Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

selam kizlar..nasilsiniz..
listeler hazirlanilmis,paylasilmis..tebrik ediyorum hepinizi kizlar..:16:

lorenacigim dukanmi yapiyorsun canim,yulaf kepegi onda vardi sanki...
canim gülücüklerin görünmesi icin
üstte kullanici kontrol paneli var,onu tikla
sonra sagda secenekleri düzenleye tikla
orda en alta dogru mesaj editörü var
orda standart editörü tiklarsan olur canim..anlamadiysan foto ceker anlatirim:16:

ben aksama gelirim kizlar ancak..öpüyorum hepinizi..görüsürüz:16::54:

Canım Dukanı daha önce birkez denemiştim ama nerdeyse bayılıyordum enerjisizlikten :50: Yani birde meyve falan olmayınca beni çok zorladı ve bıraktım.Ama ordan çok güzel tarfiler kaldı bana.Mesela bu yulaf kepekli krepi çok sevmiştim onun için arada yapıyorum :1:

Gülücükler içinde çok teşekkürler tatlım.Yapabildim sonunda.Buda sanaaaa :16:

Su iyidir canim imm benim cok sevdigim corba

Arada sirada ugra banaaa :16:

Ben ben acliktan yanlis yazmisim benimde 0, 95 di canim :9:

Ay varya ben aslında yeşil mercimek çorbasını hiç sevmezdim canım.Hatta çorbadan bile saymazdım.Lakin bugün öğleni zor ettim.Ve nasıl acıktıysam süper geldi bana tadı.Çok beğendim çok mutluyum pek mesudum şuan ayolll :1:
Ama su içmekte zorlanıyorum :18:

Bu arada kimler leslie yapıyor kızlar.Bende başlamak istiyorum ama 2.5 yaşındaki kızım izin vermiyor.Ben birkaçkere yapayım dedim.Önce çok garip geldi sanırım kendisine.Şaşırdı, sonra onuda ikna ettim "hadi beraber yapalım" dedim eğlendi.Ama çok kısa süre sonrada sıkıldı ve beni hep durdurdu :52:

Öğle uykularıda düzensiz.Ne zaman nasıl yapsam.Yapıpta faydasını görenlerrrr.....
Hadi bana biraz gaz ve cesaret lütfennnn :1:

Hayırlı cumalar bitanemm listeniz ortalama 0,59 olacak cnm paylaşabilirsiniz kilo veren arkadaşları tebrik ederim:46::46::46:

hoşgeldin kaptancımmm :16: bombayız inş bu hafta minikleri öptünmüüü:54::54:

şimdi baktımda kilosu bildiriminde bulunmadı yazacaksınız sanırımm hiç bir listede ikiye bölünmüyor cnm budurmda ortalamanız 0,59 oluyor
şimdi biz hesaplamayı excelde yaptık o yüzden o şekilde yazdım bir de kilo alımları var ya o yüzden 0,59 nasıl olur bilemedim:44: yani toplightın kilosunu es mi geçeceğiz bir de kilosu 2ye bölündü şeklinde sanırım kendisi yazmış kaptan biz de o şekilde yazdık ama emin olamadım şimdi

Bu arada kimler leslie yapıyor kızlar.Bende başlamak istiyorum ama 2.5 yaşındaki kızım izin vermiyor.Ben birkaçkere yapayım dedim.Önce çok garip geldi sanırım kendisine.Şaşırdı, sonra onuda ikna ettim "hadi beraber yapalım" dedim eğlendi.Ama çok kısa süre sonrada sıkıldı ve beni hep durdurdu :52:

Öğle uykularıda düzensiz.Ne zaman nasıl yapsam.Yapıpta faydasını görenlerrrr.....

Canim ben uc gundur yapıyorum daha oncede yapiyordum hatta slim i 6 da tavsiye ederim

Gunde yarim saat bosluk yaratirsan olur bence yarim saatcikte utumuyor mu bu cadi kiz :9:

:54::54:

paylaştım arada bir gelip bakarım yine annemin arkadaşları gelecek hadi bakalım kızlarr inş birinci oluruz:21::21::21:
ellerine sağlık kuzum :38: inşallah 1.oluruz dediğin gibi. yada ilk üçe girmekde notamızı sildirir değil mi?

spora başlamadan önce düzenli olarak leslie 3 mile yaptım bir ara çokda faydasını gördüm üstelik diyet yapmadığım bir dönemde arkadaşlarla odanın kapısını kitleyip öğle tatilinde yapıyorduk bize iyi geliyordu kilo da verdim . kesinlikle başka bir spor yapma imkanın yoksa evde aç yap. kıznın uyuduğu saatlere göre ayarla kendini..

