Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

63.100 gr
Kızlar hasanedeyim k. Bakmayın
Hem babannem ameliyat oldu hemde kızım cok rhatsız dua edin
Kasınmay baslamıstı aksam cok agladı hastanedede serum versiler uyuyo şimdi doltor gelicek bakalım ne diyo

çok geçmiş olsun canımm :26: kızının nesi varmış bişeymi dokundu acaba

*** 3. Takım 349. Etap ***

sekerkiz6775/ / /% )
sahgull68,5/ / / % )
Sweetdimple73,8 / / /% )
pegasus0766,7 /66,5 /0,2 /0,30 % )
Valkyrie89 : (79,9/78, 9 / 1, 0/ %1, 25 ) kendi isteğiyle ayrıldı
kelebekolacam : ( 79,9/ 78, 8/1, 1% 1, 38)
sevilay80 69,6/69.1 /0.5 / %0.72 )
erigim64,8 /64, 4/0, 4 / %0, 62)
sulofe87,8// /% )
mrv5534: (64 /63.1 / 0, 9 % 1, 41)
ayulduzz (74,1/72, 8/ 1, 3/%1, 75)
kelebek.hill (66,0 / 64, 9/ 1, 1/ %1, 67 )
bluebootle( 56,7/ / / %) 345. etapta izne ayrılan üye geri döndü kilosu 4' e bölündü

3. Takim Ortalaması :%

*** 3. Takım 349. Etap ***

sekerkiz6775/ / /% )
sahgull68,5/ / / % )
Sweetdimple73,8 / / /% )
pegasus0766,7 /66,5 /0,2 /0,30 % )
Valkyrie89 : (79,9/78, 9 / 1, 0/ %1, 25 ) kendi isteğiyle ayrıldı
kelebekolacam : ( 79,9/ 78, 8/1, 1% 1, 38)
sevilay80 69,6/69.1 /0.5 / %0.72 )
erigim64,8 /64, 4/0, 4 / %0, 62)
sulofe87,8/86,3/1,5 /%1,71 )
mrv5534: (64 /63.1 / 0, 9 % 1, 41)
ayulduzz (74,1/72, 8/ 1, 3/%1, 75)
kelebek.hill (66,0 / 64, 9/ 1, 1/ %1, 67 )
bluebootle( 56,7/ / / %) 345. etapta izne ayrılan üye geri döndü kilosu 4' e bölündü

3. Takim Ortalaması :%

Ama alman pastasi kalmamis bende eti karam tercih ettim cok guEllllkk
Yuhh dilek sabah sabah gittin ona mi baktin
63.100 gr
Kasınmay baslamıstı aksam cok agladı hastanedede serum versiler uyuyo şimdi doltor gelicek bakalım ne diyo
Cok gecmis olsun canim dualarimiz seninle
1kilo100gr verdim.kızlar sabah 5:30dan beridir ayakttayım.sevgili erikcim beni eklermisin.sen ne yaptın gözümü açabilrisem bakayım.
Sorma bende beste kalktim leslire yaptim dusa girdim trigonometri calistim ki aksam kardesime calistirayim kahvalti filan derken saat is saati olmus
Hafta basina gore 1, 1 listeye gore 400 gr yani no odul
hatta şuan baktımda salı perşembe cumartesi spor günleriymiş bizim burada. sporada başlıyorum yetti artıkk

Evet boyle kararli ol canım

çoğunlukla kayısı yiyorum aslında ama elime incir geldi onuda çok severim yedim. Neden incir yeme diyorsun g.i. yüzünden mi.Ben sabahki meyvelerimi kahvaltıdan yarım saat falan önce yiyorum.bağırsaklarımı çalıştırsın diye
sanırım onlardan korkuyor ama neden niye bilmiyorum. 4 yaşında daha ana kuzusu

işte buuu. tamam artık pazartesiyi falan bekleme bugün miladın olsun zaman kaybetme ve eevet sabah çorba içmekle ekstra yağ almış oluyorsun.Bunu hafta da 1 yada 2 yapsan çok problemdeğil aslında ama her gün çorba olmuyordu bence
63.100 gr
çok geçmiş olsun canım. allah yardımcın olsun
1kilo100gr verdim.kızlar sabah 5:30dan beridir ayakttayım.sevgili erikcim beni eklermisin.sen ne yaptın gözümü açabilrisem bakayım.
ayfercik eklemiş bile

