Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
animsin kimse üzmedi sakin olKaptan senin morel niye bozuk
Kim üzdü seni söle hemen hucuma gecelimm
Kaptanımızı kimse üzemez uleyyynnnn
Selam canim..hos geldinHerkese selam,
Nasilsiniz ?![]()
Sabah
Specıal k
Yarım saat sonra elma cayı tarcınlı
Ara
Yogurt öaydanozlu kendim ole kattım
Ögle
Mercimek corbası
1 ekmek dilim
Salata
Aksam
Mercimek corbası
Bulgur pşlavı 2 kasık
Tavvuk gögus haslama
Ayran 1 bardak
Su: 2 bardak malesef
Bitki çayı: yeşilçay 2 kupa
Merhabalar kizlar..nasilsiniz
bir selam vereyim dedim..
gecmis yapip geliyorum![]()
Menun iyide bacim su cok az icin kurur kizz
Bence burdan sakın ayrılma durumun çok müsait kaçamak yapmaya her gün pastalar börekler ben senin yerinde olsam Warya 1 ine yok desem öbürlerine getir derimBende bi diyom 15 tatilde izin aliyimmi diye yogunum ne ediyim yarin mevlud var yogunum teyze kizi geldi tatile persembe cuma onla gececk ama simdi takimim parmak salamalari sayesinde bi yerde duruyorum yoksa bende abooo dusunmekbile istemiyorum:)
Ne diyim canim sende haklisin adim hidir elimden gelen budurmu desem :) yo yo sen yorumlarini yap bacim senin korkuna bi yerde dur diyorum en azindan muck
Bugunku mnm
Bugun oructum sahura kalkamadim
Aksm salata 1 kase mercimk corb.1 kucuk tbk hamsi.
1 brdk sut 2 kucuk anamin kurabiyesi zorladi beni evde devam edersin diye diye.
1 su brd form cay 1 lt su ictim
Uyuyana kadar hdefim suyu 2.5 lt yapmk.1 de yesil cy icerim ohhhgel keyfim
Bende dusundum kalori hesabi yapmayi aslinda bacim hangi duzende zayiflarsan zayifla karatay olsuun 5 ogun olsun yada kalori hesabi yaparak kilo verdikten sonra kitliktan cikarcasins ye kilo alirsin
Ben kalori hesabi besleniyim en iyisi.kalori hesabi yapan bi siteyi cok takip etmistim esin matematigini azbucuk biliyorum .ne guzel gurubumuzda degisik renkler olsun bide dukancimiz olursa tam olur:) yapabilirmiyim kaptan sakincasi varmi bi sure boyle devam ediyim
Slm kizlar icimi dokup gitsem hani menu filan yazmasam öyle anlatsam cok ihtiyacim var galiba buna
Bugun reglimin ikinci gunh Atatürk Araştırma hastasine gittim
Vajinal usg ve hormon testi yapildi
Hormon sonuclarim normal
Ama 16*15 mm kistim cikti sag overde
Atatürk te infinitive tedavisi olmadigi icin zeki ulus yada zekei tahir e yonlendirdiler
Kistlere bakilacak vajinal film cekilecek
Esimin spermiogram testi yapilacak (ki daha once hamile kaldigim icin pekte gerek yok dediler)
Zorlu bir süreç seni bekliyor haxirlikli ol dediler
Sadece kist var diye ki iki ay öncesinde yoktu
Bu kadar korkutmalari dogrumu bilmesemde
Sabahin 9unda girdigim hastaneden aksam saat 17:00 de ciktim ve galiba 15:00 den bu yana belli aralıklarla aglama nobetindeyim
Ayrica tedavide kullanilacak ilaclar kilo yapacagi için bir ay icinde 8kg vermem bekleniyor
Bir ayrinti daha verilecek ilac klomen yada turevi kiski buyuturmu endisem
Ben kendime bir ay daha taniyip sogan kuru ili bu kistin ustesinden gelecegimi ve ardinda da incir kuru denemeyi düşünüyorum
Bir daha ki ay tekrar kontrole giderim olmazda o zaman baslariz
Sizce ne yaomaliyim ve bana acil bir liste lazim ayda sekiz kg icin
