Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Slm kizlar icimi dokup gitsem hani menu filan yazmasam öyle anlatsam cok ihtiyacim var galiba buna

Bugun reglimin ikinci gunh Atatürk Araştırma hastasine gittim
Vajinal usg ve hormon testi yapildi
Hormon sonuclarim normal
Ama 16*15 mm kistim cikti sag overde
Atatürk te infinitive tedavisi olmadigi icin zeki ulus yada zekei tahir e yonlendirdiler
Kistlere bakilacak vajinal film cekilecek
Esimin spermiogram testi yapilacak (ki daha once hamile kaldigim icin pekte gerek yok dediler)
Zorlu bir süreç seni bekliyor haxirlikli ol dediler
Sadece kist var diye ki iki ay öncesinde yoktu
Bu kadar korkutmalari dogrumu bilmesemde
Sabahin 9unda girdigim hastaneden aksam saat 17:00 de ciktim ve galiba 15:00 den bu yana belli aralıklarla aglama nobetindeyim
Ayrica tedavide kullanilacak ilaclar kilo yapacagi için bir ay icinde 8kg vermem bekleniyor
Bir ayrinti daha verilecek ilac klomen yada turevi kiski buyuturmu endisem
Ben kendime bir ay daha taniyip sogan kuru ili bu kistin ustesinden gelecegimi ve ardinda da incir kuru denemeyi düşünüyorum
Bir daha ki ay tekrar kontrole giderim olmazda o zaman baslariz
Sizce ne yaomaliyim ve bana acil bir liste lazim ayda sekiz kg icin

Cannim kiyamam..bacim ayni durum arkadasimda oldu cocugu zor oluyor hamile kaldi kan pihtilasmasindan dolayi kaybetti ddinlendirme suresini bitirip hastaneye gittiginde kist oldugunu soylediler simdi hap kullaniyor bitmek uzre ama kilo almadi cocuktan once 5 kilo veriyim demisti vermistide almadi dikkat edersen almazsin insaallah 8 kilo icinde edaya sor bacim o bilir:) canim benim uzulme ne olur inan bunlari yazarken gozlerim dolu dolu yaziyorum kiyamam ya:( benim cevremde cemaatimiz icinde cocuk icin ugrasan okadar cok bacim varki aksam kizima dua ettirdim isimlerini tek tek saydirarak sabi subyanin duasi kabul olur rabbimin hikmeti buyuk uzulme canim

Allah korumuş canım ben olsam düşüp kalırdım orda valla, geçmiş olsun

Ben cok sukur olay anlarinda soguk kanliyimdir sonradan yusuf yusuf ederim .bebeler ateslenince kocam bi taraftan aglar kaynanam bi taraftan aglar deli olurdum panigin faydasi yok oan serin kanli olup yapilmasi gerekenleri yapmak lazim diye dusunuyorum

canım benim seni okadar iyi anlıyorumki ama üzülme nolur kesinlikle soğan kürünü dene ve başka bi dr daha görün sonucta bu kisti tedavi etmeden hamile kalman doğrumu bilemedim , 8 kiloyuda kafana takma kaçamaksız geçirirsen verebilirsin bence , bu kadar korkutmaları doğru değil tabiki malesef bazı drlar düşüncesizce davranabiliyor, çözümsüz bi dert değilki zamanla hersey yoluna girer inşallah

Arkadasim etliktekine gidiuor memnunda aklinda olsun ayfercigim

Mervecim cooook gecmis olsun cnm

Mervecim coook iyi yapmssin o adama kiz takimi toplayip adami dovmeye gidelim mi ha ne dersin
Aman kız şiddete karsıyım ama istisnalar kaideyi bozmaz bu arada kadındı adam degül
Slm kizlar icimi dokup gitsem hani menu filan yazmasam öyle anlatsam cok ihtiyacim var galiba buna

