Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Canim ostimde araba pazarini karsisinda

Bacisi sagol bende saglikli beslenme uzerine yapicam ama amac kek borek yemek zorunda kaldigim zaman kaloriyi dengelemek bu surekli olacak seklinde degil canim

aynen tatlım rabbım ol derse olur.adetın yakınsa bu tarz catlamımış yumurtalar gozukebılıyor tatlım gec bendede oldu ama adetle atıyosun zaten mrek etme.zorlu surec falan da degı kendını kasma sakın stres kötu etkılıyor .oluruna bırak tatlım doktoruna gıt testlerı yaptır evde kendın deneme sogan suyu vs.. bıryerden baslamak gerkıyor nasıpse rabbımde bebek cok ısteyen herkese hayırlı zamanda nasıp eder ama morel cok onemlı tatlım

kaptancım nıye cekılıyosun en oldu kım uzdu senı

gunaydın kısceler
menum
sabah 5 zeytın
1 dılım beyaz peynır,
salatalık domates
2 dılım ekemk
cay

ara
5 dıyet bıskuvu (sunta gıbı olandan)
zencefıl lımon cay

öğle
kuru fasulye
2 dılım ekemek
cacık

ara
1 kutu sut

aksam
kapuska yemegı 6 ksık
yogurt
2 dılım ekemk

ara
1 elma

su 2lt

hemen buna cevap vereyim asmye git canım.o göğsündeki batmalar kas ağrısıdır.cok mu üşüdün bir yerlerde.

Başkanlar bazen sigara içiyor camları açıyoruz pazartesi ve dün bir ara üşüdüğümü hissettim aslında ama alışkınım birşey olmaz diye içimden geçirmiştim aslında. Neyse saolsun asm deki Dr ümüzde çok tatlı bir bayan hemen ilaç yazıp 2 gün istirahat yazdı eve geldim yatakdayım.

Gunaydın canlarım kahvaltımı yaptım
Yeşilçayımı içtim yarım beyaz ekmk yedim dilim yani :)) su içmeye baslıcam şimdi
Yarım ekmek kısmını okurken gözlerim yuvalarından çıktı girdi walla
günaydın kızlarrr
şulecim geçmiş olsunn, buldumu sonunda grip ben korkumdan evden çıkamıyorum aman forma hapşurma sakın
Günaydın canım...tmm hapşurmam
Günaydınn herkese
Günaydınnnn
Canim ostimde araba pazarini karsisinda
Aaa orda nerde külliye var hiç görmedim
Kizlar ben kacar aksama gorusuruz simdi evin icinde kosturmaktan totomdan ter akitiyim bitaz:)
Hmmm misafir gelecekti değiş mi kolay gelsin sana cnm

hafta sonu arkadaşımın sözüü var planım elbıse almaktı ama 65 e inemediğim için kendime ceza verıyorum almıycam evden bıseyler gıyıp gidicem oysakı zayıflayıp elbise giycektim boğazımı tutamazsam böyle olur:84:

Ama bişey diycemmmm
Eğer ki çok yakın bir arkadaşınsa al elbiseni ... Bende aynı şeyi yaptım ve şimdi arkadaşımın söz resimlerine bakarken sinir oluyorum kendime. Bunu unutmamamda sinir bozucu ama evden giyebeileceğin güzel bir kıyafetin varsa tabii gerek yok yenisini almaya. Ama sırf kilo veremedim diye kendine bu özel günde ceza verme, bence

canım kıyafet çokta olmuyoki
bakalım canım napim olanlardan bişey giycem artık evde olcak zaten , zayıflayınca almak ıstıyorum hevesım kaçtı

Teşekkür ederim.
Birazdan geliyordun hani kaptan sen bizi mi kandırdın
Bende uyuyayım azıcık bari..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…