Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Son düzenleme:

Naptın kuzum sen için kuruyacak su içmelisin

Menun iyide bacim su cok az icin kurur kizz
ha haa aklın yolu bir bende aynı şeyi yazmıştım
Bende bi diyom 15 tatilde izin aliyimmi diye yogunum ne ediyim yarin mevlud var yogunum teyze kizi geldi tatile persembe cuma onla gececk ama simdi takimim parmak salamalari sayesinde bi yerde duruyorum yoksa bende abooo dusunmekbile istemiyorum:)
Bence burdan sakın ayrılma durumun çok müsait kaçamak yapmaya her gün pastalar börekler ben senin yerinde olsam Warya 1 ine yok desem öbürlerine getir derim
Ne diyim canim sende haklisin adim hidir elimden gelen budurmu desem :) yo yo sen yorumlarini yap bacim senin korkuna bi yerde dur diyorum en azindan muck

Bende katılıyorum edaya canım sen onu dinle tecrübe konuşuyor sonuçta

Kurabiye cıs tabii ama çok az yemişsin cnm keşke hurma falan yeseydin :26:

Ben sana sakın diyorummmm. Niye mi? Bak benim diyetisyenim beni internetten bir sistemden takip ediyor ben her gün yediklerimi kayıt ediyorum ve 1600 kaloriyi daha hiç dolduramadım ama bazen yağ miktarı aşıyor bazen protein. Ve ihtiyacdan fazlası direk yağ oluyor biliyorsun. Kalori hesabı yapacaksan bile sağlık beslenme temeli üzerine yap. Yani 1 dilim börek yedim ince dilim kek yedim diye değil. 14. Takımda bir arkadaşım var o bir süre kalori hesabı yaptı ama şimdi diyetisyene gidiyor ve metabolizması yavaşlamış yanlış yöntem yüzünden . :26:

Canım yaa lütfen kendini fazla yıpratma dediğin gibi Rabbim ol desin yeter.. Şimdi sözümmeclisden dışarı (Yaseminjim) bazen Dr lar yaptıkları işi o kadar ama o kadar büyütüyorlar ki sanki o hastalık çaresiz yada tek çare onlar gibi. Bana çok denk geldi yada. Üstelik 1 tanesi yüzünden bebeğimi aldırdım kızım 1 yaşında falandı 1 sabah uyandım kulağım duymuyor Dr acil ameliyat olmalısın dedi kan tahlilleri sırasında hamile olduğum ortaya çıktı ve bana çok ağır bir ameliyat olacağını olmazda hamilelik sonunu beklersen yüz felci olup bir daha hiç duyamayacağımı söylediler. Nasıl olsa çok yeni daha diye önce kürtaj oldum sonra ameliyat için hastaneye yattım veeee ameliyat sabahı vizit sırasında bölüm başkanı bu hastayı önce alın lokal olması yeterli dedi 5-6 saat sürecek genel anestezi lazım dedikleri ameliyat belki 1 saat falan sürdü ertesi gün taburcu ettiler bumuydu dedim yaa.
Sonrada oğlum doğduğunda bir Dr inememiş testis teşhisi koydu önceki deneyimlerimizden dedik ki farklı Dr a götürelim tam 6 Dr gezdik ve yemin ediyorum 6 farklı yorum yaptılar. Yazsam roman olur.
Hatta geçen yıl arkadaşımın başına da şu geldi bebek istiyordu yumurtalarının kalitesi düşmüş hamile kalamazsın dediler kız korunmayıp ne yapsam derdindeyken hamile kaldı .. Sonuç olarak sana tavsiyem araştır iyi bir Dr bul muayene ol ve fazla da aklını karıştırmadan tedavi ol canım. 8 kilo vermekte dert değil mutlaka verirsin. Istersen benim diyetisyen internet üzerinden takip işlemini 75 tl ye indirdi (bana özel) o sana uygun bir diyet yazar .

Walla verilmiş sadakan vardmış bende çok korkuyorum öyle tiplerden allahım hepimizi esirgesin

Aaaa ama çok üzüldüm . Eminim bu yarışmayı düzenleyenlerde görüyordum ve tepki vereceklerdir. (Umarım :26:)
haftaya cuma seve seve yaparım tabii inşallah evde olucam rahat takip edip hallederim inş.
:18: senle mi rakip olduk şimdiiiiçok iddalıyım bu hafta ama Telafi yapmam lazım geçen hafta hiç veremedim bugün yeni listeme başlıycam ona göre

Blu nün hem oğlu rahatsız hemde tr ye gelecekti sanırım izinli olabilir.
Banu yü bende merak etmeye başladım misafirleri vardı galiba ama yada ben mi kaçırdım başka bir şey mi var ki o gelirdi mutlaka ...

Ne çok konuştum gece gece ....
Yediklerimi yazayım çıkayım artık uyuyamıyorum sırt ağrımdan az daha sağ sol yapayım belki sızarım
İşlerim vardı sabah kahvaltı yapamadım bşrde diyetisyene gittim aç gitmek lazımdı o yüzden çıkınca çantamdaki
3 kkayısı ile 5 bademi yedim

Öğle 1 kase tarhana çorbası.
Etli türlü
Cacık

Ara 1 avuç dut
5-6 fındık

Akşam 8-9 fındık

Saat 22:00 de kocam eve geldi bana çorba yapmış onu içtim. İlaç içtim biraz kendime geldim.

Yaseminjim benin burnum akıyor hapsiriyirum heryerin ağrıyor ve sırtımın ortasında inanılmaz bir agri var uytmuyir uykumdan uyandırıyor nefes alırken batıyor . Sence sabah hastaneye mi yoksa asm ye mi gitmeliyim ?
hemen buna cevap vereyim asmye git canım.o göğsündeki batmalar kas ağrısıdır.cok mu üşüdün bir yerlerde.

canını sıkma ayfercim.kistlerin zararsızdır diye tahmin ediyorum.bazen biz farketmedende yumurtalıklarımızda olup kaybolan cinsten bile olabilir.sen o sekiz kiloyu verebilecek birisin.moralini bozma güçlü ol.

ayy cok gecmiş olsun dilekcim aman dikkat et kendine.bu külliye etlikteki mi.
haklısın sonucta drlarda insan ve tıp herşeyi bilemez.drların tecrübesi yorumları farklı farklı olabilir.

Guzel arkadasm benim.derdini yazarken sikayt etmeden dermanlarini da yazmissin.senin de soledin gibi allah ol derse oluverir dua edicez sana cnm hepbirlikte

Günaydinnn

Sulecigim gemisolsun canim

bende büyügü okula gönderdim,biraz uzandim..bi uyandim 9 olacak,kücügüm krese gec kalacak
acele hazirladim,gönderdim onu

menümü yazayim bu arada,sonrada kahvalti hazirlamaya

sabah

1 kase yogurt,yarim muz,1 yumurta,6 zeytin,1 c.b.kuruyemis

aksam
1 ev yapimi lahmacun,1 kase mercimek corbasi,salata

su
2,5 lt
spor
30 dk yürüyüs
2 kupa yesil cay

görüsürüz birazdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…