Gecen sene ben de cok zor kiydm zaten yani elim tittedi ama cok begenmistmm :))
Giyerm gezerm ohh insallah yaa

Kizlar gunaydin tartildimmm vee 72.8 geldim oley bee toplamda1.3 gr vermis oldum ama asil sevindigim 72 li rakamlara dusmek

Tebrik edermmm

kelebk arkadasım tebrik ederim hedefini yakalamışsın

Sagoll ben de seni tebrik edermm bu hafta baya iyiydm daha da iyi olacam ins cok gaza geldimm

Evet Banu ablacimm indirime dayanamam ben :))) gercek fiyatiyla da daha once alms olunca dayanamadm :) tesekkur edermm

hos geldin lorenacigim

canim takim kurallarini birazdan paylasirim..lütfen bol bol paylasim yapmaya özen göster

Hoşbuldum sizlerii buldum pek mutlu oldum canım :) Bol paylaşım benimde yararıma olur.Ve umarım yarışmayada katılıp motivemi zirvede görürüm

aramıza hoşgeldin canım öncelikle kendinden bahsedermisin ben ayfer senin de adını öğrenelim. şuan kaç kgsun hedefin kaç ? Kaptacım kuralları paylaşır sende ona göre kabul edip etmediğini bildirirsin

Hoşbulduk Ayferciğim.31 yaşındayım ve 2.5 yaşında bir kızım var.Doğdumdan sonra epey kilo verip 65 lere inmiştim.Ama şu sıralar geri almaya başladım.Mesela geçen hafta 70 i gördüm çok korktum 3 gündür diyetteyim ve bu sabah 68.500 gr dım.Yani bu yola girdim bile çoktan.Ama sizin gibi arkadaşlara çok ihtiyacım var.Veeee nisan ayındada kardeşimin düğünü varr.Çok fit görünmeliyimmm :) Bu arada Hatice ben

Canim hosgelin aramiza cuma gunleri tarti gunu 2 hafta deneme suresi var yeni gelen kisiye aktifligine ve kararliligins gore takima alicak kaptan canim

Birkez daha hoşbuldum canım :) Tamamdır şimdi dahada kafamda şekillendi yarışma.Çok teşekkür ederim.Yaa birde bende şu gülücükler ifadeler çıkmıyor neden acaba.Bir ayarımı var onun.Onu sorabilirmiyiyim

Çok güzel bir karşılama olmuş hepinizin yazdıkları.Birkez daha teşekkürler canım :) Cuma gününü iple çekiyorum.Şimdide bu sabahki menümü yazarak başlayayım.Birde bu msjları cevaplarken alıntı yapınca diğer msjlarla karışıyor ve çok uzun oluyor.Tek tek kopyala yapıştır yaptım ama nasıl oldu bilemiyorum :) Ayy neyse neyse ben hemen menümü paylaşayım.Sevgilerrr

haklısın pazartesiyi beklememe gerek yok bugn benm miladımm. haklısın çorbayla yağ almış oluyorum o yüzdendirr ki artık çorba dönemi benm için kapandı kendi kahvaltımı getiririm paşa paşa kahvaltımı yaparım bu kilolar haftada en az 1 kilo gidicek benden
haftayada arkadaşımla anlaştık spora başlıyoruz tempolu günler beni beklerrrr

bugun pek olamıyacam ama meraktan catladıgım ıcın bı bakıyım dedım ma aıle bende bugun yemeklere basladım evler supurelecek erkende gelıcekler bende mısafır gelmeden hersım hazır olsun ısterım oyuzden bır patık kostur ıs yapıyorum gorusuruz kızlar

hoşgeldin canııımmm

bırıncı ben gorunuyordum sulecek gelene kadar kız bır bucuk kılmu vardın supersın

21 / 02 / 2014

Ve işte ilk gün menüm
Az önce kahvaltımı yaptım.Şöyleki

Bir yumurta, bir su bardağı süt ve 5 yemek kaşığı yulaf kepeği ile yapılmış krebin dörtte birini yedim.
(Geri kalan dilimleri dondurucuya attım, arada değişik kahvaltılar için alternatif ve joker olsunlar istedim )
2 yeşil zeytin, iki siyah zeytin ve bir dilim süzme peynir
2 bardakta şekersiz çay
Ve şimdide bol bol su içmeye başladım.Yuppiii herşey çok güzel olucakkk inanıyorum....

kız okula gıdıyoz oglanla sabah pastane karsısında okul olmasa gıttmem ben ıradelı bı kızım sonucta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…