Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Canım Dukanı daha önce birkez denemiştim ama nerdeyse bayılıyordum enerjisizlikten Yani birde meyve falan olmayınca beni çok zorladı ve bıraktım.Ama ordan çok güzel tarfiler kaldı bana.Mesela bu yulaf kepekli krepi çok sevmiştim onun için arada yapıyorum

Gülücükler içinde çok teşekkürler tatlım.Yapabildim sonunda.Buda sanaaaa

Su iyidir canim imm benim cok sevdigim corba

Arada sirada ugra banaaa

Ben ben acliktan yanlis yazmisim benimde 0, 95 di canim

Ay varya ben aslında yeşil mercimek çorbasını hiç sevmezdim canım.Hatta çorbadan bile saymazdım.Lakin bugün öğleni zor ettim.Ve nasıl acıktıysam süper geldi bana tadı.Çok beğendim çok mutluyum pek mesudum şuan ayolll
Ama su içmekte zorlanıyorum :18:

Bu arada kimler leslie yapıyor kızlar.Bende başlamak istiyorum ama 2.5 yaşındaki kızım izin vermiyor.Ben birkaçkere yapayım dedim.Önce çok garip geldi sanırım kendisine.Şaşırdı, sonra onuda ikna ettim "hadi beraber yapalım" dedim eğlendi.Ama çok kısa süre sonrada sıkıldı ve beni hep durdurdu

Öğle uykularıda düzensiz.Ne zaman nasıl yapsam.Yapıpta faydasını görenlerrrr.....
Hadi bana biraz gaz ve cesaret lütfennnn

şimdi biz hesaplamayı excelde yaptık o yüzden o şekilde yazdım bir de kilo alımları var ya o yüzden 0,59 nasıl olur bilemedim:44: yani toplightın kilosunu es mi geçeceğiz bir de kilosu 2ye bölündü şeklinde sanırım kendisi yazmış kaptan biz de o şekilde yazdık ama emin olamadım şimdi

Canim ben uc gundur yapıyorum daha oncede yapiyordum hatta slim i 6 da tavsiye ederim

Gunde yarim saat bosluk yaratirsan olur bence yarim saatcikte utumuyor mu bu cadi kiz

paylaştım arada bir gelip bakarım yine annemin arkadaşları gelecek hadi bakalım kızlarr inş birinci oluruz
ellerine sağlık kuzum inşallah 1.oluruz dediğin gibi. yada ilk üçe girmekde notamızı sildirir değil mi?

spora başlamadan önce düzenli olarak leslie 3 mile yaptım bir ara çokda faydasını gördüm üstelik diyet yapmadığım bir dönemde arkadaşlarla odanın kapısını kitleyip öğle tatilinde yapıyorduk bize iyi geliyordu kilo da verdim . kesinlikle başka bir spor yapma imkanın yoksa evde aç yap. kıznın uyuduğu saatlere göre ayarla kendini..

Kızlar bir de aklımıza birşey takıldı şimdi kaptan geçen hafta bildirimde bulunmamıştı bu hafta verdiği kilo mu 2ye bölünecek çıkan yüzde mi onu bilemedim ben:44:
canim bu hafta verdigi kiloyu 2 ye böleceksiniz..cikan yüzdeyide bölebilirsiniz,ikiside ayni sey..ortalamasi ayni cikar iki durumdada...toplight in hesapladigi dogru canim,degistirmeyin

Rica ederim canim

canim bu hafta verdigi kiloyu 2 ye böleceksiniz..cikan yüzdeyide bölebilirsiniz,ikiside ayni sey..ortalamasi ayni cikar iki durumdada...toplight in hesapladigi dogru canim,degistirmeyin
tamam bu şekilde paylaşıyorum o halde? böyle olunca ortalama 0,54 % oluyor da...

Canim tolightin aciklama olarak yazdigi duracak ve aldigi kilonun yuzdesi yani 0, 59 - 0, 59 olarak kalacak es gecme diye birsey yok dur sizin takima geliyorum

Kizlr planlarima gore 2015 subt veya mart ayinda 2 . Cocugumu kucagima almaliym kizim o aylarda artk 3.5 yasinda olck.bu nedenle mayis veya haziran ayinda 1 aylk hamile olmaliyim.su 1 ayda enaz 4 kilo vetsem 65 olurum hamile kalayim diyene kadar 62-63 olurum.nasil plan ya

Hosgeldin arkadasim adim ahsen 2.5 yasknda kizim var benim de

Ayy heyecandan bu yaziyi gormedim . De malesef canım hayat planladigin gibi gitmiyir dr hamile kalmayi planladigin aydan uc dort ay once korunmayi birakacaksin diyor

dünki menüm kızceeler

sabah
5 zeytın
1 dılım peynır
salatalık
domates
2 dılım ekmek
cay

ara
yarım elma

öğle
ıspanak
yoğurt

ara
yarım elma
1 kutu sut

aksam
kuru fasulye
bol yesıl salata
1 dılım ekmek

ara
yok

2lt su

bugunki menümde

5 zeytın
1 dılım peynır
2 dılım ekmek
cay

ara
1/2 paket dıyet bıskuvı

öğle
prasa
1dılım ekemk

ara
1 portakal
1 kutu sut

aksam( misafirliğe gidiyorum tam bımıyorum ne olucak:) yarın yazarım gerısınıde

spor : 2-3 saat alışverıs yürüyerek uzun uzun

Son düzenleme:

ellerine sağlık cnm afiyetolsun
Su iyidir canim imm benim cok sevdigim corba

Arada sirada ugra banaaa

Ben ben acliktan yanlis yazmisim benimde 0, 95 di canim

kıyamam sana afiyetolsun Ayferimm uğradım bak

tarı sağı gösterirse kilo alırsın solu gösterirse verirsin bitanemmm

Kurallar sıkıymış ama şart tabiki Umarım başarılı olurum.Teşekkürler canım....

sanırım kabul ettin Haticem rica ederim buda demek oluyorki bizimlesin

evet tatlım ilk 3 e girersek notamız silinecek inş

iyiki gelmişsin kaptancım aslında ilk senin dediğin gibi yapmıştım akla ilk gelen doğrudur dimi sonra listelere baktım 2 ye bölündü göremeyince düzelttim az kalsın yanlış paylaşım yaptırıyordum düzelttiğin için tşkler cnmm

Canim tolightin aciklama olarak yazdigi duracak ve aldigi kilonun yuzdesi yani 0, 59 - 0, 59 olarak kalacak es gecme diye birsey yok dur sizin takima geliyorum
öğrenmiş oldum

hadi bakalım hayırlısı tatlımm inş planladığın gibi olur

harika menüler şekercim akşamada inşallah cıslar yoktur olsa bile iradeni kullanırsın bitanemma

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…