Kızlar bir de aklımıza birşey takıldı şimdi kaptan geçen hafta bildirimde bulunmamıştı bu hafta verdiği kilo mu 2ye bölünecek çıkan yüzde mi onu bilemedim ben:44:
canim bu hafta verdigi kiloyu 2 ye böleceksiniz..cikan yüzdeyide bölebilirsiniz,ikiside ayni sey..ortalamasi ayni cikar iki durumdada...toplight in hesapladigi dogru canim,degistirmeyin:34:

Canım Dukanı daha önce birkez denemiştim ama nerdeyse bayılıyordum enerjisizlikten :50: Yani birde meyve falan olmayınca beni çok zorladı ve bıraktım.Ama ordan çok güzel tarfiler kaldı bana.Mesela bu yulaf kepekli krepi çok sevmiştim onun için arada yapıyorum :1:

Gülücükler içinde çok teşekkürler tatlım.Yapabildim sonunda.Buda sanaaaa :16:
Rica ederim canim:38:

canim bu hafta verdigi kiloyu 2 ye böleceksiniz..cikan yüzdeyide bölebilirsiniz,ikiside ayni sey..ortalamasi ayni cikar iki durumdada...toplight in hesapladigi dogru canim,degistirmeyin:34:
tamam bu şekilde paylaşıyorum o halde? böyle olunca ortalama 0,54 % oluyor da...

şimdi biz hesaplamayı excelde yaptık o yüzden o şekilde yazdım bir de kilo alımları var ya o yüzden 0,59 nasıl olur bilemedim:44: yani toplightın kilosunu es mi geçeceğiz bir de kilosu 2ye bölündü şeklinde sanırım kendisi yazmış kaptan biz de o şekilde yazdık ama emin olamadım şimdi

Canim tolightin aciklama olarak yazdigi duracak ve aldigi kilonun yuzdesi yani 0, 59 - 0, 59 olarak kalacak es gecme diye birsey yok dur sizin takima geliyorum

Kizlr planlarima gore 2015 subt veya mart ayinda 2 . Cocugumu kucagima almaliym kizim o aylarda artk 3.5 yasinda olck.bu nedenle mayis veya haziran ayinda 1 aylk hamile olmaliyim.su 1 ayda enaz 4 kilo vetsem 65 olurum hamile kalayim diyene kadar 62-63 olurum.nasil plan ya

21 / 02 / 2014

Ve işte ilk gün menüm ;)
Az önce kahvaltımı yaptım.Şöyleki

Bir yumurta, bir su bardağı süt ve 5 yemek kaşığı yulaf kepeği ile yapılmış krebin dörtte birini yedim.
(Geri kalan dilimleri dondurucuya attım, arada değişik kahvaltılar için alternatif ve joker olsunlar istedim :P )
2 yeşil zeytin, iki siyah zeytin ve bir dilim süzme peynir
2 bardakta şekersiz çay
Ve şimdide bol bol su içmeye başladım.Yuppiii herşey çok güzel olucakkk inanıyorum....
Hosgeldin arkadasim adim ahsen 2.5 yasknda kizim var benim de

Kizlr planlarima gore 2015 subt veya mart ayinda 2 . Cocugumu kucagima almaliym kizim o aylarda artk 3.5 yasinda olck.bu nedenle mayis veya haziran ayinda 1 aylk hamile olmaliyim.su 1 ayda enaz 4 kilo vetsem 65 olurum hamile kalayim diyene kadar 62-63 olurum.nasil plan ya

