gunaydın kısceler
menum
sabah 5 zeytın
1 dılım beyaz peynır,
salatalık domates
2 dılım ekemk
cay
ara
5 dıyet bıskuvu (sunta gıbı olandan)
zencefıl lımon cay
öğle
kuru fasulye
2 dılım ekemek
cacık
ara
1 kutu sut
aksam
kapuska yemegı 6 ksık
yogurt
2 dılım ekemk
ara
1 elma
su 2lt
Yarım ekmek kısmını okurken gözlerim yuvalarından çıktı girdi walla
Günaydın canım...tmm hapşurmam
Günaydınnnn
Aaa orda nerde külliye var hiç görmedim
Hmmm misafir gelecekti değiş mi kolay gelsin sana cnm
hafta sonu arkadaşımın sözüü var planım elbıse almaktı ama 65 e inemediğim için kendime ceza verıyorumalmıycam evden bıseyler gıyıp gidicem oysakı zayıflayıp elbise giycektim boğazımı tutamazsam böyle olur:84:
Slm kizlar
Hepinizin guzel dilekleri icin tek tek tesekkur ederim pes aetmek yok baska bir dr sira bekliyorum
Ayrica birde dilekcim buyuk cesaret mal canin yongasimi olurmuş canim verirdim ben olsam neyim var neyim yoksa
Kaptancim niye vazgeçtin canim yarismadan ne oldu
Ben suleye vermistim oyumu ilk katiliyor diye
Baska baska iyisinizdir umarim kizlar
Ben bu aralar boyleyim kosturmaca kaptan sari karti yaz simdiden
Gelelim menume dun ne yedim hatırlamıyorum
Bugun sabahta
1 muz bir kutu sut ictim hala da birsey yemwdim
Edacim ayda 8 kg verdirecek diyet lazim acill
Ayfercigim oncelikle gecmis olsun. İlk olarak panik yapma. Bir kac doktora daha gorun. Hem kist ne kistiymis soyledi mi sana doktor? Polikistik over mi dedi? Eger bu varsa doktor bana da cocuk yapman zorlasir demisti ama etrafimdakilerden gordugum dogum kontrol hapi kullanip tedavi olup dk haplarini biraktiktan sonra bebegi olan cok kisi gordum o kadar dert etmedim. Sende oncelikle sakin ol. Neymis ne degilmis bir ogren bakalim. Benim doktorumda kilo vermek zorundasin gebelik icin demisti. Bir ayda 8 kilo verdiren listeler benim ve sekerkizin listeleri (onun diyetisyrni de ayni seyi soylemis ) teoride baktiginda 2 kilo verdiriyor ki harfi harfine uyarsan verirsin ben verdim oyle uyarak. Belki 8 gitmez ama 7 gider cok fark yok yani. Evet asil can alici noktaya geldik. Soyleki ben c.tesi diyetisyene gidinde ben bu ay zorlayacagim listeyi alacagim ve bana ne liste verirse seninlede tum listelerimi paylasirim. Butun puf noktalarida ayni sekilde paylasagim. Suwn regl misin ? Detoks yapman gerekebilir. Her sekilde ben sana c.tesi gune dahil olmak uzere uygulayacagin detoks menuyu yazayim. C.tesi aksam mutlaka diyetisyenin listesini seninle burada paylasirim. Senin benden farkli olarak kilon az olkdugu icin sporunu aksatmadan yapman gerekiyor. Ortalama senin kilonda gunluk yada haftalik yapialmasi gereken sporuda diyetisyenime soracagim. En azindan simdilik sekerkizin sporu kadar yap derim sanirim yarim saat yuruyustu ? Yanlissam beni duzelt sekerkiz. Birazdan menueleri vs yaziyorum. Gec yazdigim icin kusurums bakma lutfen bilseydim onceden yazardim.
Kızlar bu arada biz erkek arkadaşımla ayrıldık maalesefşuan boşlukta gibiyim, o yüzden diyet miyet hiç yapasım yok şu aralar (( bazen biraz ara vereyim diyorum ama biliyorum o arada 4-5 kg alıcamm eminim kendimi tanıyorumm
Detoks menu ( ozellikle regl olundugunda)
Kalkis 1 bardak ilik su ( 07:00)
Kahvalti (07:15)
1 dilim kepek ,cavdar , tam bugday ekmegi
1 yumurta
4 zeytin( tuzsuz vve yagsiz tuzlu ise mutlaka suda bekletmelisin)
Domates salatalik yesillik ( sinirsiz doyana kadar)
1 su bardahgi greyfurt suyu
Ara (10:00).
1 dilim ananas
Ogle (12:00)
150 gr et,tavuk,balik
Sinirsiz yagsiz tuzsuz salata
Ara 1 dilim ananas+ 1 tam ceviz ( 14:00)
Ara 2 dilim ananas (16:30)
Aksam 9 yk sebze yemegi (19:30)
1 su bardagi yogurt
Ara su bardagi greyfurt suyu
(21:30)
Saatleri kendine gore ayarlayabilirsin. Dikkat etmen gereken 3 saat sinirini asmaman. 3 saatten fazla ac kalmiyorsun. Ara ogun atlamiyorsun. Ne eksik ne fazla. Bu menuyu yapip 2 kilodan az vermen mumkun degil gibi birsey. Zor dersen benim suan uyguladigumu uygukayabilirsin. Ha bu arada gunde 2 bardak yesilcay ve 1 bardak isirganotu demleyip iciyorsun.
canım benım bak gördünmübazen kan pıhtısı falan kalıyor onu kistmi sandılar acep neyse garanti olsun bir dra daha gitt bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?