- 19 Şubat 2012
- 10.928
- 32.458
- 598
Yaseminnnn şimdi bana ödül yok mu
olmazmı ama abartmaBen ben baklavalari geri cevirdim ama simdide onumde cikolata duruyor 167 cal koc yok valla on kere sordum ama bunu yemek iistiyorum
Canim ben uc gundur yapıyorum daha oncede yapiyordum hatta slim i 6 da tavsiye ederim
Gunde yarim saat bosluk yaratirsan olur bence yarim saatcikte utumuyor mu bu cadi kiz
ellerine sağlık kuzuminşallah 1.oluruz dediğin gibi. yada ilk üçe girmekde notamızı sildirir değil mi?
spora başlamadan önce düzenli olarak leslie 3 mile yaptım bir ara çokda faydasını gördüm üstelik diyet yapmadığım bir dönemde arkadaşlarla odanın kapısını kitleyip öğle tatilinde yapıyorduk bize iyi geliyordu kilo da verdim . kesinlikle başka bir spor yapma imkanın yoksa evde aç yap. kıznın uyuduğu saatlere göre ayarla kendini..
Kizlr planlarima gore 2015 subt veya mart ayinda 2 . Cocugumu kucagima almaliym kizim o aylarda artk 3.5 yasinda olck.bu nedenle mayis veya haziran ayinda 1 aylk hamile olmaliyim.su 1 ayda enaz 4 kilo vetsem 65 olurum hamile kalayim diyene kadar 62-63 olurum.nasil plan ya
Ay gidim de su pek de inanmadigim cin takvimine bakim
Ben ben baklavalari geri cevirdim ama simdide onumde cikolata duruyor 167 cal koc yok valla on kere sordum ama bunu yemek iistiyorum
Hosgeldin arkadasim adim ahsen 2.5 yasknda kizim var benim de
Aaa niyeee.Erkekmi istiyorsun ikinciyi yoksaaBen ikinciyide kız istiyorum yaaa
dünki menüm kızceeler
sabah
5 zeytın
1 dılım peynır
salatalık
domates
2 dılım ekmek
cay
ara
yarım elma
öğle
ıspanak
yoğurt
ara
yarım elma
1 kutu sut
aksam
kuru fasulye
bol yesıl salata
1 dılım ekmek
ara
yok
2lt su
Evt tatlimbence de benziyoruz.kizim 2011 26 ekim de dogduSüpperr plan.Seninle benzer hikayelerimiz var canım.Kızın şuan kaç aylık.Benimkisi 2011 ağustos doğumlu.Ve seninle aynı hedeflerim var
sanırım kabul ettin Haticem rica ederim buda demek oluyorki bizimlesin
Oncelikle hayirlusi cnm.ama 2. Erkek olursa fena da olmaz hani
Evt tatlimbence de benziyoruz.kizim 2011 26 ekim de dogdu
Valla şaka gibi alin ispati baavalsri cevirdim masama gelenlere bak yerimden ayrildim kek çikolata gelnid yine Eki Görüntüle 989003
Valla şaka gibi alin ispati baavalsri cevirdim masama gelenlere bak yerimden ayrildim kek çikolata gelnid yine Eki Görüntüle 989003
Kizlr bugunku hatami paylasayim sizinle.ogrencilerime odul olarak kek yapmistim.yeminimi valla unuttum bian onlarla incecik bi dilim yedim.valla ogle yemegi de yememistim.yine de cezaya raziyim
Aysen cok tatlisin ya bi yandan misafirlerle ilgilenip bi yandan bize de yetisiyosun ha
canım eski laptobun benımkındemiş ben memnunum ama şimdi önerdiklerini hiç bilmiyorum ki araştırmak lazım
evet işte buuÖnümüze gelen cıslara haaaayyııırr:))
ayyy kıyamam sana cısların biri gidiyor biri geliyorr iradene kuvvet AyferimmBen ben baklavalari geri cevirdim ama simdide onumde cikolata duruyor 167 cal koc yok valla on kere sordum ama bunu yemek iistiyorum
işte kendine minik bir paket hazırlasaydın şimdi atardın bir kayısı zorlanmazdın tatlım akşam hemen minik bir poşet hazırla at çantanaYemin dilimin ucunda nefsimle dertlesiyoruff tatli istegimi neyle bastirsam tarcinli yogurt imkanimda yok
menülerin süper canımmmm inşallah akşamada iradeni kullanırsınn
canım alıntı yapıyodum ve senin mesajını görünce hemen yazıyım 5 olmadan dedm ben bilgisayar mezunuyum şöyle bi inceledim de senin bilgisayarın i5 işlemcili sana söyledikleeri ondan kat be kat eski celeron işlemci. birindi zıtlık burda zaten. senin laptobunun hızı İşlemci Hızı : 2.6 GHz iken seçenek sundukları İşlemci Hızı 1,5 GHZ daha da saymasamda olur yani fazlasıyla düşük senin laptopndan canımm
size menümü paylaşyım bu arada kızlarr
sabah : 1 kase tel şehriyeli bulgurlu çorba vardı ben sadece yarım kase suyundan içtim şehrye ve bulgur yemedm 1 dilim kepek ekmeği
ara : 6tane kepekli form kraker + 1 çay
öğlen: tavuk buttu sanırım hayvanların bölgelerini tanımam ama et vardı bayaondan yedm derisini ayırıp ( fırında yapılıyo) + 1 tabak salata + 3 çatal pilav 1 ince patates. salata bol sirkeli + 1 bardak ayran
ara: 8 tane kepekli kraker + 3 bardak çay
toplamda şuana kadar 2lt suyumu bitirdim 5e kadar 3 lt yapıcam. akşamda kendimi tutucam cıslar pıslar yok
Tebrikler çok güzel ve ideal bir menü.benimde böylee menülerim olucakmı acabaaa :44: Yarın bende paylaşırım umarım böyle en güzelinden listeler.Şu saate kadar iyi gittim.Akşamda kendimi tutarsam süper bir başlangıç olucak benim için
selam kızlarr nasılsınız temızlığımı yaptım yemegımı ocaga koydum geldım
hatice canım sende hoşgeldin aramıza ben gülşah 26 yaşındayım istanbuldayım evliyim
zamanla dahada kaynaşırız
geçmişe dönemedım henuz anca akşam bakarım
selam kızlarr nasılsınız temızlığımı yaptım yemegımı ocaga koydum geldım
hatice canım sende hoşgeldin aramıza ben gülşah 26 yaşındayım istanbuldayım evliyim
zamanla dahada kaynaşırız
geçmişe dönemedım henuz anca akşam bakarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?