selam kizlar..nasilsiniz..
listeler hazirlanilmis,paylasilmis..tebrik ediyorum hepinizi kizlar..
lorenacigim dukanmi yapiyorsun canim,yulaf kepegi onda vardi sanki...
canim gülücüklerin görünmesi icin
üstte kullanici kontrol paneli var,onu tikla
sonra sagda secenekleri düzenleye tikla
orda en alta dogru mesaj editörü var
orda standart editörü tiklarsan olur canim..anlamadiysan foto ceker anlatirim
ben aksama gelirim kizlar ancak..öpüyorum hepinizi..görüsürüz
Su iyidir canim imm benim cok sevdigim corba
Arada sirada ugra banaaa
Ben ben acliktan yanlis yazmisim benimde 0, 95 di canim
E senin adın ne yeni kız
şimdi biz hesaplamayı excelde yaptık o yüzden o şekilde yazdım bir de kilo alımları var ya o yüzden 0,59 nasıl olur bilemedim:44: yani toplightın kilosunu es mi geçeceğiz bir de kilosu 2ye bölündü şeklinde sanırım kendisi yazmış kaptan biz de o şekilde yazdık ama emin olamadım şimdi
Hayırlı cumalar bitanemm listeniz ortalama 0,59 olacak cnm paylaşabilirsiniz kilo veren arkadaşları tebrik ederim
hoşgeldin kaptancımmmbombayız inş bu hafta minikleri öptünmüüü
şimdi baktımda kilosu bildiriminde bulunmadı yazacaksınız sanırımm hiç bir listede ikiye bölünmüyor cnm budurmda ortalamanız 0,59 oluyor
Bu arada kimler leslie yapıyor kızlar.Bende başlamak istiyorum ama 2.5 yaşındaki kızım izin vermiyor.Ben birkaçkere yapayım dedim.Önce çok garip geldi sanırım kendisine.Şaşırdı, sonra onuda ikna ettim "hadi beraber yapalım" dedim eğlendi.Ama çok kısa süre sonrada sıkıldı ve beni hep durdurdu
Öğle uykularıda düzensiz.Ne zaman nasıl yapsam.Yapıpta faydasını görenlerrrr.....
Hadi bana biraz gaz ve cesaret lütfennnn
ellerine sağlık kuzum
paylaştım arada bir gelip bakarım yine annemin arkadaşları gelecek hadi bakalım kızlarr inş birinci oluruz
Bu arada kimler leslie yapıyor kızlar.Bende başlamak istiyorum ama 2.5 yaşındaki kızım izin vermiyor.Ben birkaçkere yapayım dedim.Önce çok garip geldi sanırım kendisine.Şaşırdı, sonra onuda ikna ettim "hadi beraber yapalım" dedim eğlendi.Ama çok kısa süre sonrada sıkıldı ve beni hep durdurdu
Öğle uykularıda düzensiz.Ne zaman nasıl yapsam.Yapıpta faydasını görenlerrrr.....
Hadi bana biraz gaz ve cesaret lütfennnn
canim bu hafta verdigi kiloyu 2 ye böleceksiniz..cikan yüzdeyide bölebilirsiniz,ikiside ayni sey..ortalamasi ayni cikar iki durumdada...toplight in hesapladigi dogru canim,degistirmeyinKızlar bir de aklımıza birşey takıldı şimdi kaptan geçen hafta bildirimde bulunmamıştı bu hafta verdiği kilo mu 2ye bölünecek çıkan yüzde mi onu bilemedim ben:44:
Rica ederim canimCanım Dukanı daha önce birkez denemiştim ama nerdeyse bayılıyordum enerjisizliktenYani birde meyve falan olmayınca beni çok zorladı ve bıraktım.Ama ordan çok güzel tarfiler kaldı bana.Mesela bu yulaf kepekli krepi çok sevmiştim onun için arada yapıyorum
Gülücükler içinde çok teşekkürler tatlım.Yapabildim sonunda.Buda sanaaaa
tamam bu şekilde paylaşıyorum o halde? böyle olunca ortalama 0,54 % oluyor da...canim bu hafta verdigi kiloyu 2 ye böleceksiniz..cikan yüzdeyide bölebilirsiniz,ikiside ayni sey..ortalamasi ayni cikar iki durumdada...toplight in hesapladigi dogru canim,degistirmeyin
şimdi biz hesaplamayı excelde yaptık o yüzden o şekilde yazdım bir de kilo alımları var ya o yüzden 0,59 nasıl olur bilemedim:44: yani toplightın kilosunu es mi geçeceğiz bir de kilosu 2ye bölündü şeklinde sanırım kendisi yazmış kaptan biz de o şekilde yazdık ama emin olamadım şimdi
Ay gidim de su pek de inanmadigim cin takvimine bakim
Hosgeldin arkadasim adim ahsen 2.5 yasknda kizim var benim de21 / 02 / 2014
Ve işte ilk gün menüm
Az önce kahvaltımı yaptım.Şöyleki
Bir yumurta, bir su bardağı süt ve 5 yemek kaşığı yulaf kepeği ile yapılmış krebin dörtte birini yedim.