Basim agriyo hemen yaticam .bugun basima oyle bisey geldiki odum patladi resmen .kulliyeden ciktim duraga gittim tek basimayim durakta otaban gibi caddede kimse yok arabalar gecip duriyo sadece dolmusu beklerken iki cocuk yaklasti yanima18 yas civarinda giyimleri cok kotu sayilmazdi tam tipleri tip degil di basladilar dilenmeye abla paramiz yok karnimizz ac neler neler soyluyorlar ama benim kafamda o an bin turlu sey gecti cantayi acsam direk tel cuzdani gorecekler telefon pagali bisey diyorum acsam hemen alirlar kacarla ama bitaraftan ya tinerci kafalari yerinde degilse bicagi takiverirler kimseciklerde yok cebimde para olsa vericem ama yok cantada elimde dolmus parasiyla bazlama var.dolmusta gelmez aksi gibi.dedim tatli dille kardeslerim acsaniz bazlamayi veriyim elimdeki paradan baska paramda yokta istemiyolar birinin agzindan kopukler geliyo inan yok diyorum sonra kufur edip cektiler gittiler ama bende benden gittim..rabbim buyuk ibadetten cikmistim edilen dualarin hurmetine ucuz atlattim diyorum...esime demedim tabi desem yanliz bidaha hicbiyere yollamaz boyle durumlardada cuzdani bile verder onlarin ne yapacagi bellimi olur diye bosuna dememisler mal canin yongasi diye kaptirmadim telefonu:)
Aaaa ama çok üzüldüm . Eminim bu yarışmayı düzenleyenlerde görüyordum ve tepki vereceklerdir. (Umarım :26:)canim kazene özel mesaj yazdim ve yarismadan cekildigimi bildirdim...cevap gelmedi henüz,kabul etmesede artik gitmem o sayfaya..herkes ne yapmak istiyorsa yapsin,hicte umrumda degil acikcasi
afiyet olsun canim..harika görünüyordu zaten..eminim cokta lezzetlidir
olur canim..bu hafta dilek yapacak zaten,haftayada sen yaparsin
bende senin gibi anladim:26:
süper olur bence
birakmam seni,sakin izin lafi etme
karataycilar gelseydi derlerdi nasil oldugunu ama ne gelen var ne giden
bende bi 10 kg verebilseydim..veremedikce motivasyonum düsüyor
tesekkür ederim canim ama artik yokum o iste
sagol canimsin..senin pilavinda harikaydi
benle yarissan sulecigim..ben hic veremiyorum artik..beni gaza getirecek birilerine ihtiyacim var..yoksa yelkenleri suya indirmeme az kaldi
edacigim harikasin canim ya..öyle güzel anlatmissinki,senin mezuniyet öykünü merakla bekliyorum..cok azimli,cok kararlisin ve ben sana hayranim
bence süper olur
afiyet olsun canim.
iyi aksamlar cicim
hemmen ictim canim
insallahhhhhhhh
iyi aksamlar canim
canim izine ayrilmak istiyorsan elbette ayril ama kilo alarak gelirsen yolarim seni
afiyet olsun canim..annecigin israr etmeseymis keske ama olmus bi defa..sen 200 defa zipla yerinde,cezani cekmis olursun
ben dedim diyecegimi
canimsin canim..üzülme lütfen,taa icimde hissettim seni simdi...allah hayirlisini versin canim..kalbini ferah tut sen,baska doktora git birde..hemen moral bozma lütfen...
kilo isini verebildigin kadar artik canim...
lütfen üzülme lütfen
dilekcigim okurken bile ürperdim
canim valla verilmis sadakan varmis...ani bir hareket,veya yanlis bir laf cok baska seylere mal olabilirdi...
ben cok korkagim böyle durumlarda,sen gercekten dimdik durmussun..
cok gecmisolsun canim,allah bi daha yasatmasin![]()
kaptanm cigerim pilavın cok güsel gözüküyo ve muhakkak denicem
Hemde bu hafta
Sulofe cim senn pilavda cok güsel yha ayy allahım iz burda diyet yapcaz diyoz ama ama ama siz pilav yapıyonuz
Banucum nasılsın iyimisin
Yha bluem nerde bn mi görmüyorum anlaamadım
Edacım 8 kılo nasıl vereceksen listeni bizimkede oaylas lütfen canm
animsin kimse üzmedi sakin ol
Selam canim..hos geldin
tesekkür ederim..sen nasilsin
kimsin kimlerdensin![]()
hemen buna cevap vereyim asmye git canım.o göğsündeki batmalar kas ağrısıdır.cok mu üşüdün bir yerlerde.Yaseminjim benin burnum akıyor hapsiriyirum heryerin ağrıyor ve sırtımın ortasında inanılmaz bir agri var uytmuyir uykumdan uyandırıyor nefes alırken batıyor . Sence sabah hastaneye mi yoksa asm ye mi gitmeliyim ?
canını sıkma ayfercim.kistlerin zararsızdır diye tahmin ediyorum.bazen biz farketmedende yumurtalıklarımızda olup kaybolan cinsten bile olabilir.sen o sekiz kiloyu verebilecek birisin.moralini bozma güçlü ol.Slm kizlar icimi dokup gitsem hani menu filan yazmasam öyle anlatsam cok ihtiyacim var galiba buna
Hormon sonuclarim normal
Atatürk te infinitive tedavisi olmadigi icin zeki ulus yada zekei tahir e yonlendirdiler
Esimin spermiogram testi yapilacak (ki daha once hamile kaldigim icin pekte gerek yok dediler)
Sabahin 9unda girdigim hastaneden aksam saat 17:00 de ciktim ve galiba 15:00 den bu yana belli aralıklarla aglama nobetindeyim
Ayrica tedavide kullanilacak ilaclar kilo yapacagi için bir ay icinde 8kg vermem bekleniyor
Ben kendime bir ay daha taniyip sogan kuru ili bu kistin ustesinden gelecegimi ve ardinda da incir kuru denemeyi düşünüyorum
ayy cok gecmiş olsun dilekcim aman dikkat et kendine.bu külliye etlikteki mi.Basim agriyo hemen yaticam .bugun basima oyle bisey geldiki odum patladi resmen .kulliyeden ciktim duraga gittim tek basimayim durakta otaban gibi caddede kimse yok arabalar gecip duriyo sadece dolmusu beklerken iki cocuk yaklasti yanima18 yas civarinda giyimleri cok kotu sayilmazdi tam tipleri tip degil di basladilar dilenmeye abla paramiz yok karnimizz ac neler neler soyluyorlar ama benim kafamda o an bin turlu sey gecti cantayi acsam direk tel cuzdani gorecekler telefon pagali bisey diyorum acsam hemen alirlar kacarla ama bitaraftan ya tinerci kafalari yerinde degilse bicagi takiverirler kimseciklerde yok cebimde para olsa vericem ama yok cantada elimde dolmus parasiyla bazlama var.dolmusta gelmez aksi gibi.dedim tatli dille kardeslerim acsaniz bazlamayi veriyim elimdeki paradan baska paramda yokta istemiyolar birinin agzindan kopukler geliyo inan yok diyorum sonra kufur edip cektiler gittiler ama bende benden gittim..rabbim buyuk ibadetten cikmistim edilen dualarin hurmetine ucuz atlattim diyorum...esime demedim tabi desem yanliz bidaha hicbiyere yollamaz boyle durumlardada cuzdani bile verder onlarin ne yapacagi bellimi olur diye bosuna dememisler mal canin yongasi diye kaptirmadim telefonu:)
haklısın sonucta drlarda insan ve tıp herşeyi bilemez.drların tecrübesi yorumları farklı farklı olabilir.Canım yaa lütfen kendini fazla yıpratma dediğin gibi Rabbim ol desin yeter.. Şimdi sözümmeclisden dışarı (Yaseminjim) bazen Dr lar yaptıkları işi o kadar ama o kadar büyütüyorlar ki sanki o hastalık çaresiz yada tek çare onlar gibi. Bana çok denk geldi yada. Üstelik 1 tanesi yüzünden bebeğimi aldırdım
kızım 1 yaşında falandı 1 sabah uyandım kulağım duymuyor Dr acil ameliyat olmalısın dedi kan tahlilleri sırasında hamile olduğum ortaya çıktı ve bana çok ağır bir ameliyat olacağını olmazda hamilelik sonunu beklersen yüz felci olup bir daha hiç duyamayacağımı söylediler. Nasıl olsa çok yeni daha diye önce kürtaj oldum sonra ameliyat için hastaneye yattım veeee ameliyat sabahı vizit sırasında bölüm başkanı bu hastayı önce alın lokal olması yeterli dedi 5-6 saat sürecek genel anestezi lazım dedikleri ameliyat belki 1 saat falan sürdü ertesi gün taburcu ettiler bumuydu dedim yaa.
Sonrada oğlum doğduğunda bir Dr inememiş testis teşhisi koydu önceki deneyimlerimizden dedik ki farklı Dr a götürelim tam 6 Dr gezdik ve yemin ediyorum 6 farklı yorum yaptılar. Yazsam roman olur.
Hatta geçen yıl arkadaşımın başına da şu geldi bebek istiyordu yumurtalarının kalitesi düşmüş hamile kalamazsın dediler kız korunmayıp ne yapsam derdindeyken hamile kaldı .. Sonuç olarak sana tavsiyem araştır iyi bir Dr bul muayene ol ve fazla da aklını karıştırmadan tedavi ol canım. 8 kilo vermekte dert değil mutlaka verirsin. Istersen benim diyetisyen internet üzerinden takip işlemini 75 tl ye indirdi (bana özel) o sana uygun bir diyet yazar .![]()
Guzel arkadasm benim.derdini yazarken sikayt etmeden dermanlarini da yazmissin.senin de soledin gibi allah ol derse oluverir dua edicez sana cnm hepbirlikteSlm kizlar icimi dokup gitsem hani menu filan yazmasam öyle anlatsam cok ihtiyacim var galiba buna
Hormon sonuclarim normal
hemen buna cevap vereyim asmye git canım.o göğsündeki batmalar kas ağrısıdır.cok mu üşüdün bir yerlerde.