canını sıkma ayfercim.kistlerin zararsızdır diye tahmin ediyorum.bazen biz farketmedende yumurtalıklarımızda olup kaybolan cinsten bile olabilir.sen o sekiz kiloyu verebilecek birisin.moralini bozma güçlü ol.
ayy cok gecmiş olsun dilekcim aman dikkat et kendine.bu külliye etlikteki mi.
haklısın sonucta drlarda insan ve tıp herşeyi bilemez.drların tecrübesi yorumları farklı farklı olabilir.
Ben sana sakındiyorummmm. Niye mi? Bak benim diyetisyenim beni internetten bir sistemden takip ediyor ben her gün yediklerimi kayıt ediyorum ve 1600 kaloriyi daha hiç dolduramadım ama bazen yağ miktarı aşıyor bazen protein. Ve ihtiyacdan fazlası direk yağ oluyor biliyorsun. Kalori hesabı yapacaksan bile sağlık beslenme temeli üzerine yap. Yani 1 dilim börek yedim ince dilim kek yedim diye değil. 14. Takımda bir arkadaşım var o bir süre kalori hesabı yaptı ama şimdi diyetisyene gidiyor ve metabolizması yavaşlamış yanlış yöntem yüzünden . :26:
Slm kizlar icimi dokup gitsem hani menu filan yazmasam öyle anlatsam cok ihtiyacim var galiba buna
Bugun reglimin ikinci gunh Atatürk Araştırma hastasine gittim
Vajinal usg ve hormon testi yapildi
Hormon sonuclarim normal
Ama 16*15 mm kistim cikti sag overde
Atatürk te infinitive tedavisi olmadigi icin zeki ulus yada zekei tahir e yonlendirdiler
Kistlere bakilacak vajinal film cekilecek
Esimin spermiogram testi yapilacak (ki daha once hamile kaldigim icin pekte gerek yok dediler)
Zorlu bir süreç seni bekliyor haxirlikli ol dediler
Sadece kist var diye ki iki ay öncesinde yoktu
Bu kadar korkutmalari dogrumu bilmesemde
Sabahin 9unda girdigim hastaneden aksam saat 17:00 de ciktim ve galiba 15:00 den bu yana belli aralıklarla aglama nobetindeyim
Ayrica tedavide kullanilacak ilaclar kilo yapacagi için bir ay icinde 8kg vermem bekleniyor
Bir ayrinti daha verilecek ilac klomen yada turevi kiski buyuturmu endisem
Ben kendime bir ay daha taniyip sogan kuru ili bu kistin ustesinden gelecegimi ve ardinda da incir kuru denemeyi düşünüyorum
Bir daha ki ay tekrar kontrole giderim olmazda o zaman baslariz
Sizce ne yaomaliyim ve bana acil bir liste lazim ayda sekiz kg icin
kaptancım nıye cekılıyosun en oldu kım uzdu senıcanim kazene özel mesaj yazdim ve yarismadan cekildigimi bildirdim...cevap gelmedi henüz,kabul etmesede artik gitmem o sayfaya..herkes ne yapmak istiyorsa yapsin,hicte umrumda degil acikcasi
afiyet olsun canim..harika görünüyordu zaten..eminim cokta lezzetlidir
olur canim..bu hafta dilek yapacak zaten,haftayada sen yaparsin
bende senin gibi anladim:26:
süper olur bence
birakmam seni,sakin izin lafi etme
karataycilar gelseydi derlerdi nasil oldugunu ama ne gelen var ne giden
bende bi 10 kg verebilseydim..veremedikce motivasyonum düsüyor
tesekkür ederim canim ama artik yokum o iste
sagol canimsin..senin pilavinda harikaydi
benle yarissan sulecigim..ben hic veremiyorum artik..beni gaza getirecek birilerine ihtiyacim var..yoksa yelkenleri suya indirmeme az kaldi
edacigim harikasin canim ya..öyle güzel anlatmissinki,senin mezuniyet öykünü merakla bekliyorum..cok azimli,cok kararlisin ve ben sana hayranim
bence süper olur
afiyet olsun canim.