Hormon sonuclarim normal
Atatürk te infinitive tedavisi olmadigi icin zeki ulus yada zekei tahir e yonlendirdiler
Esimin spermiogram testi yapilacak (ki daha once hamile kaldigim icin pekte gerek yok dediler)
Sabahin 9unda girdigim hastaneden aksam saat 17:00 de ciktim ve galiba 15:00 den bu yana belli aralıklarla aglama nobetindeyim
Ayrica tedavide kullanilacak ilaclar kilo yapacagi için bir ay icinde 8kg vermem bekleniyor
Ben kendime bir ay daha taniyip sogan kuru ili bu kistin ustesinden gelecegimi ve ardinda da incir kuru denemeyi düşünüyorum
Bitanem morelini hiç bızma
Geçmiş olsun kız bn napım ozaman bi gögsümde cıkmadıydı kist :)) orrdada cıktı bnmde kistim vardı ikitane hemde bnde klomen kullandım ve o şekilde hamile kaldım normal yolla hamiş kalmm zordu hatta şimdi dıktorum kistlerim oldugu için ikinciyide düşün bnce diyo sürekli
Tedavini ol kistin türü ne polikistik mi çikolata kidtimi

:20: çok ayıp yaa. Tüm keyfi kaçar ki.. zaten bakıyorum; beğendiğim bir senin tarifin var bir tane daha var ve daha o çok az oy aldı.Üzücü gerçekten :43:
canim kazene özel mesaj yazdim ve yarismadan cekildigimi bildirdim...cevap gelmedi henüz,kabul etmesede artik gitmem o sayfaya..herkes ne yapmak istiyorsa yapsin,hicte umrumda degil acikcasi:34:
amaaaannnn boşver inceleyip napcan kuzum :23::9: yenmiş bitmiş :34:
:1::1::1:
o kadar uzun zamandır pirinç pilavı yemiyordumki banada ayrı bir güzel geldi walla :17:
afiyet olsun canim..harika görünüyordu zaten..eminim cokta lezzetlidir:56:
canım yaa izin almak zorundayım (işyerinden) çünkü haftaya çocuklarıma bakıcam bu hafta annemdeler. Birazda evde vakit geçirsinler.
Buraya gelirim tabiiki niye gelmeyim hatta Kaptana söylüycem :42: haftaya cuma ben yapayım listeyi diye.İşyerinde takip zor oluyor cumaları ama hazır evdeyken sıramı geçireyim bari :34:
olur canim..bu hafta dilek yapacak zaten,haftayada sen yaparsin:16:
yanlış anlamadıysam yanlış anlaşılma oldu şekercim şule burdan izin almayacak iş yerinden izin alacak sen öyle mi anladın yoksa en yanlış ben mi anladım off ya ne kadar karısık oldu:111:
bende senin gibi anladim:26:
:nazar: :nazar: o spor hep olsa aslında artık diyetisyenin başla demiyormu spora!
benim bu haftaki yeni menüme benzemiş yarından itibaren uyguluycam sabaha hem yumurta hem peynir yazdı öğlenleri 1 haftalığına yemekhaneden yemeyip evden sebze getircem bakalım ben nasıl uygulayacağım.
süper olur bence:52:
öyle bir karışıklık mı olduuu :53:
aman amannn hiç burdan izin alırmıyım yaa kesin koparım coşarım engin olur taşarım :27:
birakmam seni,sakin izin lafi etme:4:
:54::46::46: bence güzel karatayca nasıl :53:
karataycilar gelseydi derlerdi nasil oldugunu ama ne gelen var ne giden:9:
eda ya 20küsür kilo verdin cok fark var değil mi hayatında.ben 10 küsür verdim bi tuhaf oldum cok rahatladım ya ne yük taşımışım.duyanda beni 60 felan zanneder hala 8li rakamlardayım.:52:
bende bi 10 kg verebilseydim..veremedikce motivasyonum düsüyor:5:
kaptanjım gayet güzel gidiyorsun maşallah maşallah:nazar:
tesekkür ederim canim ama artik yokum o iste:ssz:
eneeee demek kaptanımda vardı pilavda ee öyle göz gezdirirsem karıştırırım.ben şuleye verdim baktım güzel ne arayım daha güzelini diye:26:
sagol canimsin..senin pilavinda harikaydi:16:
doğru diyorsun evde kalabalık olunca izin almanın anlamı yok çocuklarınamı vakit ayıracaksın kendinemi misafirleremi.. sen işe git en iyisi :9:
aa çok güzel bir haber bu ara bende incelmek çok kilo vermek istiyorum. acaba edayla mı iddaya girsem 1 ayda 8 kilo konusunda :31:
benle yarissan sulecigim..ben hic veremiyorum artik..beni gaza getirecek birilerine ihtiyacim var..yoksa yelkenleri suya indirmeme az kaldi:14:
Toplam 30 kiloya az kaldı. Hayırlısıyla devam ediyorum 50 küsür kilo vermiş olacağım :24::24::24::24:
Hep şey derdim kilo benim özgüvenimi etkilemiyor. Halbuki kendime yalan söylemişim. Şimdi daha mutluyum. Hemde çok daha mutluyum. Herşeyi yapabilirmişim gibi hissediyorum. Daha sağlıklı hissediyorum. Hastalığım tamamen biterse (inşallahhh :nazar::nazar:) daha iyi olacağım. Artık hataya daha pozitif bakıyorum. Hayat daha kolay geliyor. Kilo dışında ruhende bir ağırlık varmış. Ay bir de erkek arkadaşımın bakışları daha çok hoşuma gidiyor.:52:
Bir sürü şey sayabilirim yani. Darısı başına 10 kilo gitti devamı da çoook güzel gelecek sen yeterki azimli kaç etek kaç bluz büyük gelecek. Her biri kazandığın bir başka zafer olacak. Keyfini süreceksin. Yemek yerken aldığım zevk yada rahatlama şuanki halime göre hiçmiş.:23::23:
edacigim harikasin canim ya..öyle güzel anlatmissinki,senin mezuniyet öykünü merakla bekliyorum..cok azimli,cok kararlisin ve ben sana hayranim:38:
Yok ya kaptan ceza verdi. bu önümde ki 4 hafta 8 kilo vermeyi hedefledim. Hava biraz iyileşse akşamları yarım saat hafif tempo yürüyeceğim hem vücudumu çok yormam spor dan ziyade hareket olsun diye. :17:
bence süper olur:8:
Sabah
Specıal k
Yarım saat sonra elma cayı tarcınlı

