Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Canim ben uc gundur yapıyorum daha oncede yapiyordum hatta slim i 6 da tavsiye ederim

Gunde yarim saat bosluk yaratirsan olur bence yarim saatcikte utumuyor mu bu cadi kiz :9:

Bu sıralar nerdeyse hiç uyumuyor.Sanırım bırakacak öğle uykularını bu gidişle teyzesi :44: Ama birşekilde başlamalıyım.Sadece diyetle verilen kiloda hoş durmuyor sonunda :37:
Canım şu cümleni anlamadım.
"hatta slim i 6 da tavsiye ederim "
slim nedir.Yeni bir yöntemmi ? Çok cahilim yaaa demii :1:

ellerine sağlık kuzum :38: inşallah 1.oluruz dediğin gibi. yada ilk üçe girmekde notamızı sildirir değil mi?

spora başlamadan önce düzenli olarak leslie 3 mile yaptım bir ara çokda faydasını gördüm üstelik diyet yapmadığım bir dönemde arkadaşlarla odanın kapısını kitleyip öğle tatilinde yapıyorduk bize iyi geliyordu kilo da verdim . kesinlikle başka bir spor yapma imkanın yoksa evde aç yap. kıznın uyuduğu saatlere göre ayarla kendini..

Kilo vermen harika.Hemde diyetsiz olunca süper.Canım haklısın artık bir şekilde bende başlamalıyım.Zira kendimi şuan çok yığın yığın hissediyorum.Hem biraz enerjide toplarım.Teşekkürler tavsiyelerin için :16:

Kizlr planlarima gore 2015 subt veya mart ayinda 2 . Cocugumu kucagima almaliym kizim o aylarda artk 3.5 yasinda olck.bu nedenle mayis veya haziran ayinda 1 aylk hamile olmaliyim.su 1 ayda enaz 4 kilo vetsem 65 olurum hamile kalayim diyene kadar 62-63 olurum.nasil plan ya

Süpperr plan.Seninle benzer hikayelerimiz var canım.Kızın şuan kaç aylık.Benimkisi 2011 ağustos doğumlu.Ve seninle aynı hedeflerim var :1:

dünki menüm kızceeler

sabah
5 zeytın
1 dılım peynır
salatalık
domates
2 dılım ekmek
cay

ara
yarım elma

öğle
ıspanak
yoğurt

ara
yarım elma
1 kutu sut

aksam
kuru fasulye
bol yesıl salata
1 dılım ekmek

ara
yok

2lt su

Tebrikler çok güzel ve ideal bir menü.benimde böylee menülerim olucakmı acabaaa :44: Yarın bende paylaşırım umarım böyle en güzelinden listeler.Şu saate kadar iyi gittim.Akşamda kendimi tutarsam süper bir başlangıç olucak benim için :1:

Evt tatlimbence de benziyoruz.kizim 2011 26 ekim de dogdu

Maşallah ona :nazar: Aynı dertler sarmış ikimizide canım yaa.bende kilolarımı verip bir müddetde koruyup güçlendirip sonra hamiş olayım diyorum ama birazda korkuyorum açıkcası :18: Çok zor büyüdü yahu.Bilemiyorum ikinci bir çılgınlık yapsammı :52:

selam kızlarr nasılsınız temızlığımı yaptım yemegımı ocaga koydum geldım

hatice canım sende hoşgeldin aramıza ben gülşah 26 yaşındayım istanbuldayım evliyim
zamanla dahada kaynaşırız

geçmişe dönemedım henuz anca akşam bakarım

Kizlr bugunku hatami paylasayim sizinle.ogrencilerime odul olarak kek yapmistim.yeminimi valla unuttum bian onlarla incecik bi dilim yedim.valla ogle yemegi de yememistim.yine de cezaya raziyim

bilerek yememişsin biranem yeminini unutmuşsun 30 dk tempolu yürüyüş iyimi :34::34:
Aysen cok tatlisin ya bi yandan misafirlerle ilgilenip bi yandan bize de yetisiyosun ha
:17::54: gönderdim misafirlerimi evdeysem burda olmayı seviyorum tatlımm:54:

