Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Cannim kiyamam..bacim ayni durum arkadasimda oldu cocugu zor oluyor hamile kaldi kan pihtilasmasindan dolayi kaybetti ddinlendirme suresini bitirip hastaneye gittiginde kist oldugunu soylediler simdi hap kullaniyor bitmek uzre ama kilo almadi cocuktan once 5 kilo veriyim demisti vermistide almadi dikkat edersen almazsin insaallah 8 kilo icinde edaya sor bacim o bilir:) canim benim uzulme ne olur inan bunlari yazarken gozlerim dolu dolu yaziyorum kiyamam ya benim cevremde cemaatimiz icinde cocuk icin ugrasan okadar cok bacim varki aksam kizima dua ettirdim isimlerini tek tek saydirarak sabi subyanin duasi kabul olur rabbimin hikmeti buyuk uzulme canim

Allah korumuş canım ben olsam düşüp kalırdım orda valla, geçmiş olsun

Ben cok sukur olay anlarinda soguk kanliyimdir sonradan yusuf yusuf ederim .bebeler ateslenince kocam bi taraftan aglar kaynanam bi taraftan aglar deli olurdum panigin faydasi yok oan serin kanli olup yapilmasi gerekenleri yapmak lazim diye dusunuyorum

Arkadasim etliktekine gidiuor memnunda aklinda olsun ayfercigim

Mervecim cooook gecmis olsun cnm

Mervecim coook iyi yapmssin o adama kiz takimi toplayip adami dovmeye gidelim mi ha ne dersin
Aman kız şiddete karsıyım ama istisnalar kaideyi bozmaz bu arada kadındı adam degül
Bitanem morelini hiç bızma
Geçmiş olsun kız bn napım ozaman bi gögsümde cıkmadıydı kist :)) orrdada cıktı bnmde kistim vardı ikitane hemde bnde klomen kullandım ve o şekilde hamile kaldım normal yolla hamiş kalmm zordu hatta şimdi dıktorum kistlerim oldugu için ikinciyide düşün bnce diyo sürekli
Tedavini ol kistin türü ne polikistik mi çikolata kidtimi

çok ayıp yaa. Tüm keyfi kaçar ki.. zaten bakıyorum; beğendiğim bir senin tarifin var bir tane daha var ve daha o çok az oy aldı.Üzücü gerçekten
canim kazene özel mesaj yazdim ve yarismadan cekildigimi bildirdim...cevap gelmedi henüz,kabul etmesede artik gitmem o sayfaya..herkes ne yapmak istiyorsa yapsin,hicte umrumda degil acikcasi
amaaaannnn boşver inceleyip napcan kuzum yenmiş bitmiş

