Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Canim ben uc gundur yapıyorum daha oncede yapiyordum hatta slim i 6 da tavsiye ederim

Gunde yarim saat bosluk yaratirsan olur bence yarim saatcikte utumuyor mu bu cadi kiz

Bu sıralar nerdeyse hiç uyumuyor.Sanırım bırakacak öğle uykularını bu gidişle teyzesi :44: Ama birşekilde başlamalıyım.Sadece diyetle verilen kiloda hoş durmuyor sonunda
Canım şu cümleni anlamadım.
"hatta slim i 6 da tavsiye ederim "
slim nedir.Yeni bir yöntemmi ? Çok cahilim yaaa demii

Kilo vermen harika.Hemde diyetsiz olunca süper.Canım haklısın artık bir şekilde bende başlamalıyım.Zira kendimi şuan çok yığın yığın hissediyorum.Hem biraz enerjide toplarım.Teşekkürler tavsiyelerin için

Süpperr plan.Seninle benzer hikayelerimiz var canım.Kızın şuan kaç aylık.Benimkisi 2011 ağustos doğumlu.Ve seninle aynı hedeflerim var

Tebrikler çok güzel ve ideal bir menü.benimde böylee menülerim olucakmı acabaaa :44: Yarın bende paylaşırım umarım böyle en güzelinden listeler.Şu saate kadar iyi gittim.Akşamda kendimi tutarsam süper bir başlangıç olucak benim için

Evt tatlimbence de benziyoruz.kizim 2011 26 ekim de dogdu

Maşallah ona Aynı dertler sarmış ikimizide canım yaa.bende kilolarımı verip bir müddetde koruyup güçlendirip sonra hamiş olayım diyorum ama birazda korkuyorum açıkcası :18: Çok zor büyüdü yahu.Bilemiyorum ikinci bir çılgınlık yapsammı

selam kızlarr nasılsınız temızlığımı yaptım yemegımı ocaga koydum geldım

hatice canım sende hoşgeldin aramıza ben gülşah 26 yaşındayım istanbuldayım evliyim
zamanla dahada kaynaşırız

geçmişe dönemedım henuz anca akşam bakarım

Kizlr bugunku hatami paylasayim sizinle.ogrencilerime odul olarak kek yapmistim.yeminimi valla unuttum bian onlarla incecik bi dilim yedim.valla ogle yemegi de yememistim.yine de cezaya raziyim

bilerek yememişsin biranem yeminini unutmuşsun 30 dk tempolu yürüyüş iyimi
Aysen cok tatlisin ya bi yandan misafirlerle ilgilenip bi yandan bize de yetisiyosun ha
gönderdim misafirlerimi evdeysem burda olmayı seviyorum tatlımm

canım eski laptobun benımkındemiş ben memnunum ama şimdi önerdiklerini hiç bilmiyorum ki araştırmak lazım

ben geçen sene aldım 2 kez servise gitti neyseki yenisiyle değiştireceklermiş bende şans olsa zaten inş seninki sorun çıkarmaz tatlım
Önümüze gelen cıslara haaaayyııırr:))
evet işte buu
Ben ben baklavalari geri cevirdim ama simdide onumde cikolata duruyor 167 cal koc yok valla on kere sordum ama bunu yemek iistiyorum
ayyy kıyamam sana cısların biri gidiyor biri geliyorr iradene kuvvet Ayferimm
Yemin dilimin ucunda nefsimle dertlesiyor uff tatli istegimi neyle bastirsam tarcinli yogurt imkanimda yok
işte kendine minik bir paket hazırlasaydın şimdi atardın bir kayısı zorlanmazdın tatlım akşam hemen minik bir poşet hazırla at çantana

:18::18: çok sağol Ayferimm hemen yazmışsın kabul eymiyim diyosun o zaman bakalım ne diyecekler :18: tşkler tatlım uyarıların için

sen çok yaşa emi hayvanların bölgelerini tanımamm çok şekersinn çok güldüm afiyetolsun cnm pilavda kararında yanız şunu hatırlatayım pirinç = şeker bitanemm zamanla bulguru tercih edersin daha sağlıklı

kesinlikle güzel menüler bekliyoruz senden tatlım herşey çok güzel olacak
Valla şaka gibi alin ispati baavalsri cevirdim masama gelenlere bak yerimden ayrildim kek çikolata gelnid yine Eki Görüntüle 989003

kapa gözünü hemen yok et sizin Hakkı abimiydi yokmu ortalarda yine ona ikram etsen

Slm canım hg bende misafirlerimi uğurladım sporumuda yaptımmı tamamdır

Hoşbuldum Gülşahcığım Oh temizliğinide yapmışsın senden iyisi yok şuan.Ben 2 gündür erteliyorum.Yarın sabah erkenden halledeyim diyordum.Senin ellerine sağlık banada kolay gelsin şimdidenn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…