iyi aksamlar cicim
hemmen ictim canim
insallahhhhhhhh
iyi aksamlar canim
canim izine ayrilmak istiyorsan elbette ayril ama kilo alarak gelirsen yolarim seni
afiyet olsun canim..annecigin israr etmeseymis keske ama olmus bi defa..sen 200 defa zipla yerinde,cezani cekmis olursun
ben dedim diyecegimi
canimsin canim..üzülme lütfen,taa icimde hissettim seni simdi...allah hayirlisini versin canim..kalbini ferah tut sen,baska doktora git birde..hemen moral bozma lütfen...
kilo isini verebildigin kadar artik canim...
lütfen üzülme lütfen
dilekcigim okurken bile ürperdim
canim valla verilmis sadakan varmis...ani bir hareket,veya yanlis bir laf cok baska seylere mal olabilirdi...
ben cok korkagim böyle durumlarda,sen gercekten dimdik durmussun..
cok gecmisolsun canim,allah bi daha yasatmasin
hemen buna cevap vereyim asmye git canım.o göğsündeki batmalar kas ağrısıdır.cok mu üşüdün bir yerlerde.
Yarım ekmek kısmını okurken gözlerim yuvalarından çıktı girdi wallaGunaydın canlarım kahvaltımı yaptım
Yeşilçayımı içtim yarım beyaz ekmk yedim dilim yani :)) su içmeye baslıcam şimdi
Günaydın canım...tmm hapşurmamgünaydın kızlarrr
şulecim geçmiş olsunn, buldumu sonunda grip ben korkumdan evden çıkamıyorum aman forma hapşurma sakın
GünaydınnnnGünaydınn herkese
Aaa orda nerde külliye var hiç görmedimCanim ostimde araba pazarini karsisinda
Hmmm misafir gelecekti değiş mi kolay gelsin sana cnmKizlar ben kacar aksama gorusuruz simdi evin icinde kosturmaktan totomdan ter akitiyim bitaz:)
ayy şulecim senle sohbet etmeyi ne cok istiyorum.ama hastanın ardı arkası kesilmiyor.
Evet yaaa bendeevde sıkıldım yatıp tv izlemekde hiç bana göre değil. Battaniye altında elimde iPad bakıyorum öylece sayfamıza
hafta sonu arkadaşımın sözüü var planım elbıse almaktı ama 65 e inemediğim için kendime ceza verıyorumalmıycam evden bıseyler gıyıp gidicem oysakı zayıflayıp elbise giycektim boğazımı tutamazsam böyle olur:84:
bugun senle ben ev kuşu , benımde bu hafta kursum yok evdeyım butun hafta
Ama bişey diycemmmm
Eğer ki çok yakın bir arkadaşınsa al elbiseni ... Bende aynı şeyi yaptım ve şimdi arkadaşımın söz resimlerine bakarken sinir oluyorum kendime. Bunu unutmamamda sinir bozucuama evden giyebeileceğin güzel bir kıyafetin varsa tabii gerek yok yenisini almaya. Ama sırf kilo veremedim diye kendine bu özel günde ceza verme, bence
Teşekkür ederim.Günaydinnn
Sulecigim gemisolsun canim
bende büyügü okula gönderdim,biraz uzandim..bi uyandim 9 olacak,kücügüm krese gec kalacak
acele hazirladim,gönderdim onu
menümü yazayim bu arada,sonrada kahvalti hazirlamaya
sabah
1 kase yogurt,yarim muz,1 yumurta,6 zeytin,1 c.b.kuruyemis
aksam
1 ev yapimi lahmacun,1 kase mercimek corbasi,salata
su
2,5 lt
spor
30 dk yürüyüs
2 kupa yesil cay
görüsürüz birazdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?