Ara
Yogurt öaydanozlu kendim ole kattım

Ögle
Mercimek corbası
1 ekmek dilim
Salata
Aksam
Mercimek corbası
Bulgur pşlavı 2 kasık
Tavvuk gögus haslama
Ayran 1 bardak
Su: 2 bardak malesef
Bitki çayı: yeşilçay 2 kupa
afiyet olsun canim.:16:
İyi akşamlar kızlar :3::3:
Ben kaçar :38:
iyi aksamlar cicim:54:
Suuuuuuuuuu hadi arkadasm yatana kadr 2 lt yaparsin ya hadi
hemmen ictim canim:7:
8 li rakamlrda boyle mutluysan rabbim sana da bana da 6 li rakamlri gostersin mutluluktn cosalimi
insallahhhhhhhh:16:
Hayirli aksamlar arkadaslar
iyi aksamlar canim:54:
Bende bi diyom 15 tatilde izin aliyimmi diye yogunum ne ediyim yarin mevlud var yogunum teyze kizi geldi tatile persembe cuma onla gececk ama simdi takimim parmak salamalari sayesinde bi yerde duruyorum yoksa bende abooo dusunmekbile istemiyorum:)
canim izine ayrilmak istiyorsan elbette ayril ama kilo alarak gelirsen yolarim seni:52:
Bugunku mnm
Bugun oructum sahura kalkamadim
Aksm salata 1 kase mercimk corb.1 kucuk tbk hamsi.

1 brdk sut 2 kucuk anamin kurabiyesi zorladi beni evde devam edersin diye diye.
1 su brd form cay 1 lt su ictim
Uyuyana kadar hdefim suyu 2.5 lt yapmk.1 de yesil cy icerim ohhhgel keyfim
afiyet olsun canim..annecigin israr etmeseymis keske ama olmus bi defa..sen 200 defa zipla yerinde,cezani cekmis olursun:52:
Kaptanim zaruret durumlarinda yer aksamda az kalori alarak limitimi asmamaya calisirim simdi bakiym kalori sitesine benim kiloma gore gunluk almam gereken kaloriye tabii zayiflamak icin mutfak tartisi da almistim zamaninda zor olmiyacak benim icin
ben dedim diyecegimi:52:

Hormon sonuclarim normal
canimsin canim..üzülme lütfen,taa icimde hissettim seni simdi...allah hayirlisini versin canim..kalbini ferah tut sen,baska doktora git birde..hemen moral bozma lütfen...
kilo isini verebildigin kadar artik canim...
lütfen üzülme lütfen:16::16::16::16:
Basim agriyo hemen yaticam .bugun basima oyle bisey geldiki odum patladi resmen .kulliyeden ciktim duraga gittim tek basimayim durakta otaban gibi caddede kimse yok arabalar gecip duriyo sadece dolmusu beklerken iki cocuk yaklasti yanima18 yas civarinda giyimleri cok kotu sayilmazdi tam tipleri tip degil di basladilar dilenmeye abla paramiz yok karnimizz ac neler neler soyluyorlar ama benim kafamda o an bin turlu sey gecti cantayi acsam direk tel cuzdani gorecekler telefon pagali bisey diyorum acsam hemen alirlar kacarla ama bitaraftan ya tinerci kafalari yerinde degilse bicagi takiverirler kimseciklerde yok cebimde para olsa vericem ama yok cantada elimde dolmus parasiyla bazlama var.dolmusta gelmez aksi gibi.dedim tatli dille kardeslerim acsaniz bazlamayi veriyim elimdeki paradan baska paramda yokta istemiyolar birinin agzindan kopukler geliyo inan yok diyorum sonra kufur edip cektiler gittiler ama bende benden gittim..rabbim buyuk ibadetten cikmistim edilen dualarin hurmetine ucuz atlattim diyorum...esime demedim tabi desem yanliz bidaha hicbiyere yollamaz boyle durumlardada cuzdani bile verder onlarin ne yapacagi bellimi olur diye bosuna dememisler mal canin yongasi diye kaptirmadim telefonu:)
dilekcigim okurken bile ürperdim:53:

canim valla verilmis sadakan varmis...ani bir hareket,veya yanlis bir laf cok baska seylere mal olabilirdi...
ben cok korkagim böyle durumlarda,sen gercekten dimdik durmussun..

cok gecmisolsun canim,allah bi daha yasatmasin:16::16::16:

Ben cok sukur olay anlarinda soguk kanliyimdir sonradan yusuf yusuf ederim .bebeler ateslenince kocam bi taraftan aglar kaynanam bi taraftan aglar deli olurdum panigin faydasi yok oan serin kanli olup yapilmasi gerekenleri yapmak lazim diye dusunuyorum

evet canım kesinlikle katılıyorum soğukkanlı olmak önemli:34:

Kızlar yarından itibaren artık tam dönüs yapıyorum
Su dur spordur erkenden yapcam
Eski merve geri donuyor
Kızlar kilo bnm başa dert bugun kardiolojıde randevum vardı
Doktor şükür kalpte bişi yok ama cigerlerin kalpe basınc yapıuo ondan carpıntım oluyo dedi bnde astım var kılomda malesed nefes darlıgı yapıyo oda kalbe vuruyomus şimdi gögüs hastalıklarına gitcem bi ara

kaptanm cigerim pilavın cok güsel gözüküyo ve muhakkak denicem
Hemde bu hafta
Sulofe cim senn pilavda cok güsel yha ayy allahım iz burda diyet yapcaz diyoz ama ama ama siz pilav yapıyonuz

Banucum nasılsın iyimisin
Yha bluem nerde bn mi görmüyorum anlaamadım
Edacım 8 kılo nasıl vereceksen listeni bizimkede oaylas lütfen canm

kaptanm cigerim pilavın cok güsel gözüküyo ve muhakkak denicem
Hemde bu hafta
Sulofe cim senn pilavda cok güsel yha ayy allahım iz burda diyet yapcaz diyoz ama ama ama siz pilav yapıyonuz

Banucum nasılsın iyimisin
Yha bluem nerde bn mi görmüyorum anlaamadım
Edacım 8 kılo nasıl vereceksen listeni bizimkede oaylas lütfen canm
Tesekkür ederim cnm..varsa dolmalik fistik koy canim..daha lezzetli olur:54:

blu türkiyeye gitti,izinli:16:

Back