Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Toplam 30 kiloya az kaldı. Hayırlısıyla devam ediyorum 50 küsür kilo vermiş olacağım![]()
Hep şey derdim kilo benim özgüvenimi etkilemiyor. Halbuki kendime yalan söylemişim. Şimdi daha mutluyum. Hemde çok daha mutluyum. Herşeyi yapabilirmişim gibi hissediyorum. Daha sağlıklı hissediyorum. Hastalığım tamamen biterse (inşallahhh) daha iyi olacağım. Artık hataya daha pozitif bakıyorum. Hayat daha kolay geliyor. Kilo dışında ruhende bir ağırlık varmış. Ay bir de erkek arkadaşımın bakışları daha çok hoşuma gidiyor.
![]()
Bir sürü şey sayabilirim yani. Darısı başına 10 kilo gitti devamı da çoook güzel gelecek sen yeterki azimli kaç etek kaç bluz büyük gelecek. Her biri kazandığın bir başka zafer olacak. Keyfini süreceksin. Yemek yerken aldığım zevk yada rahatlama şuanki halime göre hiçmiş.![]()
Sabah
Specıal k
Yarım saat sonra elma cayı tarcınlı
Ara
Yogurt öaydanozlu kendim ole kattım
Ögle
Mercimek corbası
1 ekmek dilim
Salata
Aksam
Mercimek corbası
Bulgur pşlavı 2 kasık
Tavvuk gögus haslama
Ayran 1 bardak
Su: 2 bardak malesef
Bitki çayı: yeşilçay 2 kupa
Dünkü menüm![]()
Kahvaltı
5 zeytin
1 dilim beyaz peynir
1 dilim ekmek
yarım domates
1 haş. yumurta
ara: 1 elma
öğle:
1 kase mercimek çorba(2 kepçe)
salata
1/2 kase yoğurt
1dilim kepek ekmek
ara: 1 elma
ara:1 bardak ayran + 2 kepekli galete
akşam:
1 kase mercimek çorba(2 kepçe)
salata
1 dilim ekmek
1 çay bardağı yoğurt
3 litre su
45 dk leslie (cezamı yaptım kaptan)
2 bardak yeşilçay
1 bardak ısırgan otu
öyle bir karışıklık mı olduuu
aman amannn hiç burdan izin alırmıyım yaa kesin koparım coşarım engin olur taşarım![]()
Aynı fikirde değilim. Eğer yediklerin konusunda seni uyarmazsak sana destek olmazsak niye varız ki ?:26::26: Dengeleme usulu diyet diyorsun ama yediklerin diyetle bağdaşmıyorken nasıl diyet denilebilir ki? dikkat ediyor sayılırsın sadece. Ama uzun vadede ne olur ? Dengeleme usulu beslenmek senin için diyetse diyeti bıraktığından ne olur? Bu soruların cevabı sende.
Ben üstüme vazife olan uyarımı senin iyiliğin için yapıyorum.Kesinlikle aksilik problem vs yaratmak için yazmadım bunları. Lütfen beni yanlış anlama...
Diyetine, kararlarına, herşeyine saygı duyuyorum ama yediklerine eleştiri yapmamızı istemiyorsun böyle kabullenmemizi istiyorsanda ben menülerini böyle kabul edemem... Yediklerin hiç bir diyette kabul görmeyen şeyler. Sadece böyle beslendiğin için aferin börek yemişsin üstüne kek yemişsin bunu hafta 3-4 kere yapıyorsun menülerin çok güzel diyemem.Ne karatayda ne dukanda ne 5 öğün beslenmede bu yok... Menülerine yorum yapmayacağım için lütfen alınma darılma kızma..
Bu uzun vadede senin motivasyonun için şart. Çünkü ben sana menün olmamış dedikçe senin motivasyonunun düşeceğine inanıyorum. Yani yine senin için
![]()
Yaaaa hayir bu mesaj olmadi sen bana 500 gr verdim dicktin ben de gaza gelcktim arkadasim ya ben senden guc aliyom yapcaz arkadasimAhsenim 200 gr bile raziyim inan cunku okul tatil benim spor kaldi menulerde duzensizbugun gr gitmiste cumaya ne olur Allah kerim
Yaaaa hayir bu mesaj olmadi sen bana 500 gr verdim dicktin ben de gaza gelcktim arkadasim ya ben senden guc aliyom yapcaz arkadasim
Bugunku mnm
Bugun oructum sahura kalkamadim
Aksm salata 1 kase mercimk corb.1 kucuk tbk hamsi.
1 brdk sut 2 kucuk anamin kurabiyesi zorladi beni evde devam edersin diye diye.
1 su brd form cay 1 lt su ictim
Uyuyana kadar hdefim suyu 2.5 lt yapmk.1 de yesil cy icerim ohhhgel keyfim
dilekcim bende seninle aynı durumu yaşadım bir süre edaya katılıyorum ki eksiyide görsen bu yanıltıcı olur.karbonhidratı hemde bu kek börek cinsteni dengelesek bile yağdan yakamıyoruz.o belki yağları yaktıktan sonra koruma programında olabilecek şeyler.ben daha evvel başka grupta bir arkadası bilirim kalori hesaplardı öğün yerine çikolata vs yani cıslardan yerdi totalde az cıkardı kalorisi vermedimi verdi ama hemen geri aldı.
yok canim,ne sakincasi olsun..sen kendini öyle rahat hissedeceksen öyle yap,ama kalorim dolmadi diye,kek,pasta yersen yine cezani cekmek durumundasin haberin olsunBende dusundum kalori hesabi yapmayi aslinda bacim hangi duzende zayiflarsan zayifla karatay olsuun 5 ogun olsun yada kalori hesabi yaparak kilo verdikten sonra kitliktan cikarcasins ye kilo alirsin
Ben kalori hesabi besleniyim en iyisi.kalori hesabi yapan bi siteyi cok takip etmistim esin matematigini azbucuk biliyorum .ne guzel gurubumuzda degisik renkler olsun bide dukancimiz olursa tam olur:) yapabilirmiyim kaptan sakincasi varmi bi sure boyle devam ediyim
yok canim,ne sakincasi olsun..sen kendini öyle rahat hissedeceksen öyle yap,ama kalorim dolmadi diye,kek,pasta yersen yine cezani cekmek durumundasin haberin olsun
sonucta karataycilarda yese onlarada var ceza,3+3 beslenenlerede![]()
Slm kizlar icimi dokup gitsem hani menu filan yazmasam öyle anlatsam cok ihtiyacim var galiba buna
Bugun reglimin ikinci gunh Atatürk Araştırma hastasine gittim
Vajinal usg ve hormon testi yapildi
Hormon sonuclarim normal
Ama 16*15 mm kistim cikti sag overde
Atatürk te infinitive tedavisi olmadigi icin zeki ulus yada zekei tahir e yonlendirdiler
Kistlere bakilacak vajinal film cekilecek
Esimin spermiogram testi yapilacak (ki daha once hamile kaldigim icin pekte gerek yok dediler)
Zorlu bir süreç seni bekliyor haxirlikli ol dediler
Sadece kist var diye ki iki ay öncesinde yoktu
Bu kadar korkutmalari dogrumu bilmesemde
Sabahin 9unda girdigim hastaneden aksam saat 17:00 de ciktim ve galiba 15:00 den bu yana belli aralıklarla aglama nobetindeyim
Ayrica tedavide kullanilacak ilaclar kilo yapacagi için bir ay icinde 8kg vermem bekleniyor
Bir ayrinti daha verilecek ilac klomen yada turevi kiski buyuturmu endisem
Ben kendime bir ay daha taniyip sogan kuru ili bu kistin ustesinden gelecegimi ve ardinda da incir kuru denemeyi düşünüyorum
Bir daha ki ay tekrar kontrole giderim olmazda o zaman baslariz
Sizce ne yaomaliyim ve bana acil bir liste lazim ayda sekiz kg icin
Basim agriyo hemen yaticam .bugun basima oyle bisey geldiki odum patladi resmen .kulliyeden ciktim duraga gittim tek basimayim durakta otaban gibi caddede kimse yok arabalar gecip duriyo sadece dolmusu beklerken iki cocuk yaklasti yanima18 yas civarinda giyimleri cok kotu sayilmazdi tam tipleri tip degil di basladilar dilenmeye abla paramiz yok karnimizz ac neler neler soyluyorlar ama benim kafamda o an bin turlu sey gecti cantayi acsam direk tel cuzdani gorecekler telefon pagali bisey diyorum acsam hemen alirlar kacarla ama bitaraftan ya tinerci kafalari yerinde degilse bicagi takiverirler kimseciklerde yok cebimde para olsa vericem ama yok cantada elimde dolmus parasiyla bazlama var.dolmusta gelmez aksi gibi.dedim tatli dille kardeslerim acsaniz bazlamayi veriyim elimdeki paradan baska paramda yokta istemiyolar birinin agzindan kopukler geliyo inan yok diyorum sonra kufur edip cektiler gittiler ama bende benden gittim..rabbim buyuk ibadetten cikmistim edilen dualarin hurmetine ucuz atlattim diyorum...esime demedim tabi desem yanliz bidaha hicbiyere yollamaz boyle durumlardada cuzdani bile verder onlarin ne yapacagi bellimi olur diye bosuna dememisler mal canin yongasi diye kaptirmadim telefonu:)