Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Slm kizlar
Hepinizin guzel dilekleri icin tek tek tesekkur ederim pes aetmek yok baska bir dr sira bekliyorum :(
Ayrica birde dilekcim buyuk cesaret mal canin yongasimi olurmuş canim verirdim ben olsam neyim var neyim yoksa
Kaptancim niye vazgeçtin canim yarismadan ne oldu
Ben suleye vermistim oyumu ilk katiliyor diye
Baska baska iyisinizdir umarim kizlar
Ben bu aralar boyleyim kosturmaca kaptan sari karti yaz simdiden
Gelelim menume dun ne yedim hatırlamıyorum
Bugun sabahta
1 muz bir kutu sut ictim hala da birsey yemwdim

Edacim ayda 8 kg verdirecek diyet lazim acill

Slm kizlar
Hepinizin guzel dilekleri icin tek tek tesekkur ederim pes aetmek yok baska bir dr sira bekliyorum :(
Ayrica birde dilekcim buyuk cesaret mal canin yongasimi olurmuş canim verirdim ben olsam neyim var neyim yoksa
Kaptancim niye vazgeçtin canim yarismadan ne oldu
Ben suleye vermistim oyumu ilk katiliyor diye
Baska baska iyisinizdir umarim kizlar
Ben bu aralar boyleyim kosturmaca kaptan sari karti yaz simdiden
Gelelim menume dun ne yedim hatırlamıyorum
Bugun sabahta
1 muz bir kutu sut ictim hala da birsey yemwdim

Edacim ayda 8 kg verdirecek diyet lazim acill

Geçmiş olsun erigim, Allah şifa verir inşallah :16: sağlık olsunda gerisi mühim değil, kilo da verilir her türlü, yeter ki sağlımız yerinde olsun.

Hosbulduk kızlar siz nasilsiniz ben iyi olcam olmaliyim

iyi olcaksın tabıkı canım olmaman için hiçbir neden yok:20:
sabah gene saraçoğlunu dinledım trt de kesinlikle soğan kürünü dene canım kistlerde çok etkılıymış
1 ortaboy soğanı 1,5 bardak suda kaynatıp sabah akşam taze taze yapıp içicen

Teşekkür ederim.
Birazdan geliyordun hani kaptan sen bizi mi kandırdın:9:
Bende uyuyayım azıcık bari..
Askolsun canim ben kandirikcimiyim:36:

Kahvalti yap,topla,etrafi temizle...
sonrada 3 numarayi uyut,o uyuyana kadar sende uyu derken bu saat oldu gelmem:9:

ögle yemegi arasi bakayim dedim bende..
ögleden sonra yokum,aksama gelirim
eltimle carsi gezmesi yapcez,kücücük beden ciciler alcam kendime,yoksa bebnim motive olacagim yok anacigim,...

aman uyu canimsin,dinlenki hemencecik iyilesesin:16:

birde seninle hafatdan itibaren basliyoruz yarisa cicim..cumadan sonra yani:33:

bakalim haftaya kadar kim veriyormus kilocuklari:51:bana kandirikcida dedin ya,daha bir bilendim simdi:60::60::60::60:
(Bu sakaydi,alinma sakin canim:17:)

sekerim kimse üzmedi beni,kimin haddine beni üzmek demi ama:34:
haksiz rekabet vardi,bende gelemedim ve ayrildim:54:

sahgülcügüm kurs yok,ne güzel burdasin...:16:
nora nora nerede,kücücük bir derede
:9::9::9:
ayulduz kiz sen bu hizla bizede ugra sana..ikimiz birden su evi bir alt üst edelim:9:

mervisim cicim..dönüsün muhtesem olsun canim..sakin kacamak yok unutma:34:

ayfercigim sende moral bozma,hep beraber ayda 8 kilo diyeti yapacagiz..:9:hep destek,tam destek:16:

aksama gelmeye calisirim kizlar..bu arada takima yeni üye alma karari verdim..taze kan her zaman iyidir,bizi toparlar:34:

görüsürüz anacigim:3:

Kızlar ben bu aralar diyete bir türlü motive olamıyorum :((( kaç gündür bu dertten muzdaribim, şuan tek sıkıntım bu kara kara düşünüyorum kendimi nasıl motive edeyim diye ama olmuyor :( spora mı başlasam diyorum ama kışın çok zor oluyor iş çıkışı spora gitmek napıcam bilmiyorum şuan tek korkum eski kiloma dönmek :5::5::5:
sürekli canımın sıkılmayacağı motive olabileceğim yöntemler arıyorum, deniyorum ama nafilee :5:

Kızlar ben bu aralar diyete bir türlü motive olamıyorum :((( kaç gündür bu dertten muzdaribim, şuan tek sıkıntım bu kara kara düşünüyorum kendimi nasıl motive edeyim diye ama olmuyor :( spora mı başlasam diyorum ama kışın çok zor oluyor iş çıkışı spora gitmek napıcam bilmiyorum şuan tek korkum eski kiloma dönmek :5::5::5:
sürekli canımın sıkılmayacağı motive olabileceğim yöntemler arıyorum, deniyorum ama nafilee :5:

bende aynı dertten muzdaribim canım sankı tamamen koptum gibi diyet psikolojisinden napsakki :31::31:

Son düzenleme:
bende aynı dertten muzdaribim canım sankı tamamen koptum gibi diyet psikolojisinden napsakki :31::31:

hep psıkolojık bunlar biliyorum ama napıcam onu bilmiyorum :((( mutlu olunca yemek yiyemiyorum moralim bozuk ya da canım sıkılıyorsa yemeklere saldırıyorumm :ssz: napsak cnmm ben bi ara diyetisyene gitmeyi de düşündüm yeni ve farklı birşey olsun diye ama ondan da zamanla sıkılırım diye de korkuyorumm :ssz:

Menum
Kahvalti,5 zeytin,50 gr beyaz peynir,40 gr omlet,2 dilim tbugday rekmegi,bir t.k bal,bir t.k tereyag
Ara bir elma
Ara neskafe ,beypazari kurusu
Aksam
200gr tavuk corbasi 3adet kabak mucveri,salata
Ara 200ml sut
3 lt su,2 bardak form cayi
Spor 45 dakika yuruyus dusunuyorum

Kızlar bu arada biz erkek arkadaşımla ayrıldık maalesef :ssz: şuan boşlukta gibiyim, o yüzden diyet miyet hiç yapasım yok şu aralar :((( bazen biraz ara vereyim diyorum ama biliyorum o arada 4-5 kg alıcamm eminim kendimi tanıyorumm :ssz::5:

Canim ya hayirlisi boyleymis demekki sakin canim uzaklasirsan buralardan diyetinden butun emeklerin bosa gider

Askolsun canim ben kandirikcimiyim:36:

Kahvalti yap,topla,etrafi temizle...
sonrada 3 numarayi uyut,o uyuyana kadar sende uyu derken bu saat oldu gelmem:9:

ögle yemegi arasi bakayim dedim bende..
ögleden sonra yokum,aksama gelirim
eltimle carsi gezmesi yapcez,kücücük beden ciciler alcam kendime,yoksa bebnim motive olacagim yok anacigim,...

aman uyu canimsin,dinlenki hemencecik iyilesesin:16:

birde seninle hafatdan itibaren basliyoruz yarisa cicim..cumadan sonra yani:33:

bakalim haftaya kadar kim veriyormus kilocuklari:51:bana kandirikcida dedin ya,daha bir bilendim simdi:60::60::60::60:
(Bu sakaydi,alinma sakin canim:17:)

sekerim kimse üzmedi beni,kimin haddine beni üzmek demi ama:34:
haksiz rekabet vardi,bende gelemedim ve ayrildim:54:

sahgülcügüm kurs yok,ne güzel burdasin...:16:
nora nora nerede,kücücük bir derede
:9::9::9:
ayulduz kiz sen bu hizla bizede ugra sana..ikimiz birden su evi bir alt üst edelim:9:

mervisim cicim..dönüsün muhtesem olsun canim..sakin kacamak yok unutma:34:

ayfercigim sende moral bozma,hep beraber ayda 8 kilo diyeti yapacagiz..:9:hep destek,tam destek:16:

aksama gelmeye calisirim kizlar..bu arada takima yeni üye alma karari verdim..taze kan her zaman iyidir,bizi toparlar:34:

görüsürüz anacigim:3:

Valla kaptanim kucuk beden kiyafet almak en iyi motivelerden bence benim,benim iki tane cicim var sabirsizlikla bekliyorum giymeyi .geliyim bacim zaten acilmadigim bi yurdisi kaldi oda yakindir:)
8kilomu vereceniz ay ne guzrl ben verememki size desteklerim ama muck

Back