Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Kızlar szie birşey danışmam lazımm laptopu servise vermiştim hatırlarsanız neyseki yerine yenisini verecekler hata benden kaynaklanmıyormuş az önce aradılar benim laptop modelinden stoklarında kalmamış bir model önerdiler bende araştırayım dedim aranızda pc den anlayan varmı acaba yardımcı olursanız çok sevinirim saat 5 te tekrar arayacaklar

benim laptop

Samsun. NP350V5C-SOHTR İNTEL CORE 15 3230 m 2,6 Ghz 4 Gb 750 Gb 15,6 idi

bana önerdikleri Samsun. NP270E5G-XOTR

sizce kabul edeyimmi şekerler:44::44:

Menun harika arkadasim sey accik da yesil cy olsa ne iyi olur

canım eski laptobun benımkındemiş ben memnunum ama şimdi önerdiklerini hiç bilmiyorum ki araştırmak lazım

Su nerde peki.aksama diren arkadasim yaparsin sen

Önümüze gelen cıslara haaaayyııırr:))

Önümüze gelen cıslara haaaayyııırr:))

menülerin süper canımmmm inşallah akşamada iradeni kullanırsınn
canım alıntı yapıyodum ve senin mesajını görünce hemen yazıyım 5 olmadan dedm ben bilgisayar mezunuyum şöyle bi inceledim de senin bilgisayarın i5 işlemcili sana söyledikleeri ondan kat be kat eski celeron işlemci. birindi zıtlık burda zaten. senin laptobunun hızı İşlemci Hızı : 2.6 GHz iken seçenek sundukları İşlemci Hızı 1,5 GHZ daha da saymasamda olur yani fazlasıyla düşük senin laptopndan canımm

size menümü paylaşyım bu arada kızlarr

sabah : 1 kase tel şehriyeli bulgurlu çorba vardı ben sadece yarım kase suyundan içtim şehrye ve bulgur yemedm 1 dilim kepek ekmeği

ara : 6tane kepekli form kraker + 1 çay

öğlen: tavuk buttu sanırım hayvanların bölgelerini tanımam ama et vardı baya ondan yedm derisini ayırıp ( fırında yapılıyo) + 1 tabak salata + 3 çatal pilav 1 ince patates. salata bol sirkeli + 1 bardak ayran

ara: 8 tane kepekli kraker + 3 bardak çay

toplamda şuana kadar 2lt suyumu bitirdim 5e kadar 3 lt yapıcam. akşamda kendimi tutucam cıslar pıslar yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…