canım eski laptobun benımkındemiş ben memnunum ama şimdi önerdiklerini hiç bilmiyorum ki araştırmak lazım

ben geçen sene aldım 2 kez servise gitti neyseki yenisiyle değiştireceklermiş bende şans olsa zaten:31: inş seninki sorun çıkarmaz tatlım
Önümüze gelen cıslara haaaayyııırr:))
evet işte buu:46:
Ben ben baklavalari geri cevirdim ama simdide onumde cikolata duruyor 167 cal koc yok valla on kere sordum ama bunu yemek iistiyorum :(
ayyy kıyamam sana cısların biri gidiyor biri geliyorr iradene kuvvet Ayferimm :29:
Yemin dilimin ucunda nefsimle dertlesiyor :( uff tatli istegimi neyle bastirsam tarcinli yogurt imkanimda yok
işte kendine minik bir paket hazırlasaydın şimdi atardın bir kayısı zorlanmazdın tatlım akşam hemen minik bir poşet hazırla at çantana :34:
menülerin süper canımmmm inşallah akşamada iradeni kullanırsınn :16::16:

canım alıntı yapıyodum ve senin mesajını görünce hemen yazıyım 5 olmadan dedm ben bilgisayar mezunuyum şöyle bi inceledim de senin bilgisayarın i5 işlemcili sana söyledikleeri ondan kat be kat eski celeron işlemci. birindi zıtlık burda zaten. senin laptobunun hızı İşlemci Hızı : 2.6 GHz iken seçenek sundukları İşlemci Hızı 1,5 GHZ daha da saymasamda olur yani fazlasıyla düşük senin laptopndan canımm :25:

:18::18: çok sağol Ayferimm hemen yazmışsın kabul eymiyim diyosun o zaman bakalım ne diyecekler :18: tşkler tatlım uyarıların için:54:
size menümü paylaşyım bu arada kızlarr

sabah : 1 kase tel şehriyeli bulgurlu çorba vardı ben sadece yarım kase suyundan içtim şehrye ve bulgur yemedm 1 dilim kepek ekmeği

ara : 6tane kepekli form kraker + 1 çay

öğlen: tavuk buttu sanırım hayvanların bölgelerini tanımam ama et vardı baya :1: ondan yedm derisini ayırıp ( fırında yapılıyo) + 1 tabak salata + 3 çatal pilav 1 ince patates. salata bol sirkeli + 1 bardak ayran

ara: 8 tane kepekli kraker + 3 bardak çay :1:

toplamda şuana kadar 2lt suyumu bitirdim 5e kadar 3 lt yapıcam. akşamda kendimi tutucam cıslar pıslar yok :19::19::20:

sen çok yaşa emi hayvanların bölgelerini tanımamm çok şekersinn çok güldüm:1: afiyetolsun cnm pilavda kararında yanız şunu hatırlatayım pirinç = şeker bitanemm zamanla bulguru tercih edersin daha sağlıklı:54:

Tebrikler çok güzel ve ideal bir menü.benimde böylee menülerim olucakmı acabaaa :44: Yarın bende paylaşırım umarım böyle en güzelinden listeler.Şu saate kadar iyi gittim.Akşamda kendimi tutarsam süper bir başlangıç olucak benim için :1:

kesinlikle güzel menüler bekliyoruz senden tatlım herşey çok güzel olacak:21::21:
Valla şaka gibi alin ispati baavalsri cevirdim masama gelenlere bak yerimden ayrildim kek çikolata gelnid yine Eki Görüntüle 989003

:53::53: kapa gözünü hemen yok et sizin Hakkı abimiydi yokmu ortalarda yine ona ikram etsen:9:

hatice canım sende hoşgeldin aramıza ben gülşah 26 yaşındayım istanbuldayım evliyim

Slm canım hg bende misafirlerimi uğurladım sporumuda yaptımmı tamamdır :8::8::8:

Hoşbuldum Gülşahcığım :34: Oh temizliğinide yapmışsın senden iyisi yok şuan.Ben 2 gündür erteliyorum.Yarın sabah erkenden halledeyim diyordum.Senin ellerine sağlık banada kolay gelsin şimdidenn :1:

Back