(Geri kalan dilimleri dondurucuya attım, arada değişik kahvaltılar için alternatif ve joker olsunlar istedim)
2 yeşil zeytin, iki siyah zeytin ve bir dilim süzme peynir
2 bardakta şekersiz çay
Ve şimdide bol bol su içmeye başladım.Yuppiii herşey çok güzel olucakkk inanıyorum....
Cin takvimimi kiz hamilemisin
Kizlr planlarima gore 2015 subt veya mart ayinda 2 . Cocugumu kucagima almaliym kizim o aylarda artk 3.5 yasinda olck.bu nedenle mayis veya haziran ayinda 1 aylk hamile olmaliyim.su 1 ayda enaz 4 kilo vetsem 65 olurum hamile kalayim diyene kadar 62-63 olurum.nasil plan ya
Kızlar öğle yemeği için yeşil mercimek çorbası yapıyorum şuan.Ay nasıl acıktım anlatamam.Az yağlı ve hamursuz çorba bakalım nasıl olucak
Ve şu saate kadar içtiğim bardak bardak sular beni iyice şişirdi ama doyurmadı
Su iyidir canim imm benim cok sevdigim corba
Arada sirada ugra banaaa
Ben ben acliktan yanlis yazmisim benimde 0, 95 di canim
Valla nişanlımın etkisine alışın şekerlemeler8 Mart'ta gene nişanlımlayım kısmetse bakalım bu sefer nasıl kurtulacam ama bu sefer daha iddialıyım, yicem bir şeyler illa ki ama geçen seferki gibi her bulduğum değil en minimum düzeyde.. bu seferki rotamız Eskişehir olacak, oranın nesi meşhur ki
E senin adın ne yeni kız
Tartınız hep solu göstersn ne demkk ?? :44:
Sağol Banucum ablacımmm
Herkes gayet iyi bu hafta maşşallahhh:129:
Kurallar sıkıymış ama şart tabikiUmarım başarılı olurum.Teşekkürler canım....
ellerine sağlık kuzuminşallah 1.oluruz dediğin gibi. yada ilk üçe girmekde notamızı sildirir değil mi?
spora başlamadan önce düzenli olarak leslie 3 mile yaptım bir ara çokda faydasını gördüm üstelik diyet yapmadığım bir dönemde arkadaşlarla odanın kapısını kitleyip öğle tatilinde yapıyorduk bize iyi geliyordu kilo da verdim . kesinlikle başka bir spor yapma imkanın yoksa evde aç yap. kıznın uyuduğu saatlere göre ayarla kendini..
canim bu hafta verdigi kiloyu 2 ye böleceksiniz..cikan yüzdeyide bölebilirsiniz,ikiside ayni sey..ortalamasi ayni cikar iki durumdada...toplight in hesapladigi dogru canim,degistirmeyin
Canim tolightin aciklama olarak yazdigi duracak ve aldigi kilonun yuzdesi yani 0, 59 - 0, 59 olarak kalacak es gecme diye birsey yok dur sizin takima geliyorum
Kizlr planlarima gore 2015 subt veya mart ayinda 2 . Cocugumu kucagima almaliym kizim o aylarda artk 3.5 yasinda olck.bu nedenle mayis veya haziran ayinda 1 aylk hamile olmaliyim.su 1 ayda enaz 4 kilo vetsem 65 olurum hamile kalayim diyene kadar 62-63 olurum.nasil plan ya
dünki menüm kızceeler
sabah
5 zeytın
1 dılım peynır
salatalık
domates
2 dılım ekmek
cay
ara
yarım elma
öğle
ıspanak
yoğurt
ara
yarım elma
1 kutu sut
aksam
kuru fasulye
bol yesıl salata
1 dılım ekmek
ara
yok
2lt su
bugunki menümde
5 zeytın
1 dılım peynır
2 dılım ekmek
cay
ara
1/2 paket dıyet bıskuvı
öğle
prasa
1dılım ekemk
ara
1 portakal
1 kutu sut
aksam( misafirliğe gidiyorum tam bımıyorum ne olucak:) yarın yazarım gerısınıde
spor : 2-3 saat alışverıs yürüyerek uzun uzun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?