Ayy heyecandan bu yaziyi gormedim . De malesef canım hayat planladigin gibi gitmiyir dr hamile kalmayi planladigin aydan uc dort ay once korunmayi birakacaksin diyor

dünki menüm kızceeler

sabah
5 zeytın
1 dılım peynır
salatalık
domates
2 dılım ekmek
cay

ara
yarım elma

öğle
ıspanak
yoğurt

ara
yarım elma
1 kutu sut

aksam
kuru fasulye
bol yesıl salata
1 dılım ekmek

ara
yok

2lt su

bugunki menümde

5 zeytın
1 dılım peynır
2 dılım ekmek
cay

ara
1/2 paket dıyet bıskuvı

öğle
prasa
1dılım ekemk

ara
1 portakal
1 kutu sut

aksam( misafirliğe gidiyorum tam bımıyorum ne olucak:) yarın yazarım gerısınıde

spor : 2-3 saat alışverıs yürüyerek uzun uzun

Son düzenleme:
Kızlar öğle yemeği için yeşil mercimek çorbası yapıyorum şuan.Ay nasıl acıktım anlatamam.Az yağlı ve hamursuz çorba bakalım nasıl olucak :56:
Ve şu saate kadar içtiğim bardak bardak sular beni iyice şişirdi ama doyurmadı :1:

ellerine sağlık cnm afiyetolsun:56:
Su iyidir canim imm benim cok sevdigim corba

Arada sirada ugra banaaa :16:

Ben ben acliktan yanlis yazmisim benimde 0, 95 di canim :9:

kıyamam sana afiyetolsun Ayferimm uğradım bak:32::32:

Valla nişanlımın etkisine alışın şekerlemeler :1::1::1: 8 Mart'ta gene nişanlımlayım kısmetse bakalım bu sefer nasıl kurtulacam :1: ama bu sefer daha iddialıyım, yicem bir şeyler illa ki ama geçen seferki gibi her bulduğum değil en minimum düzeyde.. bu seferki rotamız Eskişehir olacak, oranın nesi meşhur ki :1:

:3: E senin adın ne yeni kız :1:

Tartınız hep solu göstersn ne demkk ?? :44:

Sağol Banucum ablacımmm :54:

Herkes gayet iyi bu hafta maşşallahhh :nazar::129:

tarı sağı gösterirse kilo alırsın solu gösterirse verirsin bitanemmm:54:

Kurallar sıkıymış ama şart tabiki :34: Umarım başarılı olurum.Teşekkürler canım....

sanırım kabul ettin Haticem rica ederim buda demek oluyorki bizimlesin :54:
ellerine sağlık kuzum :38: inşallah 1.oluruz dediğin gibi. yada ilk üçe girmekde notamızı sildirir değil mi?

spora başlamadan önce düzenli olarak leslie 3 mile yaptım bir ara çokda faydasını gördüm üstelik diyet yapmadığım bir dönemde arkadaşlarla odanın kapısını kitleyip öğle tatilinde yapıyorduk bize iyi geliyordu kilo da verdim . kesinlikle başka bir spor yapma imkanın yoksa evde aç yap. kıznın uyuduğu saatlere göre ayarla kendini..

evet tatlım ilk 3 e girersek notamız silinecek inş:16:

iyiki gelmişsin kaptancım:16: aslında ilk senin dediğin gibi yapmıştım akla ilk gelen doğrudur dimi sonra listelere baktım 2 ye bölündü göremeyince düzelttim az kalsın yanlış paylaşım yaptırıyordum:17::17: düzelttiğin için tşkler cnmm

Canim tolightin aciklama olarak yazdigi duracak ve aldigi kilonun yuzdesi yani 0, 59 - 0, 59 olarak kalacak es gecme diye birsey yok dur sizin takima geliyorum
:17::17::17: öğrenmiş oldum :16:

hadi bakalım hayırlısı tatlımm inş planladığın gibi olur:emir_bebek:

dünki menüm kızceeler

sabah
5 zeytın
1 dılım peynır
salatalık
domates
2 dılım ekmek
cay

ara
yarım elma

öğle
ıspanak
yoğurt

ara
yarım elma
1 kutu sut

aksam
kuru fasulye
bol yesıl salata
1 dılım ekmek

ara
yok

2lt su

bugunki menümde

5 zeytın
1 dılım peynır
2 dılım ekmek
cay

ara
1/2 paket dıyet bıskuvı

öğle
prasa
1dılım ekemk

ara
1 portakal
1 kutu sut

aksam( misafirliğe gidiyorum tam bımıyorum ne olucak:) yarın yazarım gerısınıde

spor : 2-3 saat alışverıs yürüyerek uzun uzun

harika menüler şekercim akşamada inşallah cıslar yoktur olsa bile iradeni kullanırsın bitanemm:16:a

Son düzenleme:
Back