o kadar uzun zamandır pirinç pilavı yemiyordumki banada ayrı bir güzel geldi walla
afiyet olsun canim..harika görünüyordu zaten..eminim cokta lezzetlidir
olur canim..bu hafta dilek yapacak zaten,haftayada sen yaparsin
yanlış anlamadıysam yanlış anlaşılma oldu şekercim şule burdan izin almayacak iş yerinden izin alacak sen öyle mi anladın yoksa en yanlış ben mi anladım off ya ne kadar karısık oldu:111:
bende senin gibi anladim:26:
süper olur bence
öyle bir karışıklık mı olduuu
aman amannn hiç burdan izin alırmıyım yaa kesin koparım coşarım engin olur taşarım
birakmam seni,sakin izin lafi etme
bence güzel karatayca nasıl
karataycilar gelseydi derlerdi nasil oldugunu ama ne gelen var ne giden
eda ya 20küsür kilo verdin cok fark var değil mi hayatında.ben 10 küsür verdim bi tuhaf oldum cok rahatladım ya ne yük taşımışım.duyanda beni 60 felan zanneder hala 8li rakamlardayım.
bende bi 10 kg verebilseydim..veremedikce motivasyonum düsüyor
kaptanjım gayet güzel gidiyorsun maşallah maşallah
tesekkür ederim canim ama artik yokum o iste
eneeee demek kaptanımda vardı pilavda ee öyle göz gezdirirsem karıştırırım.ben şuleye verdim baktım güzel ne arayım daha güzelini diye:26:
sagol canimsin..senin pilavinda harikaydi
benle yarissan sulecigim..ben hic veremiyorum artik..beni gaza getirecek birilerine ihtiyacim var..yoksa yelkenleri suya indirmeme az kaldi
edacigim harikasin canim ya..öyle güzel anlatmissinki,senin mezuniyet öykünü merakla bekliyorum..cok azimli,cok kararlisin ve ben sana hayranim
Yok ya kaptan ceza verdi. bu önümde ki 4 hafta 8 kilo vermeyi hedefledim. Hava biraz iyileşse akşamları yarım saat hafif tempo yürüyeceğim hem vücudumu çok yormam spor dan ziyade hareket olsun diye.
bence süper olur
afiyet olsun canim.
İyi akşamlar kızlar
Ben kaçar
iyi aksamlar cicim
Suuuuuuuuuu hadi arkadasm yatana kadr 2 lt yaparsin ya hadi
hemmen ictim canim
8 li rakamlrda boyle mutluysan rabbim sana da bana da 6 li rakamlri gostersin mutluluktn cosalimi
insallahhhhhhhh
Hayirli aksamlar arkadaslar
iyi aksamlar canim
Bende bi diyom 15 tatilde izin aliyimmi diye yogunum ne ediyim yarin mevlud var yogunum teyze kizi geldi tatile persembe cuma onla gececk ama simdi takimim parmak salamalari sayesinde bi yerde duruyorum yoksa bende abooo dusunmekbile istemiyorum:)
canim izine ayrilmak istiyorsan elbette ayril ama kilo alarak gelirsen yolarim seni
afiyet olsun canim..annecigin israr etmeseymis keske ama olmus bi defa..sen 200 defa zipla yerinde,cezani cekmis olursun
Kaptanim zaruret durumlarinda yer aksamda az kalori alarak limitimi asmamaya calisirim simdi bakiym kalori sitesine benim kiloma gore gunluk almam gereken kaloriye tabii zayiflamak icin mutfak tartisi da almistim zamaninda zor olmiyacak benim icin
ben dedim diyecegimi
canimsin canim..üzülme lütfen,taa icimde hissettim seni simdi...allah hayirlisini versin canim..kalbini ferah tut sen,baska doktora git birde..hemen moral bozma lütfen...
kilo isini verebildigin kadar artik canim...
lütfen üzülme lütfen
dilekcigim okurken bile ürperdim

canim valla verilmis sadakan varmis...ani bir hareket,veya yanlis bir laf cok baska seylere mal olabilirdi...
ben cok korkagim böyle durumlarda,sen gercekten dimdik durmussun..

cok gecmisolsun canim,allah bi daha yasatmasin

evet canım kesinlikle katılıyorum soğukkanlı olmak önemli

Kızlar yarından itibaren artık tam dönüs yapıyorum
Su dur spordur erkenden yapcam
Eski merve geri donuyor
Kızlar kilo bnm başa dert bugun kardiolojıde randevum vardı
Doktor şükür kalpte bişi yok ama cigerlerin kalpe basınc yapıuo ondan carpıntım oluyo dedi bnde astım var kılomda malesed nefes darlıgı yapıyo oda kalbe vuruyomus şimdi gögüs hastalıklarına gitcem bi ara

kaptanm cigerim pilavın cok güsel gözüküyo ve muhakkak denicem
Hemde bu hafta
Sulofe cim senn pilavda cok güsel yha ayy allahım iz burda diyet yapcaz diyoz ama ama ama siz pilav yapıyonuz

Banucum nasılsın iyimisin
Yha bluem nerde bn mi görmüyorum anlaamadım
Edacım 8 kılo nasıl vereceksen listeni bizimkede oaylas lütfen canm

Tesekkür ederim cnm..varsa dolmalik fistik koy canim..daha lezzetli olur

blu türkiyeye gitti,izinli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…