ideal bir menü.benimde böylee menülerim olucakmı acabaaa :44: Yarın bende paylaşırım umarım böyle en güzelinden listeler.Şu saate kadar iyi gittim.Akşamda kendimi tutarsam süper bir başlangıç olucak benim için :1:

olur tatlım olur sen yeterkı kesın